- 9 Ocak 2012
- 15.599
- 30.245
- 798
Biraz abartıyor olabilir misiniz ? Gündüz konuşma seslerine bile takmışsız kadın evinde hiç mi konuşmayacak? Hayır bende nöbetten geliyor her yerde çocuk sesi geliyor bir gün şikayetçi olmadım. Hani koltuk çekme sesi falan anlarım da konuşmaya ne bilim vileda sesine artık her akşam olmadığı sürece elektrikli süpürge çalıştırmasına takılmam.
Konuşma sesleri demesi tuhaf geldi bana yani bu kadın kendi evinde hiç mi konuşmayacak. Benim arkadaşında bir komşusu konuşma seslerine bile taktığını söylemişti eve misafir almazdı şikayet gidiyor diye bir gün doğum gününde süpriz yapalım diye gittik inanın 4 bayanız normal bir şekilde bile konuşsak duvara vuruyor kızını gönderiyor saat geç oldu susun diye( geç dediği saat 10)bana da öyle geldi. konu sahibinin işi gücü yok ses dinliyor gibibiraz iş edinse üretkenleşse kalmaz bu takıntısı.
Bizim alttakiler gelin ve kaynana kavga ediyor her sabah onların sesiyle uyanıyorum geceleride üsttekiler analı kızlı kavga ediyorlar hele o kızın sesini duydukça cinnet geçiyorumOf cok geriliyorum ben ya insan nasıl bukadar düşüncesiz olur ,yeni geldi tanisma şansım olmadi direk şikayetle gidecm artik .Sanki ses evimin icinde .Alt komşu basta benden biliyomuş demiyormus birinde ben onlarda otururkn ses gelince hak verdi
Onu bende soracaktım da neyse dedimeşyaları çekme sesi,süpürge sesi, şu dönmeli olan vileda sesi, koşma-bağırma sesi konusunda falan haklısınız.
gerçekten insan olur olmadık zamanlarda çekemiyor.
konuşmakta fayda var.
tek merak ettiğim koltuk silme sesini nasıl alıyorsun?
:) benzer durumu biz de yasadıkMerhaba 8 aylik hamileyim ve üst katımıza taşınanlar hayattan soguttu.Lojmanda oturuyoruz gece gündüz ,ses hic bitmiyor .Ilk basta tasinma sesi dedik gectik ,2 ay olacak .Gündüz koltuk ,sehpa konusma sesleri ,vilada sesleri, asagida insan yaşamıyorcasina bende temzilik yapıyorum ,ama asagidakini düşünürekten sehpayi sürümüyorum.Viladayi tak tak atmiyorum .Illaki ses oluydur ama yok böyle ses kadin manyak midir nedir? Gece elektrik Süpürgesi sesi ,koltuk silmeleri bide ,2 gecedir yatak odamizin tepesinde tepiniyorlar kosuyorlaar resmen yeni geldi ses etmeyeyim diyorum ama dayanamiyorum, uyuyamiyoruZ, bu düşüncesizlik nedir ya?? Eşim gorevden geliyo bazen gece ,bazen gündüz bu ne anlayişsizlik ..Gecen dayanmadim deynekle yukari vurdum , sustular buda ayıp ama tartismak istemiyorum ne yapmaliyim ????
Ay bu tipler konusmaktan da anlamaz Allah yardimcin olsun canim. Benim de var ust katta yasli bi kadin bazen o sesleri tek basina nasil cikariyo hayretler icerisinde kaliyorum gece 2,3 hic fark etmiyor artik kebdi rahatsizligimizdan da gectim de kac kez kizim aglayarak uyandi gece onun yuzunden sayisini unuttum. Tabi bi de ccop, supurge torbasi, sofra bezi gibi bilimum seyleru asagi atmasi yok mu sibir krizleri gecirtiyor insana. Hamileligim balkonumdan onun piskiklerini temizleyerek gecmisti adi vicdansiz kadin.Merhaba 8 aylik hamileyim ve üst katımıza taşınanlar hayattan soguttu.Lojmanda oturuyoruz gece gündüz ,ses hic bitmiyor .Ilk basta tasinma sesi dedik gectik ,2 ay olacak .Gündüz koltuk ,sehpa konusma sesleri ,vilada sesleri, asagida insan yaşamıyorcasina bende temzilik yapıyorum ,ama asagidakini düşünürekten sehpayi sürümüyorum.Viladayi tak tak atmiyorum .Illaki ses oluydur ama yok böyle ses kadin manyak midir nedir? Gece elektrik Süpürgesi sesi ,koltuk silmeleri bide ,2 gecedir yatak odamizin tepesinde tepiniyorlar kosuyorlaar resmen yeni geldi ses etmeyeyim diyorum ama dayanamiyorum, uyuyamiyoruZ, bu düşüncesizlik nedir ya?? Eşim gorevden geliyo bazen gece ,bazen gündüz bu ne anlayişsizlik ..Gecen dayanmadim deynekle yukari vurdum , sustular buda ayıp ama tartismak istemiyorum ne yapmaliyim ????
Demek sadece üstten ses gelmiyormus :))Benim alt katimdakiler de öyle abartisiz her sabah onlarin sesiyle gune basliyorum off cok sinir bozucu. Bi kere wcden bagirmistim" yeter artik ne bu ses" diye
Bende uyardm 2 gun duzeldiler yine aynilar.Bu rahatlik insanlara nereden geliyor anlamiyorum aynisinbende var geceleri yapıp gündüz geziyorlar evimde huzur bulamaz oldum cok igrenc bi durum yaaa:) benzer durumu biz de yasadık
yenı tasındıgımızın 3. gunu dayanamayıp üst kata sıkayete cıktı eşim
bir ara düzeldiler
ama suanda berbat haldeler
ikisi de öğretmen
suanda tatıldeler , tüm gun gezıp gece 12 de evde oluyorlar ve 12 den snr temızlık ev yerlestırme makınaya camasır atma vs seslerı baslıyor
süreklı bırseylerı ıtıp cekıyorlar
odaların kapısı abartmıyorum bırkac dakıkada bır carparak kapanıyor
acayıp sesler gelıyor
gecen gece dayanamadım 12 bucukta yazdım
biz normal ınsanların yasaması gerektiği sekılde yasıyoruz, azami ses gelmesı normal
hem eve yenı gırdık yazdı
ben de eve yenı gırdıgınızı bılıyorum
sesten anlasılıyor dedım
her gece sizin yuzunuzden uyku uyuyamıyoruz, sabah işe gideceğiz dedim ama adamın umrunda değil:) hıc oralı olmadı
allah yardım etsın cok zor bu ses olayı, düşüncesizlik
Of kabus gibi yaa resmen gareze yapiyorlar gibi az düşünce olsa yapmazlar zaten bende uyardm duzeldi yine ayni ne yapıyorlar tepiniyorlarmi anlamiyorum ki onlarda yeni girdiler lanetler sigirlar mi anlamiyorum ki uyardim oğlunu ama yine aynilar rezil etmeme az kaldı.Ay bu tipler konusmaktan da anlamaz Allah yardimcin olsun canim. Benim de var ust katta yasli bi kadin bazen o sesleri tek basina nasil cikariyo hayretler icerisinde kaliyorum gece 2,3 hic fark etmiyor artik kebdi rahatsizligimizdan da gectim de kac kez kizim aglayarak uyandi gece onun yuzunden sayisini unuttum. Tabi bi de ccop, supurge torbasi, sofra bezi gibi bilimum seyleru asagi atmasi yok mu sibir krizleri gecirtiyor insana. Hamileligim balkonumdan onun piskiklerini temizleyerek gecmisti adi vicdansiz kadin.
Apartmana rezik ettim kadini, zabitaya sikayet ettik bana misin demiyor. En son ggelininden haber gonderdim geceleri gurultu yapmasin cocugum uyaniyor diye bi kac gun ses kesildi sonra yine ayni. Bir turlu tasinamadim da su lanet apartmandan.
Bir an once cozumunu bulmaya bakin, baktiniz olmuyor bebeginiz dogmadan tasinin mumkunse yoksa bebekle daha bir zor oluyor. Tam uyuttum deyip rahat bir nefes aliyorsunuz cocuk gurultuden yine uyaniyor. Allah kolaylik versin cok zor boyleleriyle ugrasmasi.
Bunu akil edebilecegimi bilseydiniz keşke. Gidip sinirimi birden cikarmak istemedim.Bilendim çünkü dayanilacak gibi değil. Fikir almak istedim .buraya yazana kadar medenice konuşsaydınız keşke. bu daha mantıklı yani.
makina sesinden ruh hastasi midir nedir makinayla yıkiyormuş öyle dediler cekiyor ediyor tek silme olamaz heralde baya uğraşıyorOnu bende soracaktım da neyse dedim
Kesinlikle değil.Sehpa masa sandalye ayaklarına yapışkanlı keçeler satılıyor, bunlardandır kullanılırsa itip çekmelerde aşağı Ses gitmez. Akşam saatlerinden süpürgeyi çamaşır makinasını çalıştırmasın. En önemlisi uygun bir dille konuşun. Kendinizi yiyorsunuz o kadın farkında bile değildir rahatsızlık verdiğinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?