- Emoji Skoru
- 5.123
- Puanlar
- 398
Merhaba kızlar benim eşim DEHB hastası ve bi tık ağır bir versiyonu. Biz almanyada yaşıyoruz. 30 Aralıkta ben evden markete diye çıktım eşim aşağıda arabada beni bekliyordu. Çıkarken de sadece cüzdanımı aldım. Eşimle birlikte ilk önce bankaya gittik para çektim sonra markete gittik markette de cüzdanımı ona verdim. Cüzdanımı nasıl yaptı etti bilmiyorum kaybetmiş ve farkında değil. Yılbaşı günü sordum cüzdan sende mi diye ben yatak odasında sana verdim ya dedi ama evdedir diye öteledim bakmadım. Bugün sordum verdim ya dedi ama yok oğlu yok. Ara tara bulamadık. Nasıl panik oldu. Benle birlikte nerelere gittiysek 3-4 gündür beni attı arabaya gezdik tüm gittiğimiz yerlerde sorduk yok. İçinde oturum kartım kimliğin kızımın kimliği her şey ordaydı. 137 Euro param her şey gitti. Ağlamak istedim. Evi hallaç pamuğuna çevirdik. Soruyorum hatırlamıyorum ben sana verdim sanıyorum diyor. Bu nasıl bir hastalık deli edecek beni. Anlayış gösteriyorum hep ama vallahi çok yoruldum. Ben anlayışsız biri değilim bu konuda sonuçta hasta ama dayanamıyorum herkesin hayatını etkiliyor evdeki. Öyle anlatmak istedim sadece.