• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Cyclo prognovaaa!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet evet çok kırmızı geldi hatta arada kahve olurdu mesela hiç öyle gelmedi ama pıhtılı geldi. Şimdi de klomene başladım dün. Sen ne alemdesin?
Ben sistim sistim varya cok fena oldum biran once ilac bitip adet olayim. Cok kotu oldum

Sali aksami ilac bitiyor hafta sinu anca olurum bide sende uyku yapiyormuydu
Yok canım göğüslerimde ağrı oldu benim birazda kasık ağrısı olmuştu ilk başta 🤔 bitsin de hemen ol rahatla inşallah ☺️🙏🏻

@sutlaacc Merhaba canim ilacımin bittigi 4 gun adetimi bekliyorum ama gelen giden yok :(

Evet çok şişirmişti beni de ellerim bile fenaydı yüzük takamıyordum sonra rahatlıyor insan ben adaçayı içmiştim gelsin bir an önce diye
Aynen ayn3en hatta dedim noluyor bana ama hep adet olamadigimiz icin bunlar zaten yeterince ilac kullandim kendiliginden olayim bisey yapmak istemiyorum bugun 4.gunum gelir heralde bikac gune insallah

Aynen ayn3en hatta dedim noluyor bana ama hep adet olamadigimiz icin bunlar zaten yeterince ilac kullandim kendiliginden olayim bisey yapmak istemiyorum bugun 4.gunum gelir heralde bikac gune insallah
Bencede gelir artık rahatlarsın 🥰 sonrasında bir tedavi uygulayacak mısınız

Adet olacaginiz zaman neler hissetiniz
Bende çok bunalma oluyor böyle sıcak falan bastı,bikaç gün önceden göğüslerde hassasiyet olmuştu,bide bi duygusallık geliyor bana her adet olacağım zaman

Back
X