• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cüzdanlar

dj_oznur_0106

sweet_lady
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2007
1.051
3
116
42
Antalya
47363901ef2.jpg
58333646dy3.jpg

35254388ib8.jpg
57564019uv7.jpg

92784072ex3.jpg
42290727ch4.jpg

13fg8.jpg
14rj9.jpg

image1xlts2.jpg
image4xliq2.jpg

cok güzel olmus bu konu tskler paylasim icin
zaten cüzdana ihtiyacim var fikir oldu benim icin

Bende beğenmedim pek bu modelleri...
Ama mikla sizinkiler güzelmiş.
Gucci herhalde yerimseniben
Pek zengin bir ailesiniz zannımca...

Bende beğenmedim pek bu modelleri...
Ama mikla sizinkiler güzelmiş.
Gucci herhalde yerimseniben
Pek zengin bir ailesiniz zannımca...

canım süper zengin olduğumuz söylenemez sadece kaliteli giyinmeyi seviyorum. :çok üzgünüm: cüzdanlar çok pahalı değil ayrıca sadece 1i benim ve 1 tanesi kuzenimin. hepsi bizim ailenin değil yani :) :1rolleyes: fiyatları çok pahalı şeyler değil bunlar. markası guess bu arada canım a.s.

canım süper zengin olduğumuz söylenemez sadece kaliteli giyinmeyi seviyorum. :çok üzgünüm: cüzdanlar çok pahalı değil ayrıca sadece 1i benim ve 1 tanesi kuzenimin. hepsi bizim ailenin değil yani :) :1rolleyes: fiyatları çok pahalı şeyler değil bunlar. markası guess bu arada canım a.s.
Şaka yaptım canım,
gerçekten güzel modeller.
Güle güle kullanın...:1hug:

tatLı cüzdanLar ..
Çok muzdariptim bu cüzdan konusunda,ayLardır aradım kendime aLim diye ama yok buLamadım bitane gönLüme göre. ama sonunda aLdım benimde cüzdanım var artıkk :hooray:

bende beğendim kaç kaymek verdiniz ayoll bunlara özellikle uzun olanını merak ettim, bi yazıver kuşummm hihoyyyt

canım benim ki kilitli olan. ben 109 tl ye almıştım.senin sorduğun uzun olan arkadaşımın cüzdanı, o sanırım 129 filana almış beraber almadık daha eski onun ki.

Back
X