- Konu Sahibi ades_ballibadem
- #1.921
ben daha önce D&P'den hiç parfüm almadım ama almayı düşünüyorum neleri öneririsizin kızlar=)) Bir de D&P'de çalışanlara çok suratsız diyorlar iki- üç parfüm deneyince yüzleri asılıyormuş doğru mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben daha önce D&P'den hiç parfüm almadım ama almayı düşünüyorum neleri öneririsizin kızlar=)) Bir de D&P'de çalışanlara çok suratsız diyorlar iki- üç parfüm deneyince yüzleri asılıyormuş doğru mu?
D&p çalışanları için hep öyle diyorlar,ama benim gittiğim d&p'de çok güleryüzlülerdi.Bugün babama 1 koku aldım.Babam kolay kolay beğenmez dedim.Ordaki görevli bayan da beğenmezse getirin değiştiririz dedi.Babama aldığım kokuyu da bayan tavsiye etti.4-5 koku denedim,hiç de suratı asılmadı.
Esmer misin,açık tenli mi? Bir de hafif kokulardan mı hoşlanıyorsun,ağır mı?Ona göre önerebiliriz.![]()
Bence beyaz ten için wish güzel. Bazıları ağır buluyor gerçi ama bence hoş.
Tabi ben kullandığımda niyeyse o kadar sıktığım halde hiç hissedilmiyordu.
Dp yi bu yüzden hiç sevmiyorum. Buram buram kokmuyor ne yzaık ki bende.
13 tl 50 ml canım.......