Dağınıklık

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.194
498
Selam hanımlar
Eşim flaş bellek için kıyameti kopardı
Benim hep böyle olduğumu
Eşlarını kaybettiğimi dağınıklığının neden beni bu kadar rahatsız ettiğini
Bu durumdan bıktığını söyledi bağırdı
Gittim sehpanın üzerindeydi kağıtların altında
O kadar dağınıksınki kendi dağınıklığında kaybolmuşsun
Bu durum bizde hep problem
Toplarım onu sorun toplamam gene sorun
Ya kızlar bir akıl bıktım bu durumdan

Herkesin bireysel eşyası olsun, herkes düzeninden kendi sorumlu olsun.
Ortak eşyalar koltuk, tv, yatak, bardak çanak :)
Ötesine geçmeyin bence.

Dağınıklıktan hiç hoşlanmam ama ders çalıştığım dönem belli bir düzende dağınık olurum. Masasına karışmamak en iyi çözüm. Dağınık gözükse de bir sistemleri oluyor çünkü. Ayrıca bir şey kaybederlerse de meshuliyet almazsınız bundan sonra :KK49:

Selam hanımlar
Benim hep böyle olduğumu

Haha ben yazmışım sanki :)

Selam hanımlar
Benim hep böyle olduğumu
Sende carlasaydin esyasina sahip ciksin oda hergun kahvaltidan sonra evi supurur silerim temizlerim iki cocuk olunca kirinti vs oluyor
Gun icinde yine daginik koltugun yastiklari yerde oyuncaklar ayri bi yerde ayni keza mutfak esyalariyla bile oynuyolar
O yuzden sorumlulugunu bilip esyasina sahip cikacak bana bisey diyemez

Şu ara en büyük sıkıntım bu sanırım ev dağınık topluyorum iki saat sonra yine aynı gerçekten yoruldum artık . Dinlenmeye vakit bulamıyorum . 7,5 aylık oğlum çok hareketli yerinde durmuyor sürekli oyunlar oynayıp şarkı söylüyoruz uyuduğunda toparlamaya çalışıyorum bazende yapmıyorum dinlenmek istiyorum bu sefer de yapmadığım için rahatsız olup dinlenemiyorum bıktım bu dağınık hallerden . Sizin için birşey söyleyemedim kusura bakmayın :) içimi dökesim geldi :)

Minimalist tarza yönelseniz belki bir nebze azalir aranızdaki bu gerilim
Minimalist yaşıyoruz zaten ama kontrol delisiyim heralde
Ayrıntıları sevmiyorum dağanıklığada tahamül edemiyorum ama eşim dağınıktır
İnadına dağınık sanki

Dağınıklığı hic sevmem ama kendine ait masasinin üzerinde biraktiysa dokunmam kendi toplasin ayarlasin istedigi gibi.
Bende dokunmadım ki kendi dağınıklığında eşyalarını bulamıyor
Sonra önceki yaşadıklarımız üzerinden beni itham ediyor:işsiz:
Ben bile acaba ben mi topladım diye kendimi sorguluyorum :kızgın:

Calisma odasi ayarlasaniz. Benim esim de daginiktir bana gore. Yeni evli oldugumuz zamanlarda oturma odamizda calisiyordu. Simdi calisma odasi var. 6 kisilik yemek masasinin uzerinde mutlu mesut ve daginik calisiyor. Kendi odasini kendi duzenliyor kapiyi kapatip hic dokunmuyorum

Herkesin bireysel eşyası olsun, herkes düzeninden kendi sorumlu olsun.
Ortak eşyalar koltuk, tv, yatak, bardak çanak :)
Ötesine geçmeyin bence.
Dayanamam ki ama ben
Gözlüğünü kulaklığunı yatak odasınsda bırakır
Notlarını mutfakta
Kitapları salonda
Gelde yaşa bununla
Topla şunları adam tamam der ama nafile

Dağınıklıktan hiç hoşlanmam ama ders çalıştığım dönem belli bir düzende dağınık olurum. Masasına karışmamak en iyi çözüm. Dağınık gözükse de bir sistemleri oluyor çünkü. Ayrıca bir şey kaybederlerse de meshuliyet almazsınız bundan sonra :KK49:
Sorun masasında yada üç beş bak yıl diyorum canımcım:olamaz:dayanırım 19 dilekolay hep böyle tartışırız:)
Birçok şeyi aştık bu konuda stabiliz o dağınıklıktan bende kontrol düzen denetleme sorunlarını aşamıyoruz
Masası dağınık sehbanın üstünde yığınlar yatmış telefonda oyun oynuyor:KK43:
Ya nasıl bir tahammüldür 19 yıldır alışamadım

Sende carlasaydin esyasina sahip ciksin oda hergun kahvaltidan sonra evi supurur silerim temizlerim iki cocuk olunca kirinti vs oluyor
Gun icinde yine daginik koltugun yastiklari yerde oyuncaklar ayri bi yerde ayni keza mutfak esyalariyla bile oynuyolar
O yuzden sorumlulugunu bilip esyasina sahip cikacak bana bisey diyemez
Kolay gelsin bilirim iki çocuklu dönemleri:)))

Yok carlayamıyorum carlama işini çok iyi beceririm de:)) ama olmuyor çünkü evde iki yetişkin çocuğum var biri üni ye hazırlanıyor
Ev ortamı kimseyi germemeli ki ben suçluyum evdeki genel kanı bu oluyor genelde eee tabi hepsi dağınık olunca

Şu ara en büyük sıkıntım bu sanırım ev dağınık topluyorum iki saat sonra yine aynı gerçekten yoruldum artık . Dinlenmeye vakit bulamıyorum . 7,5 aylık oğlum çok hareketli yerinde durmuyor sürekli oyunlar oynayıp şarkı söylüyoruz uyuduğunda toparlamaya çalışıyorum bazende yapmıyorum dinlenmek istiyorum bu sefer de yapmadığım için rahatsız olup dinlenemiyorum bıktım bu dağınık hallerden . Sizin için birşey söyleyemedim kusura bakmayın :) içimi dökesim geldi :)
Ay kıyamam sen daha dertlisin bu konuda :KK14:

Aboovv yürüsün birde mutfak dolapları tencere tava tuppevare ler kepçeler leğenler, sanki mutfak hergun taşınma pozisyonu aliyor çok.zor.cok

Back
X