- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.821
Günaydın tatlı ballı gelinciklerrin en güzelleriiiŞimdi size bişey sorucam bakalım siz ne cevap vericeksiniz? Şimdi bu sabah ani bir kararla Trabzondaki şantiyeye patronlarım benide götürmek istedi bende ailemle konuştuktan sonra size geri dönüş yapıcam dedim baya şaşırdım çünkü yarın sabah yol çıkılacak ve 1 gün orda kalınacak patronlarım erkek buarada.Annemi aradım ilk konuştuk tamam dedi o da hani patronlar bişey demesin diye sonra nişanlıcanımı aradım direk kesinlikle olmaz çünkü onları tanımıyorum nasıl insanlar olduklarını bilmiyorum nasıl aniden karar verirler iş gezisi planlı programlı olur dedi hem kalıcaksınız cok sıkılıcaksın bılıyorum dedı gıtme dedı.Bende nısanlımı kırmadım ve patronlarıma onlarla gelemeyecegımı soyledım.Tamam dedıler.Siz olsanız napardınız kızlarrrr???:26:
gitme zorunlulugun yoksa gitme bence..
gidiceğin yer şantiye bunu unutma.. ve gittiğin kişilerde erkek..
o günü sevdiğinle geçirirsin dahaa güzel olur
sen orda oldugun zaman onun aklı hep sende kalcak
zor bir durum valla eliscim :26:
ben de askımı kırmak istemezdim ve zorunlulugum yoksa gitmezdim
ama zorunluysam ya da kariyerim adına bana cok sey katacak bir olaysa anlayıslı olmasını bekleyebilirdim böğürtlenden
ama ısrarcı oluyosa gitmemem konusunda gitmezdim heralde :44:
gercekten sastım kaldımmm alemin derdi biz olmusuz!
kime ne yaptık da boyle bir nefreti boyle bir hareketi hak ettik?
tek bildigim bir hanımefendiye yakısmayacak seylere sahit olduğumuz
Ama herkes rengini belli ediyor ya işte bu çok güzel!
Olay ne?
Ben iki topikde de yazıyorum fırsat buldukça
Şimdi bir yerde yazan diğerinde yazmayacak mı?
Ben öenmli bir gelişme olduğunda kendimle alakalı iki tarafdaki arkadaşlarla paylaşıyordum.
Şimdi farklı mı davranacağız birbirimize anlamadım. Ya bu aralar benim kafam almıyor yada herkes özel gününde
hayır haticecim, farklı davranmak gibi bir durum yok. Yani normali bu olmalıSen gönlünce yazmaya devam et tatlım
Insanlarin vakti cok bos sanirim sarki bestelemisler bize
Ama en azindan farkinda o kisi de!
Arkadan konusmak nasil iyi guzel mi?
Neyse..
Haticecim yazabilirsin uzerine niye alindin ki? Alinmasi gereken kisi alinir zaten.
haticecim katılıorum ezgotuma ve peloma
sen gonlunce yaz sana kim ne diyebilir... Herkes kimin ne oldugunu gordu sadece
Biz tek bir Allahın gunu kimse hakkında bir sey yazdık mı burada? Acıklamamızı da yapmıstık ama nasıl bir dusunce yapısıysa artık...
Bize bir sekilde laf sokulmaktan saldırılmaktan vazgecilmiyor... Biz yine sesimizi cıkarmadık ama devam etti ve artık had astı bunun adı biraz terbiyesizlik kimse de kusura bakmasın
Hala da savunabiliolar kendilerini ben ona sasıyorum.. Tek soyledigim su işte herkes gordu kimin ne oldugunu... İsteyen istedigiyle arkadas olsun, beni alakadar etmez.
Rengini belli edio herkes daha acık anlatamazdı kendini... Gormek isteyen gorur istemeyen gormez herkesin takdiri o kısım...
Birilerini kovmanın marifet gibi goruldugu bir yerde olmak isteyen olsun daha da bişey diyemem
Ne bileyim kızlar 2 taraftada yazdığım için acaba kutuplaşma vardıda ebn mi farklı davranmış oldum diye düşündüm.
Çünkü ben orada paylaştığımı görmüyorsunuz diye bazı şeyleri sizede yazıyorum. Aman ne bileyim bende bu sıra çok alıngan oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?