Dağınıklığım

Benim de dağınıklığa hiç tahammülüm yok 🤦🏻‍♀️ ancak çözümü bence minimalist olmak. Az eşya çok huzur. Bu aile hayatınızda da sorun olur ileride. Düzenli tertipli olmak çok zor değil.
Mesela bir defa dolabınızı çok güzel toplasanız sürekli o şekilde devam etseniz olmaz mı?

ben de çocukluktan beri dağınıktım. ailemle yaşarken annemle çok kavga ederdim. ayrı evde yaşıyorum hala dağınığım. çalışma masamın üstü küllükler kahve bardakları kitaplar şarj aletleri falan. can çıkmadıkça huy çıkmıyor valla :D önce kafayı toplamak lazım. pis olmadığı sürece dağınık olmak sorun değil bence.

Gözüne batmıyorsa değiştirmen çok zor şahsen yerde saç görsem süpürge açıyorum bazen içinde gelecek bende de kıyaft dolabı çorbadr hiç düzelmez :D huy işte huy degistiremiyorum

bir babaannem atasözü derdi ki aldığını aldığın yere koy ☺️

Merhaba hanımlar bana bir fikir verin tavsiyede bulunursanız çok sevineceğim kızlar ben çok dağınığım evde ailemle yaşıyorum ve evde her gün kavga ediyorum annemle dağınıklığım yüzünden evde huzur kalmadı ileride kuracağım hayatta da bu özelliğimin olmamasını istiyorum şimdiden teşekkür ederim
Bende bekarken cokk dağınıktım.. okuyordum,derse yetişmek için vs dolabı yerle bir eder bırakırdım,okuldan gelince de yorgun olduğumdan toplamazdim,dağınıklık dağınıklığı doğuruyor,bikac gün sonra odama hırsız girmiş gibi bir görüntü oluyordu..evlendikten sonra kendi evim ve kendi sorumluluğum olduğu için çok düzenli tertipli oldum , evim her zaman temiz ve düzenlidir. Sorumluluklarinin bilincinde biriysen evlenince öyle olmazsın merak etme🌼

Back
X