- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
Evet ama bunları yaptırmayan babamdı anneme kızardı kızıma dokunma diye teyzelerim bile söylerse kızardı evet ertelemeyeceğim umursamazlık da var onu düzeltirimnedir dağınıklığınız
yani evin kızı olarak yaşadığınız evde nasıl bir dağınıklık yaratıyorsunuz şikayetçi olunacak
her üşüdüğünüzde üzerinize bir hırka alıp birini salona birini mutfağa mı bırakıyorsunuz
eğer sorun böyle şeylerse eşyaları azaltın
çantanızı koridora pantolonunuz banyoya montunuzu balkona atıp kaldırmıyor musunuz
o zaman dağınıklık değil umursamazlık her işinizi odanıza alın
ve en önemlisi dağınıksınız ama aradığınızı bulabiliyor musunuz
ben üniversiteyi annemin evinde okudum sözde odam dağınıktı ama ben silgi kadar kağıdımın dahi nerede olduğunu bilirdim
şimdi de evim klasik evlere benzemez çoğu kişiye göre dağınıktır ama ben ne nerede bilirim
örneğin annen unu üstten ikinci çekmeceye koyuyor da sen 3. koydun diye mi dağınıksın yoksa o unu kullanınca hiç mi kaldırmıyorsun
hiç kaldırmıyorsan bunun sorumlusu annen küçükken her işini yapmış bu yaştan sonra da sil baştan eğitim verecek
oğlumun eşyalarını kaldırmam ya da işte o un orada kaldı ise kaldırmam
ya çağırır gel bu unu kaldır derim ya da ortak alan dışında bir şey ise kendisinin fark etmesini beklerim
o işi ben yapsam 1 sn sürecek olsa da dakikalarımı harcar ve kendi işini kendisinin yapması için ortamı yaratırım
bunlar şimdiye kadar yapılmamış ise bu aşamadan sonra tek tavsiye ertelemeyin ve bir şey ile işiniz bitince onu en kısa sürede yerine koyun