Onu da Milliyetçi Harekt Partisi'nin üzerine atarlar. Daha önce de Reyhanlı Katliyamı nı Milliyetçi Hareket Partisi üzerine atmaya çalışmışlardı.
Ya hala ateşli savunucuları var yani açık söyleyeceğim ya gerçekleri göremeyecek kadar kör bağlanmışlar ya da sıkı bir israil yandaşları. Çünkü şu hükümet geldi geleli yaptığı herşey israilin işine geldi.
Geçen senelerde de buralarda bangır bangır bağırıyordum kürdistan diye kurmak istedikleri bölge yahudilerin kutsal toprağıdır asıl amaç kürtleri paravan olarak kullanıp bop u hayata geçirmek diye ama paranoyakça bulunuyordu . Şimdi açılsın artık o gözler, bu olanlar tesadüfi değil.
bir tanıdıgımızın bilgisine göre;
20 şehit 4 yaralı.
yagmur varmış helikopter gidemiyormuş 3 asker de kayıp.
Umarım! !!RTE: "Umarım bu yaşananların sonucu sandığa yansır."
ve arkadaşlar kürt haber ajansları olayı 15:00 sularında açıklarken bizde 21:00 sularında açıklanıyor !
Umarım! !!
Bu halk uyanır da sandığa yansıtır.
eve geldim. Milli maçın ilk yarısını izleyemedim diye maç yorumlarına bakmak için ekşi sözlüğe baktım.ve arkadaşlar kürt haber ajansları olayı 15:00 sularında açıklarken bizde 21:00 sularında açıklanıyor !
ah kardeşim ah..eve geldim. Milli maçın ilk yarısını izleyemedim diye maç yorumlarına bakmak için ekşi sözlüğe baktım.
orada konu açılmıştı. hatta konu 19.56`da açılmış, şimdi kontrol ettim. Ben internette doğrumu diye araştırırken maçın ikinci yarısı oynanıyordu. başbakan da hala maçta idi.
Hem de yanında bi başka şehidin el kadar çocuğuyla...ah kardeşim ah..
şehit haberine rağmen eğlenmesi mi içleracısı yoksa şehitlerden 21:00 sularında haberi olan başbakan mı daha içleracısı bilemedim
o küçücük yavruyu da reklamlarına alet ettiler, çok güzel oynadılar.Hem de yanında bi başka şehidin el kadar çocuğuyla...
Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi yazarını bulsak böyle bi anı yazamaz herhalde, en vurucu sahneleri yazan/yönetenleri bulsak böyle bi şeyi hayal edip de çekemezler.
Bi köşede kalleşçe öldürülen bi adamın çocuğunun elinden tutup gövde gösterisi yaparken birileri aynı anda başka bi köşede başka çocuklar babasız kalıyolar her şeyden habersiz.
Arkadaşım, artık ben de duygu karışıklığı yaşıyorum. Bir önceki mesajımda yazdım hatta eve gelmeden önce askerde olan oğullarıyla 3 günden beri görüşemeyen baba ve annenin çaresizliğini yaşamıştım. Gözümün önünden gitmiyor o halleri Yapacak bir şeyim yoktu evde eşimle bir maç izleyim dedik izledik mi hayır. ekran sessizde kaldı. haber doğrumu diye araştırmakla geçti. Sosyal medya bu haberle çalkalanıyordu.ah kardeşim ah..
şehit haberine rağmen eğlenmesi mi içleracısı yoksa şehitlerden 21:00 sularında haberi olan başbakan mı daha içleracısı bilemedim
Carpitilan nedir söyler misin?Cumhurbaşkanının konuşmasını tamamiyle dinledim su 400 mv sözleri nasılda carpitildi bir kez daha iftiraya şahit oldum. Şehitlerin üzerinden algı operasyonunu hemen devreye sokanlari Allaha havale ediyorum. Allah şehitlerimize rahmet mekanlarını cennet eylesin ailelerine de sabırlar versin. Hain pkk ve hdp yi de kahru perişan etsin insaallah.amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?