da ya na mı yo rummmm:(

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
323
sizler neler yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben hergün eve ağlayarak girmekten yoruldum evleneli 14 ay oldu ilk 4-5 ay ben istemedim sonrasında doktora gitmeye başladım bebiş için malum yumurtalık tembelliği pco yüzünden klomen bir iki derken olmadı bi ay bekledik menogon iğne derken rahim filmi böleee geçiyor aylar ama bu kadar zamanda kaç kişi bebek sahibi oldu çevremde hepsine tanık oldum içim yanıyor resmen daha bgn iş arkadaşlarımdan biri 3-4 aydır istiyorlar hamileymiş 5 aylık öğrendim tebrik ettm kendime kızdım gittim ağladım neden diyemiyoruz elimizden bişey gelmiyor tek yaptığım doktora gidip dua edebilmek

Allah en hayirlisini en hayırlı zamanda versin insallah. Uzulmeyin. Herkesin imtihani cok farkli.. insallah olur...

Her olayın bir zamani vardır uzme kendini,olacak elbet bir bebeğin belki birkaç tane.Allhtan hayirlisini istemekllazım .Hem senin eşin var evlisin elbet olur bebeğin.
Ben yaşlandıkça bekarim 40 yaşındam dan sonra bir bebeğim olmayacak belkide.Hem ağlama bak sarı saçlı ela gozlu bir bebeğin ,oğlun olacak.Aptala malum olurmus.Yazarsin ınş.

İnşş yazarım burdan yazmak da kısmet olucakmı bilmiyorum ama rabbim o günleride göstericekmi bakalım. Rabbim herkesin gönlündkini hayırlısını versin inş ama cok zor işte

Dur Bakalım ben 2 Seneden Beri Dr Kapısındayım.. 6 kutu Klomen kullandım Büyümediler hemde hiç Sonra Glifor 850 kullandım 2 ay Ondan Sonra Gonal-f Kullandım 2 kutu 6 Gün oldu Çatlatma İğnesi vurulalı.. Gebe.Kalsamda Şükür Kalsamda şükür Her şerde bir hayır vardır diyerek sabırla Dr devam... Bozma morelini... Klomenle Kaç mm oluyor yumurtaların?

Klomen bende pek işe yaramadı cnm en sn klomenin sayısını arttırdık 18 mm olmustu ama olmadı sonra menogon iğne kullndım 21 mm oldu catlatma iğnemi oldum bekliyorum bakalım ama dua etmekten başka care yokk

Klomen bende pek işe yaramadı cnm en sn klomenin sayısını arttırdık 18 mm olmustu ama olmadı sonra menogon iğne kullndım 21 mm oldu catlatma iğnemi oldum bekliyorum bakalım ama dua etmekten başka care yokk
Kaç gün oldu Çatlatma iğnesi vurulalı?

öyle haklısınki burdaki bebek özlemi çeken herkez benzer duygular içinde inan.çok zor çok

öyle haklısınki burdaki bebek özlemi çeken herkez benzer duygular içinde inan.çok zor çok
Öyle cnm artık doktora gitmekten yoruldum eşime bu ay da olmadı demekten utanıyorum en kötüsü de onun baba olmasına engel olduğumu düşünüyorum

sıkıntı etme tatlım , yalnız değilsin
3 yıl 3aylık evliyiz , son 1 yıldır istiyoruz ,pco mevcut
klomen işe yaramadı ,geçen ay incir kürü yaptım , 20mm bi yumoş oldu , 10 eylül çatlatma iğnemi oldum , yarın 2 hafta oluyo kan testi yaptıracam , hepimiz hakkında hayırlısını versin Rabbim ...

canım benim üzme kendini,bende seninle aynı süreçleri yaşıyorum biliyorum çok zor çevrende bebek sahibi olanları gördükçe kahroluyorsun.Ama dua et allahtan hayırlısını iste.Elbet vardır bir zamanı.. beklemek çok zor ama elimizden başka ne geliyor ki

Kızlar meraba bende aynı dert 27 ay bitti dene dene her ay hüsran.. 3 yıl bitiyor ekimde.. benden 1 yıl sonra evlenen arkds 6 aylık kızı 2 yıl sonra evlenenin 3 aylık hamile..bende aynı gün evlenen arkadaşımın 2. Cocu olck ekimde.. cuma hsg cekilicem bakalım tüpler açık mi onun haricinde bende bi sıkıntı yok

İnşş bu sefer olmustur cnm gecenlindede testi aldım ama yapamadan elinde patladı hasta oldum Allahımbu sefer nolur müjdesini gödersin bi bayram hediyesi olsun
İnşallah canımm.. Rabbim Herkese Nasip etsin.. Çatlatma iğnesi vurulunca Erkenmi adet olunuyor?

Öyle cnm yapıcak bişeyimiz yok bekliyoruz doktora devam dua ediyorum başka rlden bişi gelmiyor

Belkide gelmiştir bebiş benm daha 10 gün oldu inş hasta olmam geçen ay olmustum test bile aldım yapamadım cok umutluydum ALlahım umutlarımızı boşa cıkarmasın

Hsg den korkma cnm ben anestesizis cekindim 10 dklık bi işlem ama gittiğin yerin temiz olmasına dikkat et

Öyle cnm artık doktora gitmekten yoruldum eşime bu ay da olmadı demekten utanıyorum en kötüsü de onun baba olmasına engel olduğumu düşünüyorum

bende aynı sekilde bi ara ayrılmayı bile dusundum tüm kavgalarımı sanki bebek için oluyo gıbı dusunmeye basladım.seni o kadar ii anlıyorumkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…