- 20 Ağustos 2010
- 3.772
- 9
- 156
- 36
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #4.681
kızlaaarrrr ben geldimmmmmm :)))) pelitoommm evlendiii mutluu mesut olsun inşallahhhhh çağlam da evlendiii :))) tüm çiftlerimize mutluluklaaaarrrr :)
düğünlerimiiizz yaklaşıyoooorrrr. hepinizi öpüyorummm
Laviiin gelinlği çok beğendim ben
Danteli, üst kısmı,sırtı filan çok güzelmiş, yalnız o arkadaki fiyonk daha küçük olsa daha zarif durur diye düşünüyorum.
Anlattığın gibi de güzel olur, güle güle giymek nasip olsun canım
burcuuuu seninde az kalmışş canımm
lavinimm aynen öyle hayal ettim çok hoşmuş ,inşallah istediğin gibi olur canımm
hayırlı cumalar bu arada kızlar.. tüm dualarımız kabul olsun inş.
Aşklı ballarım, ballı aşklarımSizi ben çok seviyorum, çoooookk
Geçmişi okudum benimle heyecanlanıp benimle telaşlanmışsınız resmen.. Gözyaşlarımı tutmam pek mümkün olmadı, duygulandırdınız beni yineNazlım benim minik kardeşötemm! her anımda yanımdaydı hakkını nasıl öderim ben onun kıyamam ki, benimle yoruldu benimle koşturdu, düğün gecesi ayrılmak öyle zor geldi ki, hoş onu çisota emanet etsem de içim burkuldu Kardeşötemmmm bi kez daha teşekkürr ederimm Yürüyüşlerden fırsat bulunca beni ara 7/24 amadenimmm
Kızlar kına gecem, düğünüm nasıl geçti inanın hiçbi şey anlamadım.. İnsan böyle oluyomuş zaten afedersiniz ama aptal gibitakımız 10 bucuga kadar surdu, artık isyan ediyorduk... en sonunda organizasyoncumuz yeter dedi ve çıkarttı bizi.. düğüne giriş müziğimi nazlımla ortak kararda seçtik can atilla-rumeli hisarının yapılışı herkes çok beğenmiş parçayı bir sürü mesaj aldım onunla ilgili
İlk dans müziğimiz: zerrin özer-o yaz
2. dansımız: ana gabriel & julio iglesias-historia de un amor
3. dans müziğimiz: sezen aksu-tutuklu
sonra vur patlasın çal oynasın
şükürler olsun güzel iki gece atlattık, sonra da spice hotelimize kavuştuk.. Mükemmel bi oteldi, oradan da çok memnun ayrıldık zaten
Allah evlenene yardım etsin ama sabır işi gerçekten...
Çağlam ve elisimde dünya evine girdiler, hayırlısıyla çok mutlu olsunlar inşallahAllah kem gözlerden nazarlardan uzak tutsunn
Anneme gelmiştimm hemen bişiler yazıyım istedim
merhaba bebeklerime
nihancım dinlenmek ne mümkün, koşturmacayla geçecek bu hafta. bizim düğün ve kına farklı şehirlerde olduğu için arayı 1 hafta yaptık, anca gider evi düzeltiriz, eksikleri tamamlarız diye.
kınalı kuzu oldum ben de
dün kınadan önce dini nikahımız da kıyıldı
çok duygusal, çok mutlu, çok bambaşka bi gündü ... darısı düğünüme ve tüm isteyenlere inşallah.
sadece evden çıkarken ağladım. dedeme dayanamadığımdan o da.. çok hasta ve çok yaşlı, aylardır kızımın düğünü geçse de öyle ölsem diye dua ediyorallahım sağlık versin kurban olurum ona. hüngür hüngür ağladı, beni unutma nurayım dedi
Oyyy kıyamam ona yaa... Dedeler sevilmez mi nasıl da ağlamış yaa...
Kötü oldum şimdi, benim dedem de son iyi günlerinde bana sımsıkı sarılmıştı
Bir tane onlar Allah sağlıklı ömürler versin inşallah.
Unutulmaz ki arar sorarsın sık sık.
Farklı şehirlerde olacaksa böyle aralıklı olması çok mantıklı, olsun son bir hafta zaten az kaldı bitiyor koşuşturmalar
Artık sen de evlisiiiiinnnHep böyle mutlu olun inşallah
Dua ettin mi bizlere
merhaba bebeklerime
nihancım dinlenmek ne mümkün, koşturmacayla geçecek bu hafta. bizim düğün ve kına farklı şehirlerde olduğu için arayı 1 hafta yaptık, anca gider evi düzeltiriz, eksikleri tamamlarız diye.
kınalı kuzu oldum ben de
dün kınadan önce dini nikahımız da kıyıldı
çok duygusal, çok mutlu, çok bambaşka bi gündü ... darısı düğünüme ve tüm isteyenlere inşallah.
sadece evden çıkarken ağladım. dedeme dayanamadığımdan o da.. çok hasta ve çok yaşlı, aylardır kızımın düğünü geçse de öyle ölsem diye dua ediyorallahım sağlık versin kurban olurum ona. hüngür hüngür ağladı, beni unutma nurayım dedi
ettim canım :) allah kabul etsin inşallah
Amin canım inşallah. Bu arada benim ev sorunum çözüldü çözülecek inşallah.
Ev sahibimle birkaç tanıdık görüşmüş de tamam çıkmasın, ondan memnundum zaten demiş.
Ben o kadar dil dökmüştüm hiç vazgeçmemişti ama
Duaları kabul etti Rabbim inşallah. Yarın netleşecek, inşallah aksilik çıkmaz da kalırım yine bu evde.
aa nihanım inşallah çıkmazsın o evden canım, aynı dualara amin dedik hep birlikte
Merhaba kızlarrrrrrrrr
LAvincim anlattığın kadarıyla gelinliğin çoook güzel olacak gibi inşallah
Nuraycımmm tebrik ederimmmm sende artık muradına eriyorsun. Demek sizin de bi yerde kına diğer yerde düğün olacak. Mesafe olunca maalesef böyle oluyor.
Nihancım sen ev meselesini ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?