:d acil bakıııııınnnnnnnn

emlersn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
131
1
46
İçel Mersin
Hamilelere küçük bir jest olsada insanı mutlu ediyor . Milupa Aptamil sayfasına internetten üye oldum geçen ay içerisinde ve bugün şuan şu dakka küçücük bir kutu aldım kendilerinden :) İçinden bebeğimize ve bize dair küçük hediyeler var sizde üye olun bu küçük jestti kendinize yaşatın BENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ :))))))))

ben eşim ve kendim adına oldum ancak gelmedi bana

ben direk kendi adıma oldum . adres bilgilerini herseyını tel tam yazdım bende hiç tahmin edmedim gelecegini ama geldi :D ben suan 16+5 günlük bir hamişim ve beni çok mutlu ettıler :D pişik kremi ıslah havlu bitki cayı kitapçık filan var içinde

Bana da sürekli gönderirilerdi. hatta doğduğunda bile mama, bez vs gönderiyorlardı ama tabi promosyonluk :D

bende çok şaşırdım ben hamileyim diye göndermediler herhalde dedim kaç ay oldu eşimede masus doğmuş gibi kaydettim onun adınada gelmedi maalesef :(

bende çok şaşırdım ben hamileyim diye göndermediler herhalde dedim kaç ay oldu eşimede masus doğmuş gibi kaydettim onun adınada gelmedi maalesef :(

yukardaki arkadaşa dogumdan sonrada gelmıs adres fılan hersey dogru dımı ben mersınde oturuyorum belki sizede gelmesi yakındır

Ben mail attım kızlar dedim herkese gitmiş bir yanlışlıkmı var diye 15-20 güne kadar göndereceğiz dedi :) bakalım enteresan olan hadi beni atladılar eşim adınada üye olmuştum onada gelmemişti.

Ben mail attım kızlar dedim herkese gitmiş bir yanlışlıkmı var diye 15-20 güne kadar göndereceğiz dedi :) bakalım enteresan olan hadi beni atladılar eşim adınada üye olmuştum onada gelmemişti.

:D En yakın zamanda inş sanada gelir . cinsiyeti belli oldugunda bilgilerinden guncellemeyıde unutma :)

ay banada gelmişti 2 y önce ne sevinmiştim 1 paket bebek bezi ıslak mensil pişik kremi şampuan bitki çayı kitapçık cd güzeldi.

Bende uye olmustum epey olmustu gebe kaldıgım ılk aylarda uye olmustum 2 hafta once geldı

acaba sımdı bu paket gelmıs hepimize sonraları da bişiler yolluyorlarmı yoksa bı kereeyemı mahsus ?
kız bu kadar mutlu olman beni de mutlu etti doğum yap sana 1 paket ıslak mendil bıtkı cayı göndercem bak :9: göbişindeki bebişi yirim senin ben hamişken yolladılar bebegım dogunca bıtane daha yolladılar sımdık ek gıdalara gectık bazı arkadaslara mama tabagı kasıgı falan fılan yollamıslar:46:

Üye oldum ama üye olurken benden adres istemedi. E-posta adresi ve telefon verdim. Telefonla mı arayıp adres istiyorlar, sizde durum neydi?

kız bu kadar mutlu olman beni de mutlu etti doğum yap sana 1 paket ıslak mendil bıtkı cayı göndercem bak :9: göbişindeki bebişi yirim senin ben hamişken yolladılar bebegım dogunca bıtane daha yolladılar sımdık ek gıdalara gectık bazı arkadaslara mama tabagı kasıgı falan fılan yollamıslar:46:

:D İnsan mutlu olmazmı hıccc bebegıme ait ilk sey onlar ne kıyafet aldım nede oyuncak fılan hatıra olarakta saklıcam :)) :D Cok tşk ederim benımle birlikte mutlu olman yeterde artarrrrrrr

Merhaba Arkadaşlar acaba bunu kargo ile mi gönderiyorlar yoksa posta ilemi geliyor.Çalışan biri olduğum için sormak istedim.Artı gönderilen hediyelerin bizzat kendimiz mi teslim almamız gerekiyor.

Merhaba Arkadaşlar acaba bunu kargo ile mi gönderiyorlar yoksa posta ilemi geliyor.Çalışan biri olduğum için sormak istedim.Artı gönderilen hediyelerin bizzat kendimiz mi teslim almamız gerekiyor.

bizzat yasadıgımı anlatıyorum evde oturuyordum otomatıkten bırısı kargo dedı yukarı cıktı ısmımı soyadımı söledı dırek paketı verdı :D

Back
X