D grnm sorun

Arkadaşlarım birebir sen çirkinsin demiyor ama bunu ima eden cümleler kuruyorlar hani böyle şaka yapıyormuş gibi ama incitici oluyor bu tabi..Yeni girdiğim ortamlardada ezmeye çalışanlar oluyor alay falan edenler üzülüyorum işte ben de..

ortada bi çirkinlik varsa bu tip davranışlardır cnm. at o insanları hayatından, istersen hiç arkadaşın kalmasın, öyle arkadaş olacağına hiç olmasın. arkadaş insanın arkasında durandır. şurda hiç tanımadığın bunca insan bile seni böyle destekliyorken seni kıran ve incitenler arkadaş filan olamaz, olmaz olsun öylesi...
sivilce olayının insanı ne kadar çökerttiğini yaşayan bi insan olarak biliyorum cnm.bi ark. ımın çok sivilcesi vardı lisede, ama yakın ark.ımdı, her sabah öperdik birbirimizi, içim bi garip olurdu, sanki sivilceleri bana sıçrayacak gibi.onu hiç kırmadım ama, eminim yani. neyse öss ye hazırlandığım yıl gerek üzerimdeki yük gerek aile sorunlarıyla ben resmen çiçek açtım. suratım tanınmaz hale geldi. o kadar kötü hissediyodum ki, ama dışa dönük bi insanımdır yani, sivilce yüzünden içime kapanacak değildim. yalnız ben de korkuyodum ya insanlar beni öperken tiksiniyorlarsa diye, bu düşünce bile yeter insanı çökertmeye:gitme:yaklaşık 3 yıl o sivilcelerle gezdim, baktım olay ergenlik sivilcesi boyutunu aştı cildiyeciye gitmeye karar verdim. roaccutane tedavisi gördüm toplam 10 ay, sivilcelerim geçti, ama 2 yıl içinde geri döndüler. eskisi gibi değil ama gene çıkıyolar yani stresli zamanlarımda. fakat bu tedaviye tamamen kurtulanlar da var, bi dene derim ben. izleri de geçiriyo bu arada. karar verirsen kullanmaya ilaç hakkındaki ayrıntılarda da bildiğimi anlatırım yani. fondoten pudra fln da kullanma sakın.
ya çok mu özeline girmiş oluyorum bilmem ama foto paylaşmak istersen belki imaj konusunda yardımımız dokunabilir diye düşünüyorum. yanlış anlama imaj seni olduğundan güzel-ya da daha iyi bi insan yapacak diye değil, sadece senin kendini iyi hissetmen için söylüyorum cnm.
açıkçası senin ilk mesajını okuyunca düşündüm hayatımda tanıdığım kim vardı çirkin olarak hatırlayabileceğim diye, aklıma ilk gelen lisedeki baya populer bi kızdı. ama kızın kendine güveni vardı demek ki, etrafı arkadaş kaynıyodu.
vücut açısından da çok şekilsiz insanlar tanıdım benim yaşım kadar erkek arkadaşı olan. sadece dik dur yeter, neren büyük neren küçük o hiç önemli değil. herkes manken mi sanki, ya da her manken mükemmel mi, kiminin poposu düz, kiminin bacakları çarpık, kiminin göğüsler tahta gibi. ama ışıkları var. kendilerine güveniyolar, ya da öyle göstermeyi başarıyorlar.
son olarak sakın kendinden nefret etme, elleri ayakları olmayan insanları düşün. ve şükretopuyorumnanaktan

çevremdeki insanlar güzelliğim için yanımda olcaklarsa hiç yanımda olmasınlar daha iyi diye düşün canım..eminim güzelsindir de..kendine biraz daha bakım yaparsan kızlarında dediği gibi imaj ve bakım meselesi değişimi sende farkedersin.. olumsuz düşünme hiç bi zaman

güzellik göreceli bir kavram cnm... mesele bende çok güzel değilim amaşapşal sevgilim taş gibi hatunsun diyo:) yani kurtlu baklanın kör ALICISI olurmuş.herkesi beğenen yada beğenmeyen olabilir. takmaa çirkin değilsindir ama çirkin olsan bile onu kapatacak keşfedemediğin bir özelliğin vardır.

Kİm güzel Kİ arkadaşım? Türk milletinin ortalama güzelliğini hepimiz bilmiyo muyuz? Türk sarışını diye bi tabir var ya şu ülkede kaydirigubbakcemile3 Yapma, ben ne güzelimsiler gördüm, o makyajın altını kazısan yüzüne bakılmaz.Ama havalıyım bakımlıyım hoşum, makyajdan anlıyorum diye geçinen tipler.Onlardan olmak mutlu edebilir insanı, ve olmak istiyorsan hiç zor da değil.Bi kaç kozmetik dergisi al, zayıfsan kilo al, şişmansan ver, disiplinli ol.Çirkinim diyosan çözümünü ara. Disiplinli bi şekilde ama kendini üzmeden kendinle uğraş, kendine bak. Artık adını ne koyarsan. Etrafını gözlemle, detaylara bak, kim neyini nasıl seçiyor, giyiyor vs. Ayrıca bir son ve çok önemli not : Senin daha yaşın kaç acaba? En fazla 20'dir. Biçok vücut 25inde oturuyor ve güzel ya da çirkin olduğuna o zaman karar ver bence. Kolaylıklar diliyorum.

ortada bi çirkinlik varsa bu tip davranışlardır cnm. at o insanları hayatından, istersen hiç arkadaşın kalmasın, öyle arkadaş olacağına hiç olmasın. arkadaş insanın arkasında durandır. şurda hiç tanımadığın bunca insan bile seni böyle destekliyorken seni kıran ve incitenler arkadaş filan olamaz, olmaz olsun öylesi...
sivilce olayının insanı ne kadar çökerttiğini yaşayan bi insan olarak biliyorum cnm.bi ark. ımın çok sivilcesi vardı lisede, ama yakın ark.ımdı, her sabah öperdik birbirimizi, içim bi garip olurdu, sanki sivilceleri bana sıçrayacak gibi.onu hiç kırmadım ama, eminim yani. neyse öss ye hazırlandığım yıl gerek üzerimdeki yük gerek aile sorunlarıyla ben resmen çiçek açtım. suratım tanınmaz hale geldi. o kadar kötü hissediyodum ki, ama dışa dönük bi insanımdır yani, sivilce yüzünden içime kapanacak değildim. yalnız ben de korkuyodum ya insanlar beni öperken tiksiniyorlarsa diye, bu düşünce bile yeter insanı çökertmeye:gitme:yaklaşık 3 yıl o sivilcelerle gezdim, baktım olay ergenlik sivilcesi boyutunu aştı cildiyeciye gitmeye karar verdim. roaccutane tedavisi gördüm toplam 10 ay, sivilcelerim geçti, ama 2 yıl içinde geri döndüler. eskisi gibi değil ama gene çıkıyolar yani stresli zamanlarımda. fakat bu tedaviye tamamen kurtulanlar da var, bi dene derim ben. izleri de geçiriyo bu arada. karar verirsen kullanmaya ilaç hakkındaki ayrıntılarda da bildiğimi anlatırım yani. fondoten pudra fln da kullanma sakın.
ya çok mu özeline girmiş oluyorum bilmem ama foto paylaşmak istersen belki imaj konusunda yardımımız dokunabilir diye düşünüyorum. yanlış anlama imaj seni olduğundan güzel-ya da daha iyi bi insan yapacak diye değil, sadece senin kendini iyi hissetmen için söylüyorum cnm.
açıkçası senin ilk mesajını okuyunca düşündüm hayatımda tanıdığım kim vardı çirkin olarak hatırlayabileceğim diye, aklıma ilk gelen lisedeki baya populer bi kızdı. ama kızın kendine güveni vardı demek ki, etrafı arkadaş kaynıyodu.
vücut açısından da çok şekilsiz insanlar tanıdım benim yaşım kadar erkek arkadaşı olan. sadece dik dur yeter, neren büyük neren küçük o hiç önemli değil. herkes manken mi sanki, ya da her manken mükemmel mi, kiminin poposu düz, kiminin bacakları çarpık, kiminin göğüsler tahta gibi. ama ışıkları var. kendilerine güveniyolar, ya da öyle göstermeyi başarıyorlar.
son olarak sakın kendinden nefret etme, elleri ayakları olmayan insanları düşün. ve şükretopuyorumnanaktan

Çok güzel ve yardımcı olacak bi yorum yapmışsın arkadaşım.Konuyu açan arkadaşa çok faydalı olacagını düşünüyorum.Tebrik ederim. kaydirigubbakcemile5

Bakım kadın güzelliğinde ilk sırada yer alır..

Saç bakımı, saç rengi, makyaj, aksesuarlar vs..bunları tam anlamı ile uygulamayı alışkanlık haline getir.

Kilona dikkat et, fit ol, kıyafet çok önemlidir, bu konu kafanı bu kadar meşgul ediyorsa, kıyafet seçimini mutlaka vücut yapına göre yap ve ciddi anlamda bu işten anlayanlardan öğren ve uygula..

Güzelliğin göreceli bir kavram olduğunu ve kimsenin de 4*4 lük olmadığını, unutma..

seni tanimadan karar veren insanlarin cirkinligidir seni hor gormek ruhi cirkinlik fiziksel cirkinlikten cok etedir fiziksel cirkinlik goze batmaz caresi vardir biraz makyaj verilen fazla kilolar bir kac guzel sac kesimi bir anda degistirir insani ama ruhsal cirkinligin asla ama asla caresi yoktur boyle insanlar zavallidir sakin kendini uzme saglikliysan en guzeli sensin gerisi yalan

sen çirkinim dersen çirkin olursun. güzelim çok güzelim demen lazım.. çirkin bayan yoktur, bakımsız bayan vardır.
aynanın karşısına geçip ben çok güzelim demen lazım. önce kendine güveneceksin...
çirkin olduğuna iinanmıyorum. lisede bi kız vardı 6-7 yıl önceki haklini düşün bi kızın 16-17 yaşlarındaki hali yani... o kızı gecen sene gördüm (22yaş) ağzım açık kaldı...
aradaki fark inanılmazdı.
o yüzden çirkin hatun yoktur.

benimde burnumla basim dertte..estetik ameliyati bile yaptiracaktim...ama vazgectim..sonucta Rabbimiz kimseyi 4.4.lük yaratmamis....pürüzsüz güzelligi olanlarda ya cok sansli yada cogu estetik ameliyatla düzeltenler...insan biryerini beyenmiyorsa muhakkak beyendiyi bi tarafi vardir.....sende olan güzellik belki baska bir güzelde yoktur.....sana bir hikaye anlatayim...adamin biri bir gün köyde susamis bi cesmeye varmis... orda bir kizi görmüs ondan su istemis..kizi cok beyenmis güzel bir kizmis..sormus kimin nesi diye cevreden..sonra babasina gitmis..ögreniyorki iki kizi varmis ...adam sormuski peki bu kizlarinizdan hangisinin huyu güzel demis...kizin babasi cevap vermis....bi kizim var gözleri sasi ama cok iyi huyludur...diyeri ise cok güzel ama biraz gecimsizdir demis...adam o halde ben iyi huylu güzel ahlakli olaniyla evlenmek istiyorum demis.....

eeee bana söyleyecek söz kalmamış ,kızlar gerekeni söylemişler..o zaman koy bir foto bakalım gerçekten çirkinmisin ..biz sana gerçeği söyleyecek en gerçek insanlarız emin ol..

çirkin oldunu sanmıyorum ama sen buna öyle bir odaklanmıssın ki kendini öyle sanıosun
seninle anlasamayan dıslayan insanlar arasında cok pasif kalma herkesin cekici sempatik bir yönü vardır onu bulmayı dene kendini cirkin hissettikce ya kuaföre ya ayna karsısına at güsel yanlarını görr :)) işe yarıcak eminn oll dönem dönem herkes kendini cirkin hisseder cunku

bende liseye ilk basladığımda cok ama cok cirkin olduğumu dusunuyordum lise 1in sonunda kendime bakmaya basladm herkesten iltifatlar geldi bakmak dediğimde cok bişe deil sadece sacıma kahkul kestirip goz kalemi kullanmaya basladım.bisuru erkek peşimden koştu
lise 2 de sevgilimle taniştm acayip yakısıklıdır ve benden 7 yas buyuk universitede okuyordu sonra pesimden cok fazla kostu cıkmaya baslayalı 3 yıl oldu ve suanda ozguvenim cok yerinde
aslında insanın kendini guzel hissetmesi icin sadece birinin cok guzelsin demesi yetio ki cirkin die bişey yoktur

Arkadaşlar öncelikle çooook çook teşekkür ederim ilginiz ve desteğiniz için.. gerçekten yazdıklarınızı okuyunca kendimi daha iyi hissettim.. Bunu kafama takmıştım uzun süredir işte.. Arkadaşlarım birebir sen çirkinsin demiyor ama bunu ima eden cümleler kuruyorlar hani böyle şaka yapıyormuş gibi ama incitici oluyor bu tabi..Yeni girdiğim ortamlardada ezmeye çalışanlar oluyor alay falan edenler üzülüyorum işte ben de.. Kendime bakmaya çalışıyorum ama bilmiyorum ne kadar başarılı oluyor:S Makyaj yapmayı pek beceremiyorum ki zaten problemli bir cildim var izler sivilceler fln.. kilo sorunum yok ama vücudum orantısız maalesef :( gögüslerim küçük aama kalçalarım büyük omuzlarım geniş vs vs.. böyle gidiyor.. Bunlar düzeltilebilecek şeyler mi bilmiyorum da ama daha fazla çaba göstermeye çalışacağım ve olumsuz fikirlerden uzak durmaya çabalayacağım.. Tekrar teşekkürler çok iyisiniz hepiniz gerçekten.. Hepinize mutlu bayramlar dilerimm a.s.

1. Canım bak şu an kendini güzel bulmayabilirsin ama söylediğin vücut ölçüleri bence hiçte fana diil,nedn biliyomusun büyük göğüslü olucağına küçük göğüslü olmak en iyisidir,benim bi akrabamın göğüsleri çok büyüktüde noldu hergün bel ağrısından şikayet ediyodu gitti ameliyat oldu,sonraaa kalçalar kadının simgesidir ve inan küçük kalçalı olmak hiçte iyi bi görüntü vermiyo,ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısızemuszemus,sonra bi de geniş omuzluyum demişsin aaaa sen daha ne istiyosun bilmem yani:oklava:yaa geniş omuzlu olmak süper bişiy,her giydiğin yakışıyo bi kere,bak bence senin güzellik anlayışın farklı normalden,bırak etrafındakileri,nerden biliyosun belkide birinin senin gibi kalçaları yok,giydiği pantolon yakışmıyo,birinin belki senin gibi geniş omuzları yok ne giyse yamuk yumuk duruyo,belkide biri koca memelidir onları bi yere sığdıramıyodurkaydirigubbakcemile3emin olki bu tip sorunlar düzeltilebilecek şeyler,ben keşke şu an sana yardımcı olabilsem yakinen,bak o zaman nasıl değişiveriyosunsengözlerimebaksanabbu arada cilt problemleride halledilebiliyo,bi dr a gidersin,ilaç kullanırsın,dikkat edersin cildine,bakımına ve makyajına..saçlarınada çekidüzen verdinmi bu iş tamamdır,bi şeyleri elde etmek için üzerinde çok çalışmak gerek,ne demişler bakarsın bağ bakmazsan dağ oluryerimseniben,hadi sen bence bi an önce işe koyul,ilerleme kaydediceksin,arkadaş çevrenide hemen değiştirmeni tavsiye ederim sana canım,çünkü eğer seni sen olduğun için sevmiyolar dışlıyorlarsa bi de zaten onlardan arkadaş markadaş olmaz,şimdiki yeni jenerasyonda böyle şeylere çok takılıyolar,çok saçma ve boş bence..sana hayatın boyunca mutluluklar,güzellikler ve başarılar diliyorum,ne olursa olsun kendini hep sev oldumua.s.

haa bu arada pısırık olma,biraz neşeli ol,sempatik olmaya gayret et,karamsar ve içine kapanık olma,bu dediklerimizide yaparsan dışadönük ve sosyal biri olursunhihoyyyt

yaa resmini koy da gerçekten çirkinmisin bi bakalım falan gibi laflarla güzellik çirkinlik sınamayalım bence,bu çok kırıcı bişiy ,ben onun sadece kendine karşı özensiz ve dikkatsiz olduğunu düşünüyorum,bakımsız olmak en güzel insanı bile çok kötü gösteriyo..CANIM SEN KENDıNE ÖZEN GÖSTER,KENDı KUSURLARINI BıLDıĞıN ıÇıN ONLARA DAHA ÇOK YÖNEL,ÜSTESıNDEN GELıRSıN MERAK ETME..hem herşey güzellik diildir bu hayatta,bence senin yüreğin çok güzel biliyomusun çünkü çok açıksözlüsün,temizkalplisin..herkes kendini bu kadar eleştiremez,eleştirir ama kendi içinde..bence öncelikle çok dürüstsün..vereliniortak​

Son düzenleme:
öncelikle kimsenin hakkı yoktur birine çirkin demeye yada ima etmeye... Herkesi Allah yaratıyor nasıl Allahın yarattığı bir varlığa güzel yada çirkin diye yorum yapılabilir ki?
Ben sokakta kimsesiz insanlara bile aciz gözlerle bakamam.. Kim olursa olsun herkes karşısında ki insana saygılı olmak zorunda...
Sana gelince bir kere çok karamsarsın. Bir şeyi başarmak için önce inanmak lazım. Mankenler ünlüler senden çok mu farklı sanıyorsun? onlarda bizim gibi insanlar ama giyimleriyle bakımlarıyla fark yaratıyorlar. Senin sorunun kendine uygun imajı yaratamamak... Bak çok yararlı güzellik topiklerimiz faydalı bilgilerimiz var. Gir oku eminim kendine yarayacak birşeyler çıkartırsın...
Sakın ama sakın karamsarlığa kapılma.. ınsanlar sakat yürüyemeyen göremeyen özürlü bir çok vatandaşımız var. Her zaman halimize şükretmeyi bilmeliyiz... Allah şükredenleri ödüllendirir, isyan edenleri daha düşkün durumlara sürükler inan bana...
Her ne durumda olursan ol haline şükret beterin beteri var de kendine moral ver..
Diyeceklerim bu kadar yerimseniben

bende bilirim bunun ne demek olduğunu.. insanlar seni kaşı gözü güzel bir başkasına tercih ederler ve hayatın her kulvarında bu karşına çıkar...kimse seninle arkadaş olmak istemez, iş hayatında bile güzellik aranır. Ama ben dış görünüşe önem veren insanlara değer vermez oldum neden çünkü güzellik geçici, güzellik fani. Önemli olan kültürdür, zekadır, hayata bakış açısıdır, önemli olan karşındakiyle iki çift laf edebilmektir bakma sen o güzellik arayanlar aradıklarını bulurlar belki ama sonradan farkederler ki hayatta başka şeyler de var, paylaşım olmadıktan sonra süs bebeğini ne yapayım demeye başlarlar..

Karakter ve huy güzelliği herşeyden önce gelir, sen de kendini bu yönde eğit, ruhi ve akli meziyetlerini geliştir, dünyaya bakış açını geliştir, karakterini olumlu yönde değiştir.

Allah herkesi kendi güzelliği ile yaratmıştır kul isterse beğenmesin beğenmeyen çirkindir asıl... beğenmeyen göz Allah'tan habersizdir ben ne yapayım öyle basit insanı...

ben de arkadaşlara katılıyorum.

kendinden emin olacaksın kendini seveceksin

bak o zaman neşen de yerine gelecek

bakımlı ol mesela tenine uygun parfümünü bul, saç modelini yüzüne yakışacak şekilde kestir gerekirse hafif makyajını da yap kendinden emin ol tırnağından saçına parıl parılda neşenle enerjinle

o çevrendeki salakları da ciddiye alma kendi komplekslerinden arınamamışlar demek ki

Güzel Bakan Güzel Görür

Demek ki o insanlar güzel bakamıyorlar ki seni çirkin görüyorlar
Kendine komplex yapma canım bunları

çirkin bayan olmaz heleki bu devirde.. bakımsız bayan vardır bence kendine ii derecede bakım yapmalısın o zmn göreceksin kendini daha ii hissedersin tatlım

Back
X