Selam hanımlar
Eşim flaş bellek için kıyameti kopardı
Benim hep böyle olduğumu
Eşlarını kaybettiğimi dağınıklığının neden beni bu kadar rahatsız ettiğini
Bu durumdan bıktığını söyledi bağırdı
Gittim sehpanın üzerindeydi kağıtların altında
O kadar dağınıksınki kendi dağınıklığında kaybolmuşsun
Bu durum bizde hep problem
Toplarım onu sorun toplamam gene sorun
Ya kızlar bir akıl bıktım bu durumdan
Sende carlasaydin esyasina sahip ciksin oda hergun kahvaltidan sonra evi supurur silerim temizlerim iki cocuk olunca kirinti vs oluyorSelam hanımlar
Eşim flaş bellek için kıyameti kopardı
Benim hep böyle olduğumu
Eşlarını kaybettiğimi dağınıklığının neden beni bu kadar rahatsız ettiğini
Bu durumdan bıktığını söyledi bağırdı
Gittim sehpanın üzerindeydi kağıtların altında
O kadar dağınıksınki kendi dağınıklığında kaybolmuşsun
Bu durum bizde hep problem
Toplarım onu sorun toplamam gene sorun
Ya kızlar bir akıl bıktım bu durumdan
Minimalist yaşıyoruz zaten ama kontrol delisiyim heraldeMinimalist tarza yönelseniz belki bir nebze azalir aranızdaki bu gerilim
Bende dokunmadım ki kendi dağınıklığında eşyalarını bulamıyorDağınıklığı hic sevmem ama kendine ait masasinin üzerinde biraktiysa dokunmam kendi toplasin ayarlasin istedigi gibi.
Dayanamam ki ama benHerkesin bireysel eşyası olsun, herkes düzeninden kendi sorumlu olsun.
Ortak eşyalar koltuk, tv, yatak, bardak çanak :)
Ötesine geçmeyin bence.
Sorun masasında yada üç beş bak yıl diyorum canımcımDağınıklıktan hiç hoşlanmam ama ders çalıştığım dönem belli bir düzende dağınık olurum. Masasına karışmamak en iyi çözüm. Dağınık gözükse de bir sistemleri oluyor çünkü. Ayrıca bir şey kaybederlerse de meshuliyet almazsınız bundan sonra
Kolay gelsin bilirim iki çocuklu dönemleri:)))Sende carlasaydin esyasina sahip ciksin oda hergun kahvaltidan sonra evi supurur silerim temizlerim iki cocuk olunca kirinti vs oluyor
Gun icinde yine daginik koltugun yastiklari yerde oyuncaklar ayri bi yerde ayni keza mutfak esyalariyla bile oynuyolar
O yuzden sorumlulugunu bilip esyasina sahip cikacak bana bisey diyemez
Ay kıyamam sen daha dertlisin bu konudaŞu ara en büyük sıkıntım bu sanırım ev dağınık topluyorum iki saat sonra yine aynı gerçekten yoruldum artık . Dinlenmeye vakit bulamıyorum . 7,5 aylık oğlum çok hareketli yerinde durmuyor sürekli oyunlar oynayıp şarkı söylüyoruz uyuduğunda toparlamaya çalışıyorum bazende yapmıyorum dinlenmek istiyorum bu sefer de yapmadığım için rahatsız olup dinlenemiyorum bıktım bu dağınık hallerden . Sizin için birşey söyleyemedim kusura bakmayın :) içimi dökesim geldi :)
Aboovv yürüsün birde mutfak dolapları tencere tava tuppevare ler kepçeler leğenler, sanki mutfak hergun taşınma pozisyonu aliyor çok.zor.cokŞu ara en büyük sıkıntım bu sanırım ev dağınık topluyorum iki saat sonra yine aynı gerçekten yoruldum artık . Dinlenmeye vakit bulamıyorum . 7,5 aylık oğlum çok hareketli yerinde durmuyor sürekli oyunlar oynayıp şarkı söylüyoruz uyuduğunda toparlamaya çalışıyorum bazende yapmıyorum dinlenmek istiyorum bu sefer de yapmadığım için rahatsız olup dinlenemiyorum bıktım bu dağınık hallerden . Sizin için birşey söyleyemedim kusura bakmayın :) içimi dökesim geldi :)
Aboovv yürüsün birde mutfak dolapları tencere tava tuppevare ler kepçeler leğenler, sanki mutfak hergun taşınma pozisyonu aliyor çok.zor.cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?