Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

gitme zorunlulugun yoksa gitme bence..
gidiceğin yer şantiye bunu unutma.. ve gittiğin kişilerde erkek..
o günü sevdiğinle geçirirsin dahaa güzel olur
sen orda oldugun zaman onun aklı hep sende kalcak

gitme zorunlulugun yoksa gitme bence..
gidiceğin yer şantiye bunu unutma.. ve gittiğin kişilerde erkek..
o günü sevdiğinle geçirirsin dahaa güzel olur
sen orda oldugun zaman onun aklı hep sende kalcak

İşte ben normalde olsa giderdim ama artık bağlı olduğum biri var hayatımda ve evlenicez nasıl ezip geçeyim bitanemi Bide aynen canım ya erkek olunca insan ister istemez sıkılır yani ve şuan burda daha 6 aydır çalışıyorum.Evet çok önemli bir sözleşmeye şahit olucaktım ama bazen kariyerden fedakarlık yapmak gerekiyor.Onlarda aniden söylemeseydi

zor bir durum valla eliscim :26:

ben de askımı kırmak istemezdim ve zorunlulugum yoksa gitmezdim

ama zorunluysam ya da kariyerim adına bana cok sey katacak bir olaysa anlayıslı olmasını bekleyebilirdim böğürtlenden

ama ısrarcı oluyosa gitmemem konusunda gitmezdim heralde :44:

Bende çok ikilemde kaldım ama Nişanlıcanım bidaha aradı canım uyuyamıyorum (akşam işe gidicek ondan hala uyku modunda) noldu gitmiyosun di mi?Biliyorum canım bende isterdim ama tanımıyorum keşke bu iş gezisi ani olmasaydı ve gelip tanışsaydım kendileriyle.O zaman cok daha farklı olurdu dedı bende yok canım dedım gıtmıyorum soyledım hemen ne tepkı verdıler dedı hanı bısey demedıler dımı dedı hayır dedım demedıler rahatladı sonra.

elisçim ben de gitmezdim zorunluluk yoksa ve sevdicğeim istemiyosa
ama aynı şey sevdiceğin başına gelse ona gitme diyemezdim ben..(geçenlerde bi parti muhabbeti oldu ona bile sonunda git dedim gitti )
yani iş için gidiyo, yurtdışına da gitçek kadın erkek karışık nisanda..ben de tanımıyom çoğunu
demem o ki fedakarlık yapan taraf biz oluyoz sanki hep :26:
ama şöyle de bişey var o da bana gitme demez.. yani beni hiç kısıtlamaz
sadece ben azıcık da rahatsızlık duyduğunu sezsem bile zorunluluğum yoksa gitmem, kıyamam çünkü
ama sevdicek çatır çatır gider valla yeter ki git diyeyim

ay özgiş ne güldüm yaa

elisimcan eger senin icin suan rahatsa en dogru seyi yapmıssındır zaten o yuzden hiç sorgulama

gitme zorunlulugun olsa patronların sert cıkardı zaten ole bi durumda yokmus sıkma canını sevducein dedigi olmus olsun onun da gururu oksanmıstır

skım souzumu dinledi diye

İçim çok ama çok rahat kızlar gerçekten Sizinde fikrinizi alınca dahada rahatladım açıkçacı kızçeler Özgecan gerçekten o kadar doğru bişey yazdın ki anlatamam şeker Bende direk git tabi aşkım git iş yemeği bu git aşkım iş arkadaşlarınla kaynaşırsın git giiittt (erkek kısmıyla tabiki ) hemen veririm izni.Ama nişanlıcanımıda o kadar iyi anlıyorum ki.Bana bide hemen diyo ki aşkım ben seni gözümden bile sakınırken nasıl yollayayım.Bide tekbaşına kuş yavrusu gibi. Trabzon uzak çok uzak tanıdıkta yok ki.Canım aşkım benim ya kıyamam ki gideyimde nişanlıcanın aklı uçup gitsin kurban olsun aşkı ona

nasılsınız bebetolarr
eliscim bende aynen senin gibi yapardım
herkescikler yoğun bugün sanırsam. ben biraz hafiflettim yoğunluğu.şimdide öğle yemeğimi yedim ama ne yemek! vicdan azabı çekiyorum

gercekten sastım kaldımmm alemin derdi biz olmusuz!

kime ne yaptık da boyle bir nefreti boyle bir hareketi hak ettik?

tek bildigim bir hanımefendiye yakısmayacak seylere sahit olduğumuz

Ama herkes rengini belli ediyor ya işte bu çok güzel!

Olay ne?
Ben iki topikde de yazıyorum fırsat buldukça
Şimdi bir yerde yazan diğerinde yazmayacak mı?
Ben öenmli bir gelişme olduğunda kendimle alakalı iki tarafdaki arkadaşlarla paylaşıyordum.
Şimdi farklı mı davranacağız birbirimize anlamadım. Ya bu aralar benim kafam almıyor yada herkes özel gününde

hayır haticecim, farklı davranmak gibi bir durum yok. Yani normali bu olmalı Sen gönlünce yazmaya devam et tatlım

Insanlarin vakti cok bos sanirim sarki bestelemisler bize

Ama en azindan farkinda o kisi de!

Arkadan konusmak nasil iyi guzel mi?

Neyse..

Haticecim yazabilirsin uzerine niye alindin ki? Alinmasi gereken kisi alinir zaten.

Merhabalaaaar.

Ayyy bugün çok mutluyum !

Paşamın anneannesiyle tanışmıştım,bugün onlara gitmiş,adımı hatırlayamamış,''gelin ne yapıyor''demiş.

Çok hoşuma gitti.

Bunda ayrı uçtum.

Hele paşam şöyle devam edince yer çekimine meydan okudum :

''Bu ne ki babam da öyle diyor.Gelin ne yapıyor diyor.Annemle uğraştığım zaman git kendi karınla uğraş benim karımı rahat bırak diyor.'' dedi.

haticecim katılıorum ezgotuma ve peloma

sen gonlunce yaz sana kim ne diyebilir... Herkes kimin ne oldugunu gordu sadece

Biz tek bir Allahın gunu kimse hakkında bir sey yazdık mı burada? Acıklamamızı da yapmıstık ama nasıl bir dusunce yapısıysa artık...

Bize bir sekilde laf sokulmaktan saldırılmaktan vazgecilmiyor... Biz yine sesimizi cıkarmadık ama devam etti ve artık had astı bunun adı biraz terbiyesizlik kimse de kusura bakmasın

Hala da savunabiliolar kendilerini ben ona sasıyorum.. Tek soyledigim su işte herkes gordu kimin ne oldugunu... İsteyen istedigiyle arkadas olsun, beni alakadar etmez.

Rengini belli edio herkes daha acık anlatamazdı kendini... Gormek isteyen gorur istemeyen gormez herkesin takdiri o kısım...

Birilerini kovmanın marifet gibi goruldugu bir yerde olmak isteyen olsun daha da bişey diyemem

Çağloşumm noldu ki canım kim size nefret duyabilir ki anmaladım

hayır haticecim, farklı davranmak gibi bir durum yok. Yani normali bu olmalı Sen gönlünce yazmaya devam et tatlım

Insanlarin vakti cok bos sanirim sarki bestelemisler bize

Ama en azindan farkinda o kisi de!

Arkadan konusmak nasil iyi guzel mi?

Neyse..

Haticecim yazabilirsin uzerine niye alindin ki? Alinmasi gereken kisi alinir zaten.

Ne bileyim kızlar 2 taraftada yazdığım için acaba kutuplaşma vardıda ebn mi farklı davranmış oldum diye düşündüm.
Çünkü ben orada paylaştığımı görmüyorsunuz diye bazı şeyleri sizede yazıyorum. Aman ne bileyim bende bu sıra çok alıngan oldum

Son düzenleme:

ayy ben hiçbişey anlamadımm kızlar :26::26::26:

Haticecim alınacak bir şey yok tarafta yazanlardanım, orada tartışıldığı için de fikrimi belirttim.

Ben kötü niyet görmedim,ama kırılan arkadaşlarıma da bir şey diyemem. Üzüldüm ama böyle olmasına, iki tarafa yazan pek çok kişi var bizimle alakası yok. ancak fevri davranıldığını düşünüyorum,yapıcı olmalıyız hepimiz alınıp bi tarafta küsersek sorunlar çözülmez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…