• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çürük kokusu

Minuscule

Guru
Pro Üye
30 Haziran 2010
3.342
1.199
373
Kizlar yurt dolabimda meyve vardi unutmusum curumus hurcuma ve bi kac esyama bulasms kirli torbama koyup uzaklastirdim dolabimi falan sildim ama dolabim hala kokuyo icime dert oldu ben bu kokuyu nasil gecirebilirim daha once basina byle birsey geldimis biri var mi nasil hallettiniz cok moralim bozuldu kucucuk dolap zaten esyalarimami sindi acaba yarin hepsini yikiycam ama dolaptan kokusu nasil cikar bi fikriniz var mi?

Son düzenleme:
Buzdolabı kokusuna karbonat iyi geliyor.
Normal dolapta denemedim ama neden olmasın.
Bir kase karbonat koyabilirsin.

meleknazın dediği doğru
digger çözüm temizledikten sonra bir fincana kahve koy türkkahvesi pişirme tabiki toz halinde
ve birbaşka çözüm ise sulandırılmış sirkeyle sil
koku falan filan kalmaz

Naftalin kokuyu giderir.Zaten kokan dolabı sirkeyle silmek akıl karı değil kanımca.

herkes birşey demiş ama ben de diyim istersen internete de yaz bak süt kokuyu çeker o yüzden 1 bardak sütü dolabının içine koy kokuyu çekecektir.
genelde buz dolaplarında bu tarz şeyler olur ve dolabı temizledikten sonra ağzı açık süt koyarız

Silmeden kurtulamazsin .
Karbonatli suyla sil .
Sonrada türk kahvesi koy dolaba ..

küçük oda kokuları var onlardan koyarsın bir tane. ben ayakkabı dolabına koyuyorum artık pis ayakkabı kokusu değil mis gibi oda kokusu kokuyor:6:

Kizlar yurt dolabimda meyve vardi unutmusum curumus hurcuma ve bi kac esyama bulasms kirli torbama koyup uzaklastirdim dolabimi falan sildim ama dolabim hala kokuyo icime dert oldu ben bu kokuyu nasil gecirebilirim daha once basina byle birsey geldimis biri var mi nasil hallettiniz cok moralim bozuldu kucucuk dolap zaten esyalarimami sindi acaba yarin hepsini yikiycam ama dolaptan kokusu nasil cikar bi fikriniz var mi?

fişi cekcen
sıcak suya karbonot ve camasır suyu dokup sılcen sonrada bır paket turk kahvesını ac agzını kalan kokuyu ceker

havasız kaldığı için kokuyodur uzun bi süre hava alsa geçe belki :26:

Back
X