- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.841
Merhabalaaaar.
Ayyy bugün çok mutluyum !
Paşamın anneannesiyle tanışmıştım,bugün onlara gitmiş,adımı hatırlayamamış,''gelin ne yapıyor''demiş.
Çok hoşuma gitti.
Bunda ayrı uçtum.
Hele paşam şöyle devam edince yer çekimine meydan okudum :
''Bu ne ki babam da öyle diyor.Gelin ne yapıyor diyor.Annemle uğraştığım zaman git kendi karınla uğraş benim karımı rahat bırak diyor.'' dedi.
Çağloşumm noldu ki canım kim size nefret duyabilir ki anmaladım
ayyyyy senin adına çoook sevindim ya inşallah hep böyle mutlu ol
bizde anlamadık melegim keske anlayabilseydik de anlatabilseydik
mervoşum masallah subhanallah cok tatlısınız ama sizzz yaa
Sağolasın canım.Tanışmadık değil mi senle biz henüz ?
Ben Merve 20?? geliniyim.
Oyyy kuzummm teşekkür ederizzz.
kuzitomm bos ver kusum sen de sıkma canını bos yere uzatmaya gerek yok
Lavincim acıkcası bu uzatılcak bir konu ama neyseee... Boyle bir laf edip de nasıl sesinizi cıkarmazsınız ben anlamıorum?
O laf ne kadar cirkin ! Marifetmiymiş bizi kovmak?
Sen topiğin en eskilerdensin... Oraya da yazdıgın icin uzerine alınmadın belki ama bizi cok uzdu cok kırdı o laf
Ustelik hanımefendi coguk kullanmıs
benim orda hala cok sevdigim dostlarım var sen varsın diğer kızlar var..... Onlar da mı beni kovmus oldu simdi?
Ne demek bu?
Tatlım bende belki 2014 belki 2015 belki 2016.. geliniyim adım da nejla
Merhaba kızlar,
Konu açılmışken fikrimi söylemek isterim, tek konuda birleşmeyi hepimiz istemiştik, yeni bir konu açılacaksa keşke o eski konuda bunun ön hazırlığı yapılsaydı sadece maili olanlara değil diğer herkese yazılsaydı bu noktada alınmalar olabilirdi çünkü..Eğer amaç ziyaretçilere kapalı olması ise nasıl birleşme sağlandıysa bu da hep birlikte sağlanabilirdi. Sanırım konu sadece onun ile ilgili değil, sadece daha samimi olanlar toplanmak istemiş yine gibi geldi bana...
ama saygı duyuyorum yeni konu açmak istemenize, sadece öbür türlü olsaydı kimse alınganlık etmemiş olurdu diye düşünüyorum.
Ben iki topiğide vakit buldukça takip etmeye çalışıyorum...
Lavincim acıkcası bu uzatılcak bir konu ama neyseee... Boyle bir laf edip de nasıl sesinizi cıkarmazsınız ben anlamıorum?
Sen topiğin en eskilerdensin... Oraya da yazdıgın icin uzerine alınmadın belki ama bizi cok uzdu cok kırdı o laf
benim orda hala cok sevdigim dostlarım var sen varsın diğer kızlar var..... Onlar da mı beni kovmus oldu simdi?
Ne demek bu?
"Kzılar siz bana burayı açacağınızı haber vermemiştiniz.
Yoksam benide istemediniz mi açıkca söyleyinde bende gideyim." demem ne kadar doğruysa çağlam sende o kadar kovulmuş oluyorsun bu durumda
Ben sevdiğim arkadaşlarımın burada olduğunu görünce yazayım dedim. Lakin bende aslının yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Çünkü dün başka maksatla yazmışken bende yanlış anlaşıldım hatta üzüldümde ama bu kadar fevri olmamakta fayda var diye düşünüyorum.
Ne demek bu?
canım dağdan geldik bagdakini kovduk birde sonunda ooh oh !Haticecim alınacak bir şey yok tarafta yazanlardanım, orada tartışıldığı için de fikrimi belirttim.
Ben kötü niyet görmedim,ama kırılan arkadaşlarıma da bir şey diyemem. Üzüldüm ama böyle olmasına, iki tarafa yazan pek çok kişi var bizimle alakası yok. ancak fevri davranıldığını düşünüyorum,yapıcı olmalıyız hepimiz alınıp bi tarafta küsersek sorunlar çözülmez.
gülçin, inan ben şimdi daha iyi anladım bu topiğin açılmasıyla ne kadar iyi edildiğini.Merhaba kızlar,
Konu açılmışken fikrimi söylemek isterim, tek konuda birleşmeyi hepimiz istemiştik, yeni bir konu açılacaksa keşke o eski konuda bunun ön hazırlığı yapılsaydı sadece maili olanlara değil diğer herkese yazılsaydı bu noktada alınmalar olabilirdi çünkü..Eğer amaç ziyaretçilere kapalı olması ise nasıl birleşme sağlandıysa bu da hep birlikte sağlanabilirdi. Sanırım konu sadece onun ile ilgili değil, sadece daha samimi olanlar toplanmak istemiş yine gibi geldi bana...
ama saygı duyuyorum yeni konu açmak istemenize, sadece öbür türlü olsaydı kimse alınganlık etmemiş olurdu diye düşünüyorum.
Ben iki topiğide vakit buldukça takip etmeye çalışıyorum...
Hala fevri diyorsun Hatice.
Tamam uzatmayalım dedik. Niye hala kötü niyetli yazmadı diye ısrar ediyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?