D grnm sorun

bence de asıl çirkin seni bu bunalıma itenlerdir arkadaşım.

ama sende çirkinliği kabullenmişsin bi hata da bu. Önce güzel olduğuna iyi göründüğüne kendin inanacaksın o profili çizeceksin ki etrafındakiler de buna inansın.
büyük bi ihtimall sen bunu kafaya taktığın için insanlar sana o gözle bakmasa bile sen öyle anlıyosundur çünkü kendini çirkin olduğuna inandırmışın.

her şey senin elinde silkelen kendine gell sağlam bi duruş sergile bak ozaman nasıl değişecek her şey güzelim.

seni goruntunle dislayan insanlar birak dislasinlar zaten
oyleleri seni iclerine alsalar dahi senin bir kazancin olmayacak canim
insan olamamislar malesef
bi de kalkip bu konuda seni elestiriyolarsa asil cirkin onlardir benim nazarimda
temiz ol bakimli ol..
guzellik cirkinlik gorecelidir.
benim begenmedigime br baskasi tapabilir.
ama kimse kimseyi dis goruntusune bakarak dislayamaz.
terbiyesizlik etmis etrafinda sana bunu hissettiren insalar/

çirkin kadın yokdur..:umursamaz:asla ve asla bakımsız kadın vardır ama..
sızce hangı kadını bı susleseler bakım yapsalar cırkın kalırkı!..
hıc bırısı hepsı ozene bozene yaratılmıs kısılıklerde ve karakterde ınsanlardır..
oncelıkle kendınız ıcın bakımlı olmalısınız ınanın sızın bakımsızlıgnıza bakıpda sızle gorusmeyen kısılere ıhtıyacınız yokdur asla..
ınsanları dıs gorusunusune gore sınırfalndıran bırılerıyle gorusmemek daha ıyıdır..
sızı tanımadan cozmeden arkadaslıgnızı ıstemeyen kısılerden uzak kalmak ınanın daha ıyuıdır..
kendınıze bı degısım yapabılırsını..
sacınızı kesımınızı degıstırmek dahı ınsanı bastan yaratıyo zaten..
ama bunları yapıcaksanız kendınız ıcın yapmalısınız cevreye gırmek ınsanları sızı kabullenmesı ıcın degıl..oncelık sızsınız bu hayatta kendınız ıcın..a.s

sana biri "çirkinsin" mi dedi?

nerden vardın bu kanıya CADIARZU

bak şimdi;
eğer biri bana "çrknsin" demişse , ben bunu onun beni çekememesine veririm...

ve de düşüncesizliğine

geri kalanını hiç de takmam :lepi:

sen kendini o düşündüğüne inandırmışsın

ama birşey söyleyeyim kendine eziyet ediyorsun sadece...kendini yoruyorsun :mymeka:

yapacağın şey çok basit; ne estetitik ne süs ne de püs tek ihtiyacın olan "gülümseme" kahkalarla gülmek değil bak sadece "gülümseme" a.s

bu insana çok farklı bir hava katıyora.s

ama sen şu şekilde ortada dolaşırsan olmaz
"ben çirkinim, herkes beni dışlıyo,ne giysem yakışmıyor..." kafanda bu düşüncelerle ortada dolaşırsan " asık suratlı, kaşları çatık,yüzü gülmeyen, önüne geceni dövecek..." bi sen dolaşırsın ortada eee haliyle böyle biri kimseye çekici gelmez

kendinden emin bir şekilde, yüzünde hafif bir tebessüm ile dolaşırsan bence dünyanın en güzel kızısınyerimseniben

neymiş efendim

öncelikle kafamızdaki kendimizle ilgili olumsuz düşünceleri kaldırıyoruz

sonraaa "kötükedihüso-tatlicadiarzu-Çok üzgünüm çoook:1closedeyes::kızgın::1no2::dilcikar: :olmaz::umursamaz:" ortalıkta bu ifadelerdeki gibi değil sengözlerimebaksanab

"yerimseniben:teytey::dance::sm_cool:kaydirigubbakcemile2:hulya: ve a.s" bu ifadeler gibi dolaşıyoruz kaydirigubbakcemile5
zemuszemusopuyorumnanaktan

tatlımmm sen benim lise fotograflarımı görseydin ıyyyy
ama şimdi inanılmaz ilgi çeken birisiyim. herkes çok beğeniyo beni
yani seni hiç görmesemde şuna çok eminim, sen kesinlikle çirkin değilsin
sadece sihirli bir değneğe ihityacın var buda bakım...
sana tavsiyem kendi vucut yapını, yüz yapını iyi tanı ve ona göre kıyafet makyaj seçimlerini yap. bunlar çok çok önemli. makyaj tekniklerini iyi öğren. birde her daim insanlara gülümse. yüzünde sürekli bir gülümseme belirsin.

canım bence senin özgüvenin sarsılmış herşey kendinde başlar geç aynanın karşısına ben güzelim ben güzelim diye defalarca haykır eminim çok güzel bi bayansınızdır ama dedimya özgüven birazda bakım halt etsin sizi dışlayanlar dış görünüşe göre arkadaşmı seçilirmiş bee unutmayın önce siz güzel oldunuzu kabul edin o karşı tarafa yansıyo çirkin kadın yoktur bunuda unutmayın zemuszemus

Arkadaşına çok güzel olan şey illede sana güzel olacak diye bir kural yok ki canım ya.Yorma kendini boşuna biraz kendinle barışık olmaya çalış.Eğer bunu yapamayacaksan çirkinsin diyen arkadaşlarınla pek içli dışlı olma.Neden bu kadar senin dış görünüşünle ilgileniyorlar.Bir kusur mu arıyorlar sanane deyiver.Onlar gibi güzel boş kafalı olacağına bu şekilde iyi bir insan ol.Eminim sen başkalarının gözünde sana öyle diyenlerden daha çok saygıyı hakediyorsun.

insanlar seni çirkinsin diyemei eleştiriyor inanmam sende kafana takma çirkin kadın yok bakımsız kadın var demiyorlar mı

boşuna kendini üzüyorsun rabbim herkesi çok güzel yaratmış. sen bakmayı bilmiyorsun ya da şu sıralar canını sıkan bi durum var

ay ay hiç bir bayan çirkin değildir..Allahım hiçbir kulunu çirkin yaratmamıştır..benim için çirkin dünyanın en çirkin erkeği ve kadını huyu çirkin olandır....bence seni çekemeyen birileri senin sinirlerini bozmuş ve buda kafana takılmış canımm benim eminim ki çok hoşsun ve güzelsin....biraz kendine bakmakla biraz değişiklikle biraz kilon varsa onuda verip göbekte sorun varsa bölgesel spor yaparak çokda güzel bir fiziğin olur eminim lütfenn ya kendini bu şekilde görme ... bizi de üzme

yıllarca çok çirkin olduğumu düşündüm. aynalara bile bakmazdım, hep üzgündüm hep! ama canım aslında sorun bendeydi, beynimde. yani görünüşümde değil. kendini sevmeye başlarsan bu düşüncelerin yok olur gider..

biraz kendine bak mesela. illaki hoşuna giden yerlerin vardır, biraz makyajla bu kısımları ortaya çıkart.

saç modelleri dene, kısa saç mı uzun mu kahküllü mü katlı mı? hangisi sana gider bunları değerlendir.
kaşlarına şekil verdirt. kaşlar yüzündeki mimikleri ve ifadeni değiştirir.
sivilcelerin varsa bir cilt doktoruna git. bunun da kesin çözümü var emin ol ;)
kiloluysan ve dert ediyorsan zayıflamaya çalış.
boyun kısaysa uzun etekler vs giyme! yukarıdan aşağıya çizgili şeyler giyebilirsin. (benim boyum 1.55 bile değil mesela)
kirpiklerin kısaysa dolgunlaştırıcı maskara (renksizleri de mevcut)
aksesuarlar kullan... küpeler, kolyeler vs..

neden çirkin olasın? her yerimiz mükemmel olamaz değil mi? mükemmeliyet tamamen sağlıklı olmaktır :)

güzellik çok mu önemli bu kadar....kafamçokkarıştınice güzeller tanıdım....iki kelimeyi bir araya getiremeyen...:dilcikar:güzelliğine güvenme bir sivilce yeter derler...gelip geçicidir güzellik....tabağa da konup yenmez....önemli olan iç güzelliğidir...sevgi dolu olmaktır, gülen yüzlü olmaktır....inan bunlarla daha çok sevilir insan....alkisalkisalkissen de biraz imaj değişikliği yap...saçını değiştir....yüzüne bakım uygula...giyim tarzını değiştir fln...:hulya:antisosyal olma....topluma katıl....birkaç fıkra öğren....yerine göre anLatırsın....gül, şaka yap...boş vakitlerinde kitap oku ki her konuda biraz fikrin olsun....göreceksin her şey yoluna girecek....:teselli:sen kendin kendini beğenmezsen, dış dünyaya kendini kapatırsan....başkası mı senin yolunu açacak....:delphin:

Üniversiteye ilk başladığım yıllarda bir arkadaşım vardı.. Aynı boyda olmamıza rağmen aramızda 30 kilo vardı.. Her gün ama istisnasız her gün bana ne kadar zayıf olduğumu, çok korkunç göründüğümü, beni kimsenin beğenmeyeceğini söyleyip dururdu.. O yaşıma kadar hiç problem etmemiştim bunu ama 2-3 ay içinde kompleks oluştu bende.. Sürekli yemek yemeğe başladım ama bir türlü kilo alamıyordum.. Üstelik ben çabaladıkça onun da iğnelemeleri daha da acımasız olmaya başlamıştı.. Göğüslerin küçük, popon yok, kemiklerin sayılıyor gibi daha bir sürü şey.. O dönemde bir sağlık problemim çıktı ve ameliyat olmak zorunda kaldım ve 5 kilo daha verdim.. Artık kendimi tamamen çökmüş hissediyordum ve sürekli ağlıyordum..
Sonra bir gün o arkadaşımın zayıflamak için akupunktura gittiğini öğrendim.. Kilosunu kendine gerçekten çok fazla dert ettiğini farkettim.. Sürekli bitki çaylarıyla ve etiformlarla yaşadığını gördüm.. O zaman dank etti sorunun bende olmadığı.. Sorun ondaydı, kompleksliydi, bu yüzden de beni sürekli aşağılardı.. Hemen çıkardım o insanı hayatımdan, hiç düşünmeden.. Kendimi o kadar iyi hissettim ki ondan sonra.. Etrafımda hep pozitif insanlar bulundurdum.. Bir süre sonra kendimdeki değişime ben bile inanamadım.. Eski ben gitmişti, yerine bambaşka biri gelmişti.. Giydiğimi yakıştırmaya başladım, aynaya baktığımda hep gülen gözlerim olmaya başladı..Etrafımdaki insanlar da bunu fark ettiler, iltifat etmeye başladılar.. Sonra erkek arkadaşım oldu.. Fiziğimi çok beğendiğini söylemişti bir keresinde.. O zaman anladım hiç kimsenin çirkin olmadığını.. Çirkinlik bakan gözlerdeymiş..

valla bende senin gibi düşünüyordum hep ALLAHböyle yaratı diyordum ama ben sadece bunun arkasına saklanmışım işe başladım kendimi degişridim saç şeklimi rengimi giyim tarzımı makyajımı degiştirdim ve çok degiştim şimdi kimse beni tanıyamıyor bence sende benim gibi yap muhteşem olursun bak beni dinle kloluysan kilo vermekle başla bak ozaman farkı göreceksin ve kendinle barışık ol

kimse çirkin degildir..bu isyan etmek oluyor allaha..elin ayagın tutuyormu..saglıklı mısın...o zaman problem yok..kimse cook güzel degil...zaten güzel olmak ta işe yaramıyor bazen aşk hayatında..en güzeli diye anılan hülya avşar bile aldatılıyo sonucta...o yüzden senın saglıgın yerindeyse..bol bol şükür et

Tipin dış görünüşün için yanında olucak kişiler varsa asıl sen onları yanına yaklaştırma...

Bayramdan sonra kalk bi kuaföre git önce saçlarını değişik kestir mesela katlar atttır saçlarrına., sonra eve gel yüzüne maske yap evde bulunun kolayca olan mesela bi yumurta sarısı bi kaşık bal bunların karışımını yüzüne sür 15 dakika beklet ve yüzünü yıka , sonra, yüzünü maden suyuyla yıka ve evde kendi kendine aynanın karşısında yeni yeni makyaj yöntemleri dene değişik farlar al herzamanki kullandığın tonları kullanma.. Kıyafetlerini biraz değiştir kendi modanı kendin yarat daha nedimki tatlım sana..
Ama önce dediğim gibi "tipin dış görünüşün için yanında olucak kişiler varsa asıl sen onları yanına yaklaştırma... "

istediğin kadar güzel ol özgüven olmadan bi işe yaramaz o yüzden hiç canını sıkma kendine güven ve yürü bak bakalım neler değişiyo.

hayatımda ilk defa da çirkin olduğu için dışlanan bi insan görüyorumm
tatlım sen çirkin ördek yavrusumusun da seni dışlasınlarr
öyle saçma şeymi olurr :umursamaz:
ya seninn etrafındaki insanların beyninde bi sorun var yada sen baya psikolojik sorun yaptın bunu :bbo:kendine seni dışlama sebepleri olarak çirkinliğini sunuyorsun insanlara
çirkin bi kadın olamazz :olmaz:
sen giyimine kuşamına özen göster
kendine önem ver gerisi hikayee kaydirigubbakcemile5
önemli olan insanın kendine öz güvenii sen önce kendini beğen
bırak elin beğinmesiniii :dilcikar:
ayrıca çirkin ördek yavrusu masalının sonunun nasıl bittiğinide hatırlatırım yaniii yerimseniben

Arkadaşlar öncelikle çooook çook teşekkür ederim ilginiz ve desteğiniz için.. gerçekten yazdıklarınızı okuyunca kendimi daha iyi hissettim.. Bunu kafama takmıştım uzun süredir işte.. Arkadaşlarım birebir sen çirkinsin demiyor ama bunu ima eden cümleler kuruyorlar hani böyle şaka yapıyormuş gibi ama incitici oluyor bu tabi..Yeni girdiğim ortamlardada ezmeye çalışanlar oluyor alay falan edenler üzülüyorum işte ben de.. Kendime bakmaya çalışıyorum ama bilmiyorum ne kadar başarılı oluyor:S Makyaj yapmayı pek beceremiyorum ki zaten problemli bir cildim var izler sivilceler fln.. kilo sorunum yok ama vücudum orantısız maalesef :( gögüslerim küçük aama kalçalarım büyük omuzlarım geniş vs vs.. böyle gidiyor.. Bunlar düzeltilebilecek şeyler mi bilmiyorum da ama daha fazla çaba göstermeye çalışacağım ve olumsuz fikirlerden uzak durmaya çabalayacağım.. Tekrar teşekkürler çok iyisiniz hepiniz gerçekten.. Hepinize mutlu bayramlar dilerimm a.s.

Back
X