Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

ayy seksi mi kız ben hiiiç beğenmem ayaklarımııı
kuru kuru şeyler ya

vovvv süpper fikir pelinim
ben babet aldım ama oynarken herkes topuklu olucak falan ben minnak kalıcam yanlarında diye düşünüyodum
bu harika bi fikir olduuuu
teşekkür ederimmm
lila dolgu aramasına başlıyım ben

kulaklığım bozulmuştu ben de telden kulaklıksız dinledim ama bugün kulaklık alıcam akşam öyle dinlicemmm
kadının sesi çok duru, gerçekten gevşetiyo insanı
bi de ben hayal kurmakta zorlanıyorum sanırım ya yamaç falan canlandıramadım bi süre gözümde
ama kendimi daha da verirsem olucak, kulaklık olmadığı için dış sesler dikkatimi bozdu az

günaydınn elifcan hosgeldin

pelott valla bana da super bi fikir verdin suan ben de babet ya da converse giyemicem malum boy farkından dolayı... Napim artık agrıya katlancam diyodum

dolgu super fikirmiş yeaaaaaaaaaaaaa

Hoşbulduuukkk

Ayakkabı cidden güzel fikir olmuuşşş, her kimse alkış alkıışşş

Bende foto çekimi için babet süslemek istiyorum ama nasıl yapacam hiç bir fikrim yok:26:

Günaydın canlarım

Çağloşum benim mailim var mıydı ki sende? Bana da at müzikleri nereden indireceğim bilmiyroum, topic neresi onu da bilmiyorum ham şu baş ağrılarıma da iyi gelir ben 1.5 aydır çalışamıyorum bile. İleri derece negatif enerjim var.

Günaydınlar gelincikleeerrrr
Bol Aşk'lı günler olsuuunnn
Günaydın canımm hoşgeldinn
günaydınn elifcan hosgeldin

pelott valla bana da super bi fikir verdin suan ben de babet ya da converse giyemicem malum boy farkından dolayı... Napim artık agrıya katlancam diyodum

dolgu super fikirmiş yeaaaaaaaaaaaaa
Aynen Çağlam babet ve converse cıx malesef
dolgu hiç ağrıtmıcak ayaklarımızı oooh miiss
Yok kuşum dolgu topuk alırsın çok da rahat edersin
Bende görürsem haber veririm sana bebişim

Benim istediğim ayakkabı bu: PEMBE DANTELL TASARIM GELNLK AYAKKABISI | 37 numara ayakkab,bayan ayakkab,ayakkab sat,ayakkab sat,ayakkab modelleri,bayan ayakkab modelleri,gelin ayakkabs,topuk ayakkab,dolgu topuk ayakkab,babet,izme,platform bayan ayakkab,spor ayakkab,ayakkab markas
bir de dolgu topuğunu bulursam tadından yenmeyecek

Hoşbulduuukkk

Ayakkabı cidden güzel fikir olmuuşşş, her kimse alkış alkıışşş

Bende foto çekimi için babet süslemek istiyorum ama nasıl yapacam hiç bir fikrim yok:26:

cok guzel tokalar oluyor bijuterilerde incili kurdelalı sapkalı vs...

onlara bakabilirsin canım tokanın süs kısmını alıp silikonla yapıstırcaksın mesela ayrıca özel olarak babet uzerine cizimler suslemeler yapan yerlerde vardı nette

lavimm bana mailini atsana özelden sen

Pelin inanmıyoruuummmm
Benimde hayalimde olan buuuuu:97:
Greenalmond du galiba ismi,onda görmüştüm bendeeee

Çiçeğini pembeli beyazlı mı düşünüyosun yoksa sendee?
Çok çok şık zarif!
Tam gelin gibiiiii

Hiçte bilemmmm çok seeksüüülerrr

pelin ayakkabıya bayıldım nasıl bi şekerdir öyle yahuu
inşalllah dolgu topuklusuda olur

günaydııınnnn

pelinimm şarkı süper ben de çok seviyorum
ayakkabı konusunda bana gelinlikçim dolgu topuk önermişti, kır düğünüyse kesinlikle dolgu topuk demişti.platform giyme çimenlere batarsın zor olur demişti :) gerçi pist çimen değil taş. babetlede paldır küldür yürürsün hoş durmuyo gelinlikle dedi..
dolgu topuk ama fazla yüksek olmayan bişey alıcam ben de.
topuk boyu şöyle olabilir

ben de bunları beğeniyorumm (puanlının baska rengi olabilir )

ama annemle arkadaslarım gelinligi görelim önce dedii... o yuzden simdilik vazgectimm annemin pek icine sinmedi giibi geldi

puanlıyı begendi daha cok falan aman karısık işte

elif bak bu babeti de ornek olsun diye yukluorum onundeki bildigin toka mesela

nie kisme benle ilgilenmiyor 52:

hayin papatlayalar52:

dün akşam özleyin beni dedim dımı okadar

bukadarcıkmı özlediniz

illa kızmam lazım dımı

Çağlam ben tüm ayakkabılara bayıldııımmm

Resmen sabah sabah moralim bozuktu, canlandım yahuuuu

Doğru diyosun bildiğin toka buuuu
Babete bende inciler felan da ekleyeyim diyorum
Acaba bunları silikon tabancasıyla mı yapmak gerekir ki?

Eveett Elifim pembe beyaz düşünüyorum hatta instagram da gordukce telefona kaydediyorum bak sana da gösteriyim begendiğim çiçekleri

pelin ayakkabıya bayıldım nasıl bi şekerdir öyle yahuu
inşalllah dolgu topuklusuda olur

Evett fındığım çok şekeeer
İnşallah olur olmazsa da ben yapıcam
Ayy bu ayakkabı çok tatlıymış lokumumm
japon style mı?
çok güzel duruyo

Pelin o ayakkabı mı yoksa şeker mi

Sanırım şeker laviiimmm

Günaydın kızlar aşk dolu güzel günler dilerim
Çağlam paylaştıkların çok güzel canım

Elifim ben babet giymek istiyorum ve ilerde gelinliğin kumaşından yaptırcam çok güzel oluyo ve tabi pembe Converse zaten Converse aşığıyım iş gelirken bile klasik pantolonların altında olur gelinlikteee beni yalnız bırakmasın

evet kusummm bildigin silikon tabancasıyla cırt cırt yapıstırıosunn

gizom biara alıodum hatta tam ben su incili ve dantelli olanı ama sonradan vazgectim gelinligimi gormem gerek

dantel agırlıklı bi gelinlige puanlı ayakkabı giyemem mesela... eger ucus ucus tül agırlıklı olursa puanlı olcak ama bu model degil topugu daha ince rengi de ucuk pembe olur

tabi ole ayakkabı bulursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…