- 1 Kasım 2019
- 152
- 215
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pretty little liars
Allah hepimizin yardımcısı olsun bu misafirlerden ne diyeyimSizinki yine birşey değil. Geçtiğimiz sömestr tatilinde yengem kendini zorla davet ettirip 2 günlük misafirliği 10 güne uzattı. 12 yaşında oğlu, anasınıfına giden kızı var. Var mı yok mu diye düşünmeden her şeyi istemeleri, yemek zamanı şu yemeği yapalım diye emirvaki konuşması, (hep de külfetli malzemesi pahalı yemekler) 12 yaşındaki oğlanın devamlı sıkıldım gezelim sıkıldım bilgisayar açın demesi, anası telefonu vermeyince benim şahsi telefonumu istemesi ve vermeyince surat asıp inadına çocukları ağlatması, devamlı marketten ıvır zıvır zararlı şeyler alıp hem kendilerini hem benim çocuğumu zehirlemeleri, yedirmeyin dememe rağmen arkamı dönmemle kızımın elinde cips şeker çikolata görüyordum kabus gibiydi çünkü yengem çocuklarına hiçbir şekilde müdahale etmiyordu. 12 yaşındaki oğlan zaten anca küçücük çocukları ağlatıp delirtiyordu. Elinden oyuncakları almalar saklamalar falan. Sesten gürültüden beynim erimişti artık.
Alaturka tuvaleti kullanıyorlar, o küçük kız kakasını tuvalete değil fayansa yapıyor ve kapı dangayaz açık yapıyordu. Yengem de telefondan fırsat bulup kafasını kaldırdıkça temizledi o tuvaleti. Çünkü benim midem hayatta almaz oradan dışkı temizlemek. Biz neyse ki diğer tuvaleti kullanıyorduk yani... Yiyip içip dökmeleri daha neler neler.... Küçük kızına lafım yok çok küçük daha ama 12 yaşındaki çocuğu ve yengemi sevmiyorum açık ve net. Şimdi diyeceksiniz ki çocuk o daha. Ama huyu cidden huy değil. Kapıdan laf dinleme huyu var, dedikodu var, görgüsüzlük var, sinsilik var... Sevemeyince de sevemiyorum işte.![]()