- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
şükr biri duydu sesimii bir adaya düşünce yanıma alcagım 3 şeyden biri olma hakkı kazandınn
kızlar şaka bi tarfa
demin alt kata amcama indim.. yengem vefat etmiş.. kuzenim var 20 yasında.. babası camdan başını çıkarmaya bile izin vermiyorkendime aldıgım cicilerimi gördü yarın banada alalımmı dedi. bende yarın gel çarşıya alalım dedim.. babasına söyledi babası yarım agızla tamam demiş geldi ağladı sarıldım sabret dedim.güzel günler olcak dedimm
içim parçalandı.. annem yok dedi.. kardeşim beni bırakıp kocaya kaçtı dedi.. babam yüzümüze bakıp bizle konuşmuyo dedi
ben bunu neden yazdım.. 1 elimizdekilerin kıymetini bilelim.. yani herzaman kötünün kötüsü vardır.. bide aklınıza geldikçe kuzenime dua edersiniz
benim annem çok başkadır.. bu yüzden biz ailedeki kızlardan hep farklı olduk
annemmm çok güzelmiş bunlar..
hani bunlar begenmezsem yenisini alırım para bende dediğin papuçlarmı
özge senden 2 adımıda yazmanı istiyorummbirinden biri silinir mutlakaa
hahahahhha fınndııııgııım ya cılgın mısın nesın seeen
kuzucuuum erdemmm dıyee bı magzadan aldım yaa hatta hep kıro seyler satıo dıye dalga gectıgım yerın ıcıne bı gırdımkı vıtrın resmen yanıltıomus ınsanıı cennete dustuuum resmeeen sımdı her ay bısı alıorum ordan
amiiiinnn fındık kurduuuuuu
ezggiiiinişan resimleriniz çok tatlııı hangisiydi favori pozunuz
senin arkaya oturdugun sür arabacı dediğinmii
ÇAğlacım ben bu meditasyon işinde çok amatörüm sen bunun olumlu sonuçlarını da görmüş bir insnsın o yüzden yararına senden dolayı inanıyorum.
Şu kronikleşen ve yer yer delileşen baş ağrılarına da aslında meditasyon öneriyorlar ama ben bilmiyorum ki nerden balşanır ve nasıl yapılır?
Bir de daha önce hangi topicte yapıyordunuz ki? Galiba geçen yıl yapıyordunuz ben bazı aralarda size katılamamıştım o zamanlarda hep olumlamışsınız maşallah
Ama şimdi bayılmak üzereyim,ekranı çift değil dört görüyorum ama mutlaka cevabını sabah okuyacağum kurabişim
Öptüm tüm gelin kızlarımı
Çok çok üzüldüm berfincim sen deyince bir tuhaf oldum Allah hayır kapılarını açsın inşallah onun için
ayy deliben demedim öle para bende diyeee elifikom özetinde öyle yazmayı layık görmüş, demek bende zengin olma ışığı gördü
yazarım tabisii bakalım hangisi silinirse o isimle hayatını sürdürmen gerekecek
kuzenine de dua edicem kuzucum bu gece yatarken dua ederken
basıız sagooollsuuunnn berfoooooooommmmmm
ALLAH razı olsun canım. inş rabbim güzel güzel kaderler yazarda mutlu olur evlenince inş.
çağla şuan enerji topiğini anlayamıyorum.yarın bi incelerim sonrada online destek alırım senden
ezgi bitane favorim demiştinya onu merak ettim:)
ayy gözleriim dolu doluu olduuuuu ezgotum çağlaa pastam yerım siziii beeennnAllah'ım bizleri, eşsiz dostluklarımızı nazarlardan korusuun
onu çok beğeniyorum tabii ama başkalarıda varr
özgem ayakkabılar çok tatlıı güle güle kullan
gizom ve berfo sizde cicilerinizi güle güle kullanın
herkescikler burdaymış yaaa
çağlam mediye başlıycam bu akşam inşallah. biz bu enerjiyle benim düğünüde yapıveririz kızlar yaa
aslında ben buraya sizi ne kadar çok sevdiğimi söylemek için gelmiştim burada olacağınızı tahmin etmedim. komşudaydım bekar bi abla var çok acılar çekmiş ve çok iyi birisidir. çağlamın facete yazdığı yazıyı çok beğenmiş.ve birbirimizi hiç görmediğimizden bahsettim.çok beğendi dostluğumuzu çok güzel bişey yakalamışsınız gibilerinden bissürüü güzel cümlecikler kurdu ve mevlananın bir sözünü söyledi tam cümleyi hatırlayamıyorum ama şöyleydi seni hiç görmesemde, seni hissettiğim sürece hep sol yanımdasın...hep sol yanımdasınız gelinciklerimm
Amin nazlımm aminn
varya nişan falan olduğundan beri sizinle daha bi buluşma isteğim var.çünkü mutluluk paylaştıkça çoğalır.ve benim bu konudaki sevincime en büyük ortak, dualarını esirgemeyen ve benim mutluluğumu en içten paylaşan insanlardansınız.size sımsıkı sarılıp sevinçten ağlamak istiyorum. ve sarılamadığım için bir yanımı eksik hissediyorumm
ayyyyyy biz de seni cok sevioruuuuuuuuuuuuuuuzzz ezigmmmmmmmmmm
cok mutlu oldum begenmesine guzel seyler dusunmesineeeee onun da yanında hep sol yanında olacak dostları olsun insallahhhh
ayy topiğimizi okuyun ufleyinnn... Nazarlardan korusun allahımmm muhabbetiimizii
berfommm etmezmiyim ederiz tabi kii Allah hep yuzunu guldursunnnn insallahhh bundan sonra
pufinkooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmcok masallah bize benceee
ezgim ben de seni seviyomve hepinizle aynı şehirde yaşayıp sık sık görüşebilmeyi o kadar isterdim ki
bu arada ayakkabı ve çiçeemi beğenmene de çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?