CYK'nın diyet günlüğü ~ Hedef 52 kilo

CY_K

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
74
49
18
Ankara
Merhabalaaar,
Sonunda cesaret edip konumu açabildim.
Ben 19 yaşındayım.Çocukluğumdan beri kilolarımla başım dertte bundan 5 sene önce 20 kiloyu yaklaşık bir sene de çok da zorlanmadan vermiştim.Ama liseye geçince biraz da ailevi ve okuldaki sorunlardan dolayı 4 senede verdiğim 20 kiloyu geri aldım.Ömrüm kilo alıp vermekle geçiyor maalesef.
Tatlıya aşırı düşkün biriyim.Bir insanın hergün tatlı krizi tutar mı?Tutuyormuş.Ama üniversiteye geçince sıfır beden kızları görünce insan bir kötü hissediyor.Sevgilimin yanında da zayıf durmak istiyorum açıkcası.Bu yüzden kilo vermeye karar verdim.Önceliğim tabiki okullar açılana kadar yani yaklaşık 1,5 ay içinde 8 kilo vermek.İstikrarlı bir şekilde gidersem tabi birazda destekleyenim,gaz verenim olursa yapacağıma inanıyorum açıkcası.Buraya gün ve gün ne kadar yedim,ne kadar kalori harcadım(spor ile) yazacağım.Desteklerinizi ve önerilerinizi eksik etmezseniz çok teşekkür ederim. :17:

Boy:1.59
Şuanki kilo: 72
Okul açılana kadar ki hedef: 64
Asıl hedef:
52

Son düzenleme:
3 Ağustos Diyet Takibim
$Screenshot_2014-08-04-12-03-38.webp $Screenshot_2014-08-04-12-03-58.webp
Kahvaltı:
Menemen (Tahminimce bir porsiyondan bile az)
İncir reçeli(1 yemek kaşığı -- Aslında hiç yememem gerek ama tatlıdan vazgeçemiyorum.)
Hafif kıtır kepekli ekmek(1 adet)

Öğle:
2 soyulmuş salatalık

Akşam:
Bir tavuk butu
Birkaç tane domates ve salatalık

Aperatifler:
Bir fincan yeşil çay
Bir fincan türk kahvesi
2 adet incir
2,5 litre su

Son düzenleme:
4 Ağustos Diyet Takibim

$Screenshot_2014-08-04-23-33-12.webp $Screenshot_2014-08-04-23-32-58.webp
Sabah:
İki adet köfte(az yağlı)
4-5 minik dilim peynir
4-5 dilim domastes ve salatalık
Yarım dilim kıtır ekmek
Bir çay kaşığı incir reçeli

Öğlen:
2 salatalık(soyulmuş)

Akşam:
4 yemek kaşığı kavrulmuş patates püresi
4-5 dilim domates

Aperatif:

1,5 fincan yeşil çay
125 gr. meyveli yoğurt
2,5 litre su

Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. :16::16:

Bende okullar açılana kadar 7-8 kilo vermek istiyorum ama emin de değilim nasıl versem bu hangi uygulama yediklerini hesapladığın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende okullar açılana kadar 7-8 kilo vermek istiyorum ama emin de değilim nasıl versem bu hangi uygulama yediklerini hesapladığın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Galaxy S4'ün S Healt diye bir uygulaması var oradan hesaplıyorum.Umarım sen de verirsin.
Valla bende kafama göre bir diyete başladım bakalım ama hayırlısı.Devamlı olur inşallah. (:

Back
X