• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DAĞLICA da suan evet tam suan kurşun sıkmakta

cumantik

hayat paylaşmayı bilene güzel :)
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
67
136
8
Küçükken sorardık sen büyüyünce ne olacaksın diye hep ben şehit olacağım derdi. Simdi büyüdü tabi daglicada şuan terörist lerle çatışmada dun aksam saatlerinden beri sesini bir kere duyduk iyiyim dedi ve kapattı telefonu . allahım yardim et yavrulamiza yardim et Rabbim . önceden haberleri dinlerken şehit haberlerine üzülür allah sabir versin yakınlarına derdim ne zormus beklemek ne olacağını bilmeden beklemek . allahım kuzuma ve silah arkadaşlarına yardim et ve o hainlerin helak et .... Aminnnn aminnnn

Allah yar ve yardımcısı olsun tüm aslanlarımızın. Terörist belalarından kurtulalım artık yeterrr. Birisi dur desin yeter artık. İçimiz yanıyor artık yeterr

Tüm mehmetçiklerimizin Allah yardımcıları olsun, onları kahrolasıca teröristlerin saldırısından korusun..

Ay cok duygulandim :(
Rabbim yardimcilari olsun ordakilerin. cunku o yardim ederse kuslar filleri yener :( icim aciyo gercekten. ben gece rahatsiz eden sinegi olduremiyorum bunlardaki neyin hirsi :(

bir tanidigim doguda gorev yapmisti subaydi kendisi ve orda oldurulen pkklilarin cogunun sunnetsiz oldugunu soylemisti masum kurtlerin de hakkina giriyorlar adlarini karalayarak.

Allah size sabir versin ablacim. ulkenin basindakilerin umrunda olmayabilirler ama 70 milyonun duasinda tum askerler tum mehmetcik

Allah korusun inşallah ablam Rabbim evladına kavuştursun o pisliklerin de kökünü kurut yarabbim

Güzel haberler alırsınız inşallah, işimiz gücümüz vatan savunan kardeşlerimize dua etmek oldu:KK43:

Back
X