• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dağıtmalık Sabun Süslemelerimiz

nostalgic

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
6
Yer
İstanbul
Kızlar merhabalar, annem rica etti ürünlerini sizinle paylaşmamı. Hepiciğini elleriyle yaptı, mevlütlerde, kınalarda dağıtmak içinmiş. İlgilenen olursa mesaj atabilir. Umarız beğenirsiniz.

$SAM_0823.webp
$SAM_0825.webp
$SAM_0827.webp
$SAM_0824.webp
$SAM_0829.webp
$SAM_0989.webp

Bir de oval sabunlardan yeni modeller deneyelim dedik :)

Eki Görüntüle 964880

Eki Görüntüle 964881

Son düzenleme:
Canım hayran kaldım, anneciğinin ellerine sağlık.. Nişanımda dağıtmalık hediye olarak isteyeceğim 😃 ama daha azcık zamanım var

Canım hayran kaldım, anneciğinin ellerine sağlık.. Nişanımda dağıtmalık hediye olarak isteyeceğim 😃 ama daha azcık zamanım var

Canim cokkk tesekkurler zaten cicilibicililer de annem oluyor tepsi de kendisinin anlayacagin. İnsallah senin o guzel ve ozel gunun gelsin de bir mesajla hallederiz tum bunlari. Dilerim her sey gonlunce olur :)

Canim cokkk tesekkurler zaten cicilibicililer de annem oluyor tepsi de kendisinin anlayacagin. İnsallah senin o guzel ve ozel gunun gelsin de bir mesajla hallederiz tum bunlari. Dilerim her sey gonlunce olur :)

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)))

İnsan aralarından secim yapmakta zorlaniyor, annenin eline saglik

çok tatlılar , bende özel bir gün olursa heves ettim alayım diye , anneciginin ellerine sağlık harika görünüyorlar.

Sayfayı günlük olarak açıp bakıyorum, bayıldım özellikle oval olan sabunlara. Almak için sabırsızlanıyorumm, şu zaman bir geçse hayırlısıyla :))

Çok teşekkür ediyorum canım, inşallah o güzel günün de gelecek ama şimdiki tatlı telaşelerinin de kıymetini bil, hepsinin yeri ayrı :)

Mesaj atamıyorum size ulaşmak istiyorum söz sabunları için,özelden bir telefon yazabilir misiniz ya da mail edresi.

Super ...elinize saglik satilik mi bu sabunlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X