Erken kalktım makineye çamaşır attim aksamdan calistirdigim bulasik makinesini bosalttim evi süpüreceğim ama öğlen olmasını bekliyorum komşular rahatsız olmasınArkadaşlar elimde değil bir türlü düzene giremiyorum,çok dağınık biriyim.toplanmak içinde dikkatimi vermem gerekir,odaklanmam lazımki toplayayım.ya okadar çok bulaşık çıkarıyorum ki birgün halam geldi,sende bir sorun var heralde bir yemek yaptın on kaşık kirlettin dedi şaka ile.haklıydı aslında.bazen dikkat dağınıklığı ilacımı kullansam diyorum.konsantre olmam gerekiyor,evimi yonetemiyorum.mesela iş bölümü yapayım dyorum,bir oda bir oda şeklinde.son odayı temizlerken sil baştan diğer yerler tekrar batmış ve dağılmış oluyor.mutfagi yine bir şekilde hallediyorum ama iş çamaşıra gelince okadar beni yıpratıyor ki bı turlu kurtulamıyorum onlardan.temiz yıkanmış oluyor ama katlayıp yerine koymadan,yemek yapmam gerekiyor diyelim,çamaşır kalıyor oyle.baska işlerim oluyor çocuklara yemekti,meyveydi derken günler çabuk geçiyor.o çamaşırları unutup gidiyorum,sonra bakıyorum bir dağ olmuş bu halim normalmi? çok çöktüm.mutlu değilim kesinlikle.ne kadar isterdim heryer intizamli,düzenli olsun.hayir biri eve gelmek istese utanırım.alamam içeri. yardımcı kadın gelse temizliğe,kadın düzenli ev ister çamaşırlarımıda o düzenleyecek değilya.kimisi işler varsa uyyamazya keşke bende öyle olsam.uyanip iş yapsam,hiç
rahatsızda olmuyorum.Birde bütün işleri yapacak enerjim yok.bana fikir verin olurmu ne bileyim belki faydası olur.motivasyon ve dikkat dağınıklığıma faydası olur.
Kendini yıpratma arada eve yardımcı al , insansın sonuçta normal bunlar biraz planlı yapmaya çalış günlük işleri bide erken kalk , inşallah düzelir herşeyArkadaşlar elimde değil bir türlü düzene giremiyorum,çok dağınık biriyim.toplanmak içinde dikkatimi vermem gerekir,odaklanmam lazımki toplayayım.ya okadar çok bulaşık çıkarıyorum ki birgün halam geldi,sende bir sorun var heralde bir yemek yaptın on kaşık kirlettin dedi şaka ile.haklıydı aslında.bazen dikkat dağınıklığı ilacımı kullansam diyorum.konsantre olmam gerekiyor,evimi yonetemiyorum.mesela iş bölümü yapayım dyorum,bir oda bir oda şeklinde.son odayı temizlerken sil baştan diğer yerler tekrar batmış ve dağılmış oluyor.mutfagi yine bir şekilde hallediyorum ama iş çamaşıra gelince okadar beni yıpratıyor ki bı turlu kurtulamıyorum onlardan.temiz yıkanmış oluyor ama katlayıp yerine koymadan,yemek yapmam gerekiyor diyelim,çamaşır kalıyor oyle.baska işlerim oluyor çocuklara yemekti,meyveydi derken günler çabuk geçiyor.o çamaşırları unutup gidiyorum,sonra bakıyorum bir dağ olmuş bu halim normalmi? çok çöktüm.mutlu değilim kesinlikle.ne kadar isterdim heryer intizamli,düzenli olsun.hayir biri eve gelmek istese utanırım.alamam içeri. yardımcı kadın gelse temizliğe,kadın düzenli ev ister çamaşırlarımıda o düzenleyecek değilya.kimisi işler varsa uyyamazya keşke bende öyle olsam.uyanip iş yapsam,hiç
rahatsızda olmuyorum.Birde bütün işleri yapacak enerjim yok.bana fikir verin olurmu ne bileyim belki faydası olur.motivasyon ve dikkat dağınıklığıma faydası olur.
Geçmişte bukadar değildim.tertemizdi heryeri toplardim enerjimde iyiydi.bikackez gebelik kaybı yaşadım,sonra bu durum bende kaldı.yani düzenli olmaya çalışıyorum ama asla devamını getiremiyorum.mesela dikkatimde genelde olumsuz bir seyduydum diyelim odaklanamamakla başlıyor.evin işi umrumda olmuyor.nezaman çamaşır dağ gibi oluyor mecbur işe koyuluyorum.Geçmişten beri mi böyle bir dağınıklık söz konusu yoksa bir olaydan bir süreçten sonra mı böyle oldu?
Mutlaka bakacağım çok sağolun inşallah faydası olurHastalık belirtisi olduğunu düşünmüyorum. Tidying Up with Marie Kondo’yu izlemenizi tavsiye ederim
Ya evet dimi belkide düzensiz olmayı mı seviyor bilinçaltım diye düşünüyorum.yani buda bir takinti olabilir haklısınız.kendime göre sebeblerm var çocuklar küçük diye ama bakıyorum yengeminde çocukları küçuk ama onun böyle derdi yok çok düzenli.anneme gittim kalmaya benimle tartıştı bu odanın hali ne diye.gittigim yerlerde de saygınlığım azalıyor çok üzülüyorum.hastalık gibi bişey.Düzen bir takıntı ise düzensizlikte belki bir takıntıdır bilemedim
Düzen takıntısı hiç iyi değil keşke biraz dağınık olabilseydim. Ben bu şekilde çok yıpranıyorum.
Bu söyleyeceğim sizi suçlamak için asla değil kendi şahsi fikrim ; yetemiyorum sözcüğüne inanmıyorum yani ben nasıl yetiyorum ? Sonuçta benim fazladan saatim yok
Elbette ben mükemmelim demiyorum ama hani bahsettiğiniz gibi çamaşırlar Dağ oluyor , unutulup gidiyorsa bence sizdeki problem belki de zamanı doğru kullanamamak, neye nerden başlanacağını bilememek ?
Belki evinizde çok eşya var , onları boşaltmak ile başlayıp minimalist bir yaşam seçseniz size daha uygun olur ?
Ya evet dimi belkide düzensiz olmayı mı seviyor bilinçaltım diye düşünüyorum.yani buda bir takinti olabilir haklısınız.kendime göre sebeblerm var çocuklar küçük diye ama bakıyorum yengeminde çocukları küçuk ama onun böyle derdi yok çok düzenli.anneme gittim kalmaya benimle tartıştı bu odanın hali ne diye.gittigim yerlerde de saygınlığım azalıyor çok üzülüyorum.hastalık gibi bişey.
Arkadaşlar elimde değil bir türlü düzene giremiyorum,çok dağınık biriyim.toplanmak içinde dikkatimi vermem gerekir,odaklanmam lazımki toplayayım.ya okadar çok bulaşık çıkarıyorum ki birgün halam geldi,sende bir sorun var heralde bir yemek yaptın on kaşık kirlettin dedi şaka ile.haklıydı aslında.bazen dikkat dağınıklığı ilacımı kullansam diyorum.konsantre olmam gerekiyor,evimi yonetemiyorum.mesela iş bölümü yapayım dyorum,bir oda bir oda şeklinde.son odayı temizlerken sil baştan diğer yerler tekrar batmış ve dağılmış oluyor.mutfagi yine bir şekilde hallediyorum ama iş çamaşıra gelince okadar beni yıpratıyor ki bı turlu kurtulamıyorum onlardan.temiz yıkanmış oluyor ama katlayıp yerine koymadan,yemek yapmam gerekiyor diyelim,çamaşır kalıyor oyle.baska işlerim oluyor çocuklara yemekti,meyveydi derken günler çabuk geçiyor.o çamaşırları unutup gidiyorum,sonra bakıyorum bir dağ olmuş bu halim normalmi? çok çöktüm.mutlu değilim kesinlikle.ne kadar isterdim heryer intizamli,düzenli olsun.hayir biri eve gelmek istese utanırım.alamam içeri. yardımcı kadın gelse temizliğe,kadın düzenli ev ister çamaşırlarımıda o düzenleyecek değilya.kimisi işler varsa uyyamazya keşke bende öyle olsam.uyanip iş yapsam,hiç
Depresyonda falan hissediyor musun kendiniArkadaşlar elimde değil bir türlü düzene giremiyorum,çok dağınık biriyim.toplanmak içinde dikkatimi vermem gerekir,odaklanmam lazımki toplayayım.ya okadar çok bulaşık çıkarıyorum ki birgün halam geldi,sende bir sorun var heralde bir yemek yaptın on kaşık kirlettin dedi şaka ile.haklıydı aslında.bazen dikkat dağınıklığı ilacımı kullansam diyorum.konsantre olmam gerekiyor,evimi yonetemiyorum.mesela iş bölümü yapayım dyorum,bir oda bir oda şeklinde.son odayı temizlerken sil baştan diğer yerler tekrar batmış ve dağılmış oluyor.mutfagi yine bir şekilde hallediyorum ama iş çamaşıra gelince okadar beni yıpratıyor ki bı turlu kurtulamıyorum onlardan.temiz yıkanmış oluyor ama katlayıp yerine koymadan,yemek yapmam gerekiyor diyelim,çamaşır kalıyor oyle.baska işlerim oluyor çocuklara yemekti,meyveydi derken günler çabuk geçiyor.o çamaşırları unutup gidiyorum,sonra bakıyorum bir dağ olmuş bu halim normalmi? çok çöktüm.mutlu değilim kesinlikle.ne kadar isterdim heryer intizamli,düzenli olsun.hayir biri eve gelmek istese utanırım.alamam içeri. yardımcı kadın gelse temizliğe,kadın düzenli ev ister çamaşırlarımıda o düzenleyecek değilya.kimisi işler varsa uyyamazya keşke bende öyle olsam.uyanip iş yapsam,hiç
Geçmişte bukadar değildim.tertemizdi heryeri toplardim enerjimde iyiydi.bikackez gebelik kaybı yaşadım,sonra bu durum bende kaldı.yani düzenli olmaya çalışıyorum ama asla devamını getiremiyorum.mesela dikkatimde genelde olumsuz bir seyduydum diyelim odaklanamamakla başlıyor.evin işi umrumda olmuyor.nezaman çamaşır dağ gibi oluyor mecbur işe koyuluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?