Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CYCLO-PROGYNOVA kullananlar yardım edin bu ilaçla hamile kalanlarda var hamileliği engelliyor diyenerde var size bu ilaç neden tavsiye edildi sonuç ne oldu lütfen yardım edin kafam karmakarışık
Selam CanımCYCLO-PROGYNOVA kullananlar yardım edin bu ilaçla hamile kalanlarda var hamileliği engelliyor diyenerde var size bu ilaç neden tavsiye edildi sonuç ne oldu lütfen yardım edin kafam karmakarışık
selam arkadaşlar ben 21 yaşındayım ve cyclo progynova kullanıyorum 21 drajeyı kullandıktan sonra en gec 1 hafta içinde adet görüyorum.size tavsiyem stres yapmayın ben bu ilacı 5 yıldır kullanıyorum ben hiç hastalanmıyorum düzensizlik bile değil ama bu aralar aşırı bi korkum var ilerde çoçuk sahibi olabılır mıyım acaba benım durumumda olupta halıme kalan veya cevresınde kalan var mı lütfen acil cevap geleceğim buna bağlı çünkü hayatımda birisi var((
selam arkadaşlar ben 21 yaşındayım ve cyclo progynova kullanıyorum 21 drajeyı kullandıktan sonra en gec 1 hafta içinde adet görüyorum.size tavsiyem stres yapmayın ben bu ilacı 5 yıldır kullanıyorum ben hiç hastalanmıyorum düzensizlik bile değil ama bu aralar aşırı bi korkum var ilerde çoçuk sahibi olabılır mıyım acaba benım durumumda olupta halıme kalan veya cevresınde kalan var mı lütfen acil cevap geleceğim buna bağlı çünkü hayatımda birisi var((
Slm bu ilaci kullandiktan sonra mi hamile kaldin yarcimci olurmusunmerhaba canım ben şuan 4 haftalık hamileyim ben bunda 3 ay önce 3 ay kulandım adet düzenlemek için hem klomen kulandım dr tedavide kualndı bu hamileliği engelemiyor dedi ama ben zaten onu kulanırken hamile kalmadım ama çok prpblemyaratacağını düşünmüyorum zamanı ne zaman o zaman olacak bence bunu düşün olmaz dediğim ay hamile kaldım rabbim çok büyük ona sıgın işallah hakkında hayırlısı olur
bende kullanıyorum erken menopoz ve fsh yüksek ondan dolayı alıyorum ilacı ama benim doktorum bu ilacı içerken hamile kalamazsın demiştiGeçen ay Dr cyclo başlattı beni menopoz belirti var dedi ilk reglimi oldum devam edilecek 3 ay daha bebek istediğim için Klomen de kullanmak istiyorum bunun yanında kullanan arkadaşlar regliden kaç gün sonra başladınız hamile kalan oldumu bu ilacla
doğum kontrol hapı gibimi acaba benimde FSH değerim 20.40 çıktı geçen ay umarım herşey yolunda giderbende kullanıyorum erken menopoz ve fsh yüksek ondan dolayı alıyorum ilacı ama benim doktorum bu ilacı içerken hamile kalamazsın demişti
bende kullanıyorum erken menopoz ve fsh yüksek ondan dolayı alıyorum ilacı ama benim doktorum bu ilacı içerken hamile kalamazsın demişti
sanırım öyledir yanlış bilgi vermiyim tabi de benimde fsh 16 çıkmıştı tüp bebeğe başlayamadık 12ye düşmesini bekliyoruzdoğum kontrol hapı gibimi acaba benimde FSH değerim 20.40 çıktı geçen ay umarım herşey yolunda gider