Kizlar yurt dolabimda meyve vardi unutmusum curumus hurcuma ve bi kac esyama bulasms kirli torbama koyup uzaklastirdim dolabimi falan sildim ama dolabim hala kokuyo icime dert oldu ben bu kokuyu nasil gecirebilirim daha once basina byle birsey geldimis biri var mi nasil hallettiniz cok moralim bozuldu kucucuk dolap zaten esyalarimami sindi acaba yarin hepsini yikiycam ama dolaptan kokusu nasil cikar bi fikriniz var mi?
meleknazın dediği doğru
digger çözüm temizledikten sonra bir fincana kahve koy türkkahvesi pişirme tabiki toz halinde
ve birbaşka çözüm ise sulandırılmış sirkeyle sil
koku falan filan kalmaz
herkes birşey demiş ama ben de diyim istersen internete de yaz bak süt kokuyu çeker o yüzden 1 bardak sütü dolabının içine koy kokuyu çekecektir.
genelde buz dolaplarında bu tarz şeyler olur ve dolabı temizledikten sonra ağzı açık süt koyarız
Kizlar yurt dolabimda meyve vardi unutmusum curumus hurcuma ve bi kac esyama bulasms kirli torbama koyup uzaklastirdim dolabimi falan sildim ama dolabim hala kokuyo icime dert oldu ben bu kokuyu nasil gecirebilirim daha once basina byle birsey geldimis biri var mi nasil hallettiniz cok moralim bozuldu kucucuk dolap zaten esyalarimami sindi acaba yarin hepsini yikiycam ama dolaptan kokusu nasil cikar bi fikriniz var mi?