Dağdan inmiş 1 adet üst komşu! !!!!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Merhaba 8 aylik hamileyim ve üst katımıza taşınanlar hayattan soguttu.Lojmanda oturuyoruz gece gündüz ,ses hic bitmiyor .Ilk basta tasinma sesi dedik gectik ,2 ay olacak .Gündüz koltuk ,sehpa konusma sesleri ,vilada sesleri, asagida insan yaşamıyorcasina bende temzilik yapıyorum ,ama asagidakini düşünürekten sehpayi sürümüyorum.Viladayi tak tak atmiyorum .Illaki ses oluydur ama yok böyle ses kadin manyak midir nedir? Gece elektrik Süpürgesi sesi ,koltuk silmeleri bide ,2 gecedir yatak odamizin tepesinde tepiniyorlar kosuyorlaar resmen yeni geldi ses etmeyeyim diyorum ama dayanamiyorum, uyuyamiyoruZ, bu düşüncesizlik nedir ya?? Eşim gorevden geliyo bazen gece ,bazen gündüz bu ne anlayişsizlik ..Gecen dayanmadim deynekle yukari vurdum , sustular buda ayıp ama tartismak istemiyorum ne yapmaliyim ????

Konuşun, "Duvarlar ince, ses yalıtımı da yok, size de hak veriyorum ancak, en azından sabah ve akşam saatlerinde koltuk-sehpa cekmemeye ve süpürge çalıştırmamaya dikkat edersiniz, dinlenemeyecegim kadar çok ses oluyor" filan deyin ılımlıca. İnsan olana yeter.

Evet yok ben kendi evimde bile aşağı komşuyu düşünüp rahatszlik vermiyorum inşallah anlar..

Ben değnek vurduğun halde susmuyorlar canım benimkiler hem üst kattakiler hem alttakilr..

Ben değnek vurduğun halde susmuyorlar canım benimkiler hem üst kattakiler hem alttakilr..
Of cok geriliyorum ben ya insan nasıl bukadar düşüncesiz olur ,yeni geldi tanisma şansım olmadi direk şikayetle gidecm artik .Sanki ses evimin icinde .Alt komşu basta benden biliyomuş demiyormus birinde ben onlarda otururkn ses gelince hak verdi

Evet yok ben kendi evimde bile aşağı komşuyu düşünüp rahatszlik vermiyorum inşallah anlar..

Anlarlar umarım, bazen dikkatsiz davranabilir insan, dalgın olabilir, saate bakmadan ya da "Ses gitmez herhalde" diye düşünüp kendi işine dalabilir. Konuşarak halledersiniz, sinirlenmeyin hemen. Kendi canınıza, bebisinize yazık.

Anlarlar umarım, bazen dikkatsiz davranabilir insan, dalgın olabilir, saate bakmadan ya da "Ses gitmez herhalde" diye düşünüp kendi işine dalabilir. Konuşarak halledersiniz, sinirlenmeyin hemen.
Bu kadar anlayışli olduklarini hic düşünmüyorum ) ah bi yasasan burada hamile olmasam elli defa evine çıkmıştım. Dedilerini diyeceğim bakalim nasil tepki verecek ruh hastasi kadın suratinda meymant yok suratsz bide of))

Degnekle vurmaya devam edin ses çıktıkça. Yada konuşun umarım laftan anlarlar yoksa cekeceginiz var gibi geliyor

Off kabus gibiler. bide yeni geldi bunlar 5 yil buradalar inşallah gorevi cikarda gider.

Benim alt katimdakiler de öyle abartisiz her sabah onlarin sesiyle gune basliyorum off cok sinir bozucu. Bi kere wcden bagirmistim" yeter artik ne bu ses" diye

Ayy guldurdunuz beni at gibi kosmak he

Benim alt katimdakiler de öyle abartisiz her sabah onlarin sesiyle gune basliyorum off cok sinir bozucu. Bi kere wcden bagirmistim" yeter artik ne bu ses" diye
Kabuslar yeminle insanlar nasil böyle rahat düşüncesiz olabiliyor anlamiyorum ya ..Asagidakilerde insan yasayan var diye düşünmüyor.Bende deneyim bağırayim dur iyi dedin))) nede olsa hersey duyuluyor)

Böyle diyerek kendi öfkenizi arttırmayın, konuştuğunuz halde devam ederlerse o zaman sinirlenir, farklı bir yol izlersiniz. Maalesef herkes siz kadar düşünceli olamaz. Kimileri apartman kültüründen bihaber yaşıyor ve ikaz edilmesi gerekiyor.

Çözümsüz bir konu değil, en azından komşu yani :) Bizim otel derdimiz var mesela. Kaç kez şikayet ettik, ceza yediler ses yüksek diye ama aynı tas aynı hamam devam ediyorlar. Ben de evi satıp başka bir yere taşınmayı düşünüyorum eğer imza toplanarak bir şeyler yapılamazsa son çare. Çünkü yatak odam yılın belli aylarında, saatlerce, zevksiz bir dj tarafından ele geçirilerek 3. sınıf bir diskoya dönüşüyor :)
Beterin beteri misali, az sakin olun dediğim ondan.

Kesinlikle haklisiniz .Sizinkide baya kötüymüş.Insanin kendi evinde de yasayamamasi.Gercekten insanlar düşünceden anlayistan görgüden bihaberler .Allahtan kendi evimz degil ama 4 yil biz 5 yil onlar burada gecer mi ömür Benim hormonlar hemen cinleniyor bazen diyorum vilada sapıyla dövsem mi Simdi hiç tanismadim kadinla yeni geldi direk şikayet etmek istemiyorm ama onu uyarmak farz oldu cok tskler yorum icin inşallah sizin sorununuzda cözülür.

Biraz abartıyor olabilir misiniz ? Gündüz konuşma seslerine bile takmışsız kadın evinde hiç mi konuşmayacak? Hayır bende nöbetten geliyor her yerde çocuk sesi geliyor bir gün şikayetçi olmadım. Hani koltuk çekme sesi falan anlarım da konuşmaya ne bilim vileda sesine artık her akşam olmadığı sürece elektrikli süpürge çalıştırmasına takılmam.

Abarti değil inanin gece 12 de de ev süpürseler ,evinde koşsalar koltuk cekse abartiyormuyum hala.Düşünce sifir.Keske bende takilmicagim kadar az ses olsa. .

Kabuslar yeminle insanlar nasil böyle rahat düşüncesiz olabiliyor anlamiyorum ya ..Asagidakilerde insan yasayan var diye düşünmüyor.Bende deneyim bağırayim dur iyi dedin))) nede olsa hersey duyuluyor)
Kesinlikle dene. Anlarlar insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…