- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Bende hiç sevmem dağınık insan kendine bi düzen oturtmaya çalış o dağınıklığı düzeltmeye şartla kendini naasıl rahat ediyosunki zatenMerhaba hanımlar bana bir fikir verin tavsiyede bulunursanız çok sevineceğim kızlar ben çok dağınığım evde ailemle yaşıyorum ve evde her gün kavga ediyorum annemle dağınıklığım yüzünden evde huzur kalmadı ileride kuracağım hayatta da bu özelliğimin olmamasını istiyorum şimdiden teşekkür ederim
Düzeltmeye çalışacağım valla ben de bilmiyorumBende hiç sevmem dağınık insan kendine bi düzen oturtmaya çalış o dağınıklığı düzeltmeye şartla kendini naasıl rahat ediyosunki zaten
Benim annemde kardeşimle didişirdi hep böyle bi dağınıklık yok ama öyle de kaldı kız hep dağınık gitti huylu huyundan vazgeçmiyokiMerhaba hanımlar bana bir fikir verin tavsiyede bulunursanız çok sevineceğim kızlar ben çok dağınığım evde ailemle yaşıyorum ve evde her gün kavga ediyorum annemle dağınıklığım yüzünden evde huzur kalmadı ileride kuracağım hayatta da bu özelliğimin olmamasını istiyorum şimdiden teşekkür ederim
İnşallah ben vazgeçerim dağınıklığım yüzünden hep kavga ettim insanlarlaBenim annemde kardeşimle didişirdi hep böyle bi dağınıklık yok ama öyle de kaldı kız hep dağınık gitti huylu huyundan vazgeçmiyoki
Burada bir yerde düzenli hayat mı öyle bir topik vardı. Biraz orada takılın isterseniz. :)Merhaba hanımlar bana bir fikir verin tavsiyede bulunursanız çok sevineceğim kızlar ben çok dağınığım evde ailemle yaşıyorum ve evde her gün kavga ediyorum annemle dağınıklığım yüzünden evde huzur kalmadı ileride kuracağım hayatta da bu özelliğimin olmamasını istiyorum şimdiden teşekkür ederim
Babam hep sen ders çalış annen düzeltir dedi yaşım da büyüdü hayata atılınca gözüne lazer tutulmuş tavşan gibi oldumÇocuklukta düzen eğitimi verilmemiş olabilir ama insan kendini eğitebilir. Düzen temizlikle beraber düzenli olmayan insanın temiz olduğuna inanmıyorum. Annen haklı sonuçta şimdi annene güveniyorsun. Kendi evine çıkınca mecbur senin yapman gerekecek üstelik bir oda değil kocaman evi temiz ve düzenli tutman lazım. Bir yerden başla alışkanlık haline geldikçe düzeni seveceksin
Sözüm, nazım parama geçer denilen noktabende kızkardeşime yaptırırdım işlerimi parayla
şimdide eve kadın tuttum ona yaptırıyorum , tembellikte sınır tanımıyorum
Sözüm, nazım parama geçer denilen nokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?