Saç Uzatma Yöntemleri Dabur AMLA ( Hint Yagi )

aLiye03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
930
5
46
Danimarka
Kizlar bugun alisverise ciktim. Yabanci ürünler satan bi yerde Dabur AMLA diye bir sac yagi gördüm.. (ye$il paketi var, üzerinde siyah upuzun sacli bir kadin aynaya bakiyor) sordum nedir bu diye, hint yagi oldugunu söyledi adam.. Faydalarini sordugumda, hizli sac uzatmada kullaniliyor dedi.. saclari güclendirip besliyor ve normalden cok daha hizli uzatiyor dedi.
Bu yag hakkinda bilgisi olanlar lütfen yazsin.. iyi sonuc alan varsa almayi düsünüyorum.

canım ben hint yağı da kullanıyorum:)) bilemiyorum uzatıp uzatmadığını anlayamadım.Bunun yanında başka şeyler de yapıyorum.Ondan bilemedim.
kirpiklerimi uzatmıştı ama.1haftada uzattı.Ama burada göze zararlı olabileceğini okuyunca, kirpiklerime sürmekten vazgeçtim.

Tskrler canim :)
Kirpikleri uzatan saclarida uzatir.. arastirdim internette, düzenli kullanildiginda ayda 3-4 cm uzatiyormus.
Senin kullandiginda mi böyle siyah kati bir yag ?

Tskrler canim :)
Kirpikleri uzatan saclarida uzatir.. arastirdim internette, düzenli kullanildiginda ayda 3-4 cm uzatiyormus.
Senin kullandiginda mi böyle siyah kati bir yag ?

Hayır canım. benim ki şeffaf bir yağ ama birazcık yoğun gibi.ama katı da değil.Sen yurt dışında olduğun için faklı olabilir.

Hayır canım. benim ki şeffaf bir yağ ama birazcık yoğun gibi.ama katı da değil.Sen yurt dışında olduğun için faklı olabilir.

Hmm.. ilginc. hint yagi denince hepsi ayni saniyordum ben..
olabilir canim, belki ben yurt disinda oldugum icin farkli yer üretmis olabilir.. ama adam hindistan'dan geliyor dedi, iyi birseye benziyor. ay napcami sasirdim vala pfffff

Hmm.. ilginc. hint yagi denince hepsi ayni saniyordum ben..
olabilir canim, belki ben yurt disinda oldugum icin farkli yer üretmis olabilir.. ama adam hindistan'dan geliyor dedi, iyi birseye benziyor. ay napcami sasirdim vala pfffff

kullan o zaman canım.oralarda pek sahte ürün olacağını sanmıyorum.Ama burası meçhul:))

kullan o zaman canım.oralarda pek sahte ürün olacağını sanmıyorum.Ama burası meçhul:))

Gittim aldim geldim zaten canim :)
Yok burda sahte ürünler satamazlar, adami anasindan dogduguna pisman ederler valla :))
Bu kadar vitaminleri, bakimlari, yaglari evimin önündeki cimlere döksem apartmanin boyuna cikardi
banamisin demiyor bu kadar ugrasmama ragmenn yaa :120::120:

Son düzenleme:
bundan 3 yıl önce saçlarımı uzatmak adına almıştım bu yağı. hatta resmini ekleyeyim de aynı mı emin olalım.

uzatmak için aldım ama benim saçlarımı uzatmamıştı. haftada defa kullanıyorudum üstelik. hatta o zamanlar burda konu bile açmıştım.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...-dabur-amla-sac-bakim-yagini-kullananlar.html

bende işe yaramadı.ama beni örnek almayın,bende turpsuyu ve sinemaki kürü de işe yaramamıştı.

Tskr ederim canim..
benim aldigimin aynisi degilmis. benim aldigim yagin yesil paketi var, üzerinde up uzun siyah sacli bir kadin elinde ayna, aynaya bakiyor.. (nette aradim resmini bulamadim yoksa ekliycektim)
"ORGINAL Dabur AMLA HAIR OIL" yaziyor üzerinde..
"bende ise yaramadi" demissin, canim acaba önerdikleri sekil kullandin mi ki ??
Ben bir sürü sitelere baktim bu yag ile ilgili, bak bir sürü sitenin ortak yazdigi ayni sey...

Amla Gold Saç Bakım Yağı

Amla (Bektaşi Üzümü) meyvesi ve bitkisel-mineral yağların karışımı ile saçınızı güçlendirir, güzelleştirir.

Dabur Amla Saç yağı 50 yılı aşkın süredir Hindistan'da ve dünyada güzel saçların sırrı olmuştur. Düzenli olarak kullanıldığında saç uçlarındaki kırıkları giderir, saç köklerini besler, çabuk uzamasını sağlar ve dökülmesini önler, saç tellerini kalınlaştırır.

Kullanım Şekilleri ( Minimum 1 Saat )

- Dabur Amla Saç Bakım Yağını saçınız kuru iken, diplerine masaj yaparak uygulayın. Gece boyunca bekleterek yağın saç dipleriniz tarafından emilmesini sağlayın. Sabah yıkayarak güne sağlıklı ve ışıl ışıl saçlarınızla başlayın.

Saç diplerine yapacağınız masaj, yağın daha iyi emilmesine olanak verecek ve kan dolaşımını hızlandırarak kuvvetli saçlara sahip olmanızı sağlayacaktır

(ALINTI)

benim aldığım kutuda yazmıyordu gece bekletin diye ama ben her saç bakımımı gece bekletirim. bunu da her seferinde olmasa da sık sık gece beklettim ama dediğim gibi saçlarımın yapısı biraz farklıdır. ondan dolayı çok bağlama bence benim dediklerime.

Tamam canim sagol paylastigin icin..
Benim saclarda biraz inatcidir, bakicaz uzatmazsa bakim yapar yumusatir güclendirir kirilmaz vs..

Bu iste benim aldigim yag.. sonunda buldum :)

Eklentiler

• $amlaolaj__46402_thumb.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 506
Son düzenleme:
Bu iste benim aldigim yag.. sonunda buldum :)

valla benim aldığıma benziyor. farklım ülkelerde farklı ambalaj da kullanılıyor olabilir,keza benim aldığımdan dış görünüş olarak tek farkı bu. bilemiyorum tabi yine de. inşallah yararını görürsün.

Insallah canim..
Cok övüyorlar, düzenli kullananlar hep uzatti demis.. tabi uzatmadi diyenlerde var :26:
Insallah uzatir, cok buyuk hayallerle sevincle aldim gorunce..
gece sürmüstüm halen kafamda.. strecledim 3-4 tane tülbentle sardim.. ay kulaklarim cinladi uyuyamadimda bu haldee

Ben 2 yildir kullaniyorum "dabur amla gold". Saci uzatmiyor, sadece sert saclari yumusatiyor, parlaklastiriyor. Dabur amla gold´un kokusu cok güzel. Ama sunu bilmek lazimki DABUR AMLA YAGLARI YÜZDE YÜZ DOGAL DEGIL, DOGAL YAG ILE MINERAL YAG KARISIMI. Yani petrolden vs. kazanilmis yag karisimi. Genelde mineral yaglari HICBIR vitamin vs. icermez!

uzatmiyor demek yanlis olur bence. bir cok yontem gibi insandan insana degisiyor galiba.. cunki uzatmadi diyenden fazla hizli uzatti diyen var.. bir cok sitelere baktim, kadinlarkulubu de dahil bir cok kisi yorum yapmis dabur amla hakkinda. olumlu yorumlar cok.. deneyerek anlariz ancak.. benim saclarda biraz inat, bakalim uzaticakmi..

Aliyecim,iyi haberlerini bekliyorum canım..
inşallah uzatır canım

Son düzenleme:
Aliye cim bilmiyorum bende fayda etmedi, 2 yildirda kullaniyorum. Dabur amla gold kullaniyorum ben zaten, seninkisi siyah olani sanirim. Gold olaninin kokusunu cok seviyorum, baharatsi kokmuyor, parfümlü gibi kokuyor ve benim saclarimi cok yumusatiyor. Yazin denize giderkende yanimda götürecegim, saclarimin uclarina sürmek icin. Deniz tuzu saclari yipratiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…