- 7 Haziran 2017
- 2.920
- 3.296
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Öyle tabii allahtan karttır kimliktir üstümde taşıma huyum var. Cüzdanda olsa yanmıştım.Bilerek bırakmış gibi davran bence
Zaten içinde önemli bişey yokmuş sayılır
Valla biz üç kişi evi talan ettik çıkmadı :) işin komiği dün evde gördüm ve evden hiç çıkarmadım o cüzdanı da. Sevgilim de yavrum teselli etmeye çalışıyor zaten önemli bir şeyin yoktu ben bulur bulmaz sana haber vereceğim evde bir yerde o diyeBiz gelip bulalim mi
Baskıcı değil ama bu tarz konulara çok takılır. Ben istanbula gideceğim ancak o beni almaya havaalanına gelecek oradan otobüsle eve geçeceğizannen çok baskıcı herhalde.
Anlamadığım sen mi gidiyosun o mu geliyor
Yani istanbul kart kullanılacak mı
Sabah bu durumu yazdım Türk hattımı ve istanbulkartı bulamadığımı. Valla bravo kızım demiş. Sonra geldim istanbulkart çıkarmış bana ama sim kartı kendi harçlıklarınla yapacaksın dedi.Geçenlerde de kulaklık çalışmadı diye konu açan üye değil misiniz siz? Annem mal kıymeti bilmedin diye kızacak demiştiniz?
Üzüldüm halinize.
Yani İstanbul kart kullanmadığınız için kaybedilebilir bir şey. Bende de vardı, geçenlerde giderken yanıma alayım dedim, bulamadım. Olabilir yani
Ama annenizin bu tavrı gerçekten bu kadar büyük mü yoksa kadın normal davranıyor da sizin algılamanız mı farklı bilemedim. Kaygılarınızın nedeni siz misiniz anneniz mi?
Sabah bu durumu yazdım Türk hattımı ve istanbulkartı bulamadığımı. Valla bravo kızım demiş. Sonra geldim istanbulkart çıkarmış bana ama sim kartı kendi harçlıklarınla yapacaksın dedi.
Böyle işte.. siz karar verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?