Dağdan inmiş 1 adet üst komşu! !!!!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bana da öyle geldi. konu sahibinin işi gücü yok ses dinliyor gibi biraz iş edinse üretkenleşse kalmaz bu takıntısı.

bana da öyle geldi. konu sahibinin işi gücü yok ses dinliyor gibi biraz iş edinse üretkenleşse kalmaz bu takıntısı.
Konuşma sesleri demesi tuhaf geldi bana yani bu kadın kendi evinde hiç mi konuşmayacak. Benim arkadaşında bir komşusu konuşma seslerine bile taktığını söylemişti eve misafir almazdı şikayet gidiyor diye bir gün doğum gününde süpriz yapalım diye gittik inanın 4 bayanız normal bir şekilde bile konuşsak duvara vuruyor kızını gönderiyor saat geç oldu susun diye( geç dediği saat 10)

bende hiç dayanamam sürekli üst kattan gelen seslere.
benim çocuklar hiç rahat edemedi.
aman durun aman susun alttakiler rahatsız olur diye sürekli diken üstünde oldum.
kendim rahatsız olunca herkesi kendim gibi düşünüyorum doğal olarak.
ancak vileda sesi koltuk silme sesi konuşma sesi v.s evin yalıtımı kötü demekki.kibarca konuşun çok titiz bir insansa oda etkiliyirdur belki.

Bizim alttakiler gelin ve kaynana kavga ediyor her sabah onların sesiyle uyanıyorum geceleride üsttekiler analı kızlı kavga ediyorlar hele o kızın sesini duydukça cinnet geçiyorum

eşyaları çekme sesi,süpürge sesi, şu dönmeli olan vileda sesi, koşma-bağırma sesi konusunda falan haklısınız.
gerçekten insan olur olmadık zamanlarda çekemiyor.
konuşmakta fayda var.

tek merak ettiğim koltuk silme sesini nasıl alıyorsun?

Sehpa masa sandalye ayaklarına yapışkanlı keçeler satılıyor, bunlardandır kullanılırsa itip çekmelerde aşağı Ses gitmez. Akşam saatlerinden süpürgeyi çamaşır makinasını çalıştırmasın. En önemlisi uygun bir dille konuşun. Kendinizi yiyorsunuz o kadın farkında bile değildir rahatsızlık verdiğinin.

:) benzer durumu biz de yasadık
yenı tasındıgımızın 3. gunu dayanamayıp üst kata sıkayete cıktı eşim
bir ara düzeldiler

ama suanda berbat haldeler
ikisi de öğretmen
suanda tatıldeler , tüm gun gezıp gece 12 de evde oluyorlar ve 12 den snr temızlık ev yerlestırme makınaya camasır atma vs seslerı baslıyor
süreklı bırseylerı ıtıp cekıyorlar
odaların kapısı abartmıyorum bırkac dakıkada bır carparak kapanıyor
acayıp sesler gelıyor
gecen gece dayanamadım 12 bucukta yazdım
biz normal ınsanların yasaması gerektiği sekılde yasıyoruz, azami ses gelmesı normal
hem eve yenı gırdık yazdı

ben de eve yenı gırdıgınızı bılıyorum
sesten anlasılıyor dedım
her gece sizin yuzunuzden uyku uyuyamıyoruz, sabah işe gideceğiz dedim ama adamın umrunda değil:) hıc oralı olmadı

allah yardım etsın cok zor bu ses olayı, düşüncesizlik

Reactions: tse
Ay bu tipler konusmaktan da anlamaz Allah yardimcin olsun canim. Benim de var ust katta yasli bi kadin bazen o sesleri tek basina nasil cikariyo hayretler icerisinde kaliyorum gece 2,3 hic fark etmiyor artik kebdi rahatsizligimizdan da gectim de kac kez kizim aglayarak uyandi gece onun yuzunden sayisini unuttum. Tabi bi de ccop, supurge torbasi, sofra bezi gibi bilimum seyleru asagi atmasi yok mu sibir krizleri gecirtiyor insana. Hamileligim balkonumdan onun piskiklerini temizleyerek gecmisti adi vicdansiz kadin.
Apartmana rezik ettim kadini, zabitaya sikayet ettik bana misin demiyor. En son ggelininden haber gonderdim geceleri gurultu yapmasin cocugum uyaniyor diye bi kac gun ses kesildi sonra yine ayni. Bir turlu tasinamadim da su lanet apartmandan.

Bir an once cozumunu bulmaya bakin, baktiniz olmuyor bebeginiz dogmadan tasinin mumkunse yoksa bebekle daha bir zor oluyor. Tam uyuttum deyip rahat bir nefes aliyorsunuz cocuk gurultuden yine uyaniyor. Allah kolaylik versin cok zor boyleleriyle ugrasmasi.

8 aylık hamileymissin. 1 ay daha çek sıkıntısını yakında onlar senden şikayet etmeye başlayacak. Bu arada bebek doğduktan sonra o dışardan gelen seslerden pek etkilenenmiyor.

Lojmanda oturuyorsaniz yönetim vs yok mu?

Bende uyardm 2 gun duzeldiler yine aynilar.Bu rahatlik insanlara nereden geliyor anlamiyorum aynisinbende var geceleri yapıp gündüz geziyorlar evimde huzur bulamaz oldum cok igrenc bi durum yaaa

Of kabus gibi yaa resmen gareze yapiyorlar gibi az düşünce olsa yapmazlar zaten bende uyardm duzeldi yine ayni ne yapıyorlar tepiniyorlarmi anlamiyorum ki onlarda yeni girdiler lanetler sigirlar mi anlamiyorum ki uyardim oğlunu ama yine aynilar rezil etmeme az kaldı.

buraya yazana kadar medenice konuşsaydınız keşke. bu daha mantıklı yani.
Bunu akil edebilecegimi bilseydiniz keşke. Gidip sinirimi birden cikarmak istemedim.Bilendim çünkü dayanilacak gibi değil. Fikir almak istedim .

konuşun. baktınız laftan anlamıyolar ver elini zabıta.

Kesinlikle değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…