Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Çok çok üzüldüm berfincim sen deyince bir tuhaf oldum Allah hayır kapılarını açsın inşallah onun için

annemmm çok güzelmiş bunlar..
hani bunlar begenmezsem yenisini alırım para bende dediğin papuçlarmı
özge senden 2 adımıda yazmanı istiyorumm birinden biri silinir mutlakaa

ayy deli ben demedim öle para bende diyeee elifikom özetinde öyle yazmayı layık görmüş, demek bende zengin olma ışığı gördü
yazarım tabisii bakalım hangisi silinirse o isimle hayatını sürdürmen gerekecek

kuzenine de dua edicem kuzucum bu gece yatarken dua ederken

Son düzenleme:

pek güzelmiş ama arkadaşım begendi. sor dedi belki bilindik bi yerdeysek bizde alırız dedii.

minnakım sendemi kıro oldun şimdi:44::44::44::44:

ezggiiii nişan resimleriniz çok tatlııı hangisiydi favori pozunuz

senin arkaya oturdugun sür arabacı dediğinmii

onu çok beğeniyorum tabii ama başkalarıda varr
özgem ayakkabılar çok tatlıı güle güle kullan
gizom ve berfo sizde cicilerinizi güle güle kullanın
herkescikler burdaymış yaaa
çağlam mediye başlıycam bu akşam inşallah. biz bu enerjiyle benim düğünüde yapıveririz kızlar yaa
aslında ben buraya sizi ne kadar çok sevdiğimi söylemek için gelmiştim burada olacağınızı tahmin etmedim. komşudaydım bekar bi abla var çok acılar çekmiş ve çok iyi birisidir. çağlamın facete yazdığı yazıyı çok beğenmiş.ve birbirimizi hiç görmediğimizden bahsettim.çok beğendi dostluğumuzu çok güzel bişey yakalamışsınız gibilerinden bissürüü güzel cümlecikler kurdu ve mevlananın bir sözünü söyledi tam cümleyi hatırlayamıyorum ama şöyleydi seni hiç görmesemde, seni hissettiğim sürece hep sol yanımdasın...hep sol yanımdasınız gelinciklerimm

kusummm enerji topiimizi de takip ett ben sana da gondericem mediyi

aksamları uyumadan once yatagına uzandıgında dinle ve uyu

gelişmeleri yavas yavas anlatıcam zaten size ben smdilik bu mediyle devam

iyi geceler tatlımcımmmm

berfooo cidden cok uzuldummm yaaa canımmm Allah yardımcısı olsunn insallahhh

Çok çok üzüldüm berfincim sen deyince bir tuhaf oldum Allah hayır kapılarını açsın inşallah onun için

özgecim ben bilmem ben onu okudum:) iyice kafama yattı bu isim değiştirme konusu:26:

özge lavin çağla , hani ben bunların bi kısmını yazdım.. rabbime şükürler olsun diyorum.. bize sahip çıkan kol kanat veren bi annemiz var diye.. saolsun okuttu.. bizi hiç ezdirmedi. başımız hep dik oldu..
bende hafta 2 3 kez kesin alt kata yanına giderim. gün içinde msj atarım. beni ablası gibi görsün kendini kötü hissetmesin diye..
hani bn elimizdekilerin kıymetini bilelim diye yazdım bunları..
dua edelim.. biz dua edelimmi rabbim bize iyi niyetimizin karşılıgını kat ve kat versin

Son düzenleme:
basıız sagooollsuuunnn berfoooooooommmmmm

ALLAH razı olsun canım. inş rabbim güzel güzel kaderler yazarda mutlu olur evlenince inş.

çağla şuan enerji topiğini anlayamıyorum.yarın bi incelerim sonrada online destek alırım senden

ezgi bitane favorim demiştinya onu merak ettim:)

Rabbim kuzeninin ve tüm ihtiyacı olanların yardımcısı olsun inşallah berfocum...
o favori ikimize özel bilmem anlatabildim miii

ayy gözleriim dolu doluu olduuuuu ezgotum çağlaa pastam yerım siziii beeennn Allah'ım bizleri, eşsiz dostluklarımızı nazarlardan korusuun sadece kötü gün değiil iyi gün dostuda olmak lazııım ve bizler bunuu harika bi şekildee yapıyoruz. Üzüntüdeee üzülmek kolayda mutlulukta mutlu olmak gercekten çok uç bişeey içimizde hiiç fesatlık yok hiçbirimizin o yüzden böyleee cicik bii grubuuz zateen

Son düzenleme:
berfinim başınız sağolsun. kuzeninin allah yardımcısı olsun. şükür ki siz yanındasınız

ayy gözleriim dolu doluu olduuuuu ezgotum çağlaa pastam yerım siziii beeennn Allah'ım bizleri, eşsiz dostluklarımızı nazarlardan korusuun

Amin nazlımm aminn
varya nişan falan olduğundan beri sizinle daha bi buluşma isteğim var.çünkü mutluluk paylaştıkça çoğalır.ve benim bu konudaki sevincime en büyük ortak, dualarını esirgemeyen ve benim mutluluğumu en içten paylaşan insanlardansınız.size sımsıkı sarılıp sevinçten ağlamak istiyorum. ve sarılamadığım için bir yanımı eksik hissediyorumm

ayyyyyy biz de seni cok sevioruuuuuuuuuuuuuuuzzz ezigmmmmmmmmmm

cok mutlu oldum begenmesine guzel seyler dusunmesineeeee onun da yanında hep sol yanında olacak dostları olsun insallahhhh

ayy topiğimizi okuyun ufleyinnn... Nazarlardan korusun allahımmm muhabbetiimizii

berfommm etmezmiyim ederiz tabi kii Allah hep yuzunu guldursunnnn insallahhh bundan sonra

pufinkooommmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok masallah bize benceee

ah benım bebegııımmmm yarlayalım artık cogumuzun telaşları bıtıyoooo 2012ye veda edemedık 2013e merhaba dıyemedıkkk bıan eveel kavusaalım bol sarılmalı mutluluktan aglamalııı veee bool kahkahalıııı zamanlar gecırelııım

ezgim ben de seni seviyom ve hepinizle aynı şehirde yaşayıp sık sık görüşebilmeyi o kadar isterdim ki
bu arada ayakkabı ve çiçeemi beğenmene de çok sevindim

aminn çağlammm aminnn. o ablada mutluluğu öyle hakdiyor kii...hep şöyle dua eder Allah razı olsun " kızım Rabbim gönlündekini ömrüne ve ahiretine nasip etsin inşallah" diye...Rabbim sizin gönlünüzdekileride ömrünüze ve ahiretinize nasip etsin inşallah canlarım. bu akşam baya konuştuk mevlana'dan falan hatırladıkça yazarım.birde dediki çağlam yazmış ya ruh ikizini buldu diye hayatta herkesin bir eşi vardır mutlaka.ama onu bulamadıysa ya bulmadan vefat etmiştir ya kürtajla alınmıştır veya bi şekilde ruhu bedende can bulmamıştır dedi.rahmetli babasıda dermişki "gönlüne ilk doğan doğrudur.ikincisi insanların fesatı üçünsüde şeytanın ta kendisidir"...

bende ısrarla hangisi diye soruyorum ezgi

tşkler kızlar hepinize tek tekk...

çağla benim doğum günümde sana önceden hatırlatırım banada kurabiyemli bi şiir yazarsın

minnakım söylediklerin okadar dogruki.. hani sanal alam belki ama çok sağlam dosluklarımız oldugu okdar belliki..
hvalar düzelsin.. bulaşalım bir gün..
geçen gün istanbula geldiğimde kartıma fazladan yükleme yapmıştım kızlarla buluşcaz onun bileti olur diye

hepinizi tek tek tekk öpüyorum.. iyi geceler berfin kaçar
dua ile
özleyin beni. yarın sorcam nekdar özlediniz diye sonra ben duymadım ben bilmiyodum benim haberim yoktu seni özlemem gerektiğinden falan demeyinn

berfin kuzucum aldıklarını güzel günlerde kullanmanı diliyorum rabbim yengene rahmet versin inşalllah kızıda çok çok mutlu olur

çağlam benim meditasyona ihtiyacım var çünkü enerjim düştü yoğun çalışıyorum ve benim sevgilim hiç beni tek bırakmıyor yani evdeyken bileee aşkım yaşıyonmu die msj atıyor :))))))) her akşam beni uyurmaya çalışırken kendi uykuya dalıyor komik çocuk ama şu meditasyon olayını ona anlatcam anlıcaktır azcık kendimle kalmalıyım bencillikmi ediyorum bilmiyorum ama ben artık kitap bile okuyamıyorum yahu

ezgim bende fotoları istiyorum buraya koydunmu bilmiyorum ama kyomadıysan mailme gönderirsin kuzu

vallla Alllah herkesi nazarlardan korusun mutlu olmayı hakediyor herkes içinde aşk kıvılcımı olan herkes kavuşsun Allahında izniyle mutlu huzurlu olalllım bu aşk hiç bir zaman bitmesin

ben enerji topiğinde çalışma yaparken çok yoğun bir enerji patlaması yaşamıştım ve kimseyide tanımıyordum uzaktaki insanların elin itutmadığım insanların enerjisini vücudumda hissetmemmi çok garip algılamıştım ve tamamıyla iyi güzel dilekelri hissedip enerjiyle dolmak harikaydı

burda hepinizin duasıyla iyi dileğpiyle belki çoğu zaman hayatım mükemmel gitti teşekkürler kızlar herkesi çok seviyorum çağlam iyikide o enerji olayı oldu ne olursa olsun benim en baş dileklerim gerçekleşti sağolasın imkansız dediğim ne varsa şansızlığm şanş getirdi belkide

ben gidiyorum rüyalar alemine dalmam lazım herkese mutlu geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…