Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Onu da Milliyetçi Harekt Partisi'nin üzerine atarlar. Daha önce de Reyhanlı Katliyamı nı Milliyetçi Hareket Partisi üzerine atmaya çalışmışlardı.

Aynen. Paralel, askerler, adaletli davranan gazeteciler hukukçular, Mhp falan varken suçlu mu aranır? Al sana hazır suçlu.

bir tanıdıgımızın bilgisine göre;
20 şehit 4 yaralı.
yagmur varmış helikopter gidemiyormuş 3 asker de kayıp.

Bop = büyük ortadoğu projesi

PKK Kamplarına Yönelik Hava Operasyonunda 10 Nokta Vuruldu
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısının ardından başlatılan hava operasyonlarında ilk etapta hedeflenen 10 nokta vuruldu.
PKK kampplarına yönelik hava operasyonlarında 10 nokta ayrı hedef tahrip edildi.

F-16 VE F-4 UÇAKLARI HAVALANDI

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, terör saldırısının ardından havalanan F-16 ve F-4 uçakları ile terör örgütüne yönelik ilk etapta hedeflenen 10 nokta bombalandı.

DAĞLICA'DA TERÖR SALDIRISI DÜZENLENDİ

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca bölgesinde akşam saatlerinde terör örgütü PKKmensuplarınca yola döşenen patlayıcı zırhlı araçların geçişi esnasında infilak ettirilmiş, olayda şehit ve yaralıların olduğu bildirilmişti.

http://www.haberler.com/pkk-kamplarina-yonelik-hava-operasyonunda-10-7665067-haberi/

Terör örgütü saat 18.00 sularında açıklama yapıyor. Tüm pişkinliğiyle "15 askerin kesin olarak öldürüldüğünü, askeri mühimmatın ele geçirildiğini" ilan ediyor.

Olayla ilgili ilk tweetler saat 15.00 sularında atılıyor.

Ülkenin doğusu yanıyor, çağ internet çağı, afedersiniz Amerika'da biri osursa 5 dk ya haberimiz oluyor ama ne hikmetse haberin bizim resmi ajanslarımıza düşmesi bile saat 20.00-21.00i buluyor.

Daha başımıza gelen felaketin boyutunu, ne kadar boka battığımızı bile öğrenmemiz mümkün değil.

Nerede bu resmi açıklama?

Bizim burada elimiz kolumuz tutmazken şu anda oğlu/abisi/kocası/sevgilisi askerde olan insanlarım kaç saattir ömürlerinden ömür gidiyo?

ve arkadaşlar kürt haber ajansları olayı 15:00 sularında açıklarken bizde 21:00 sularında açıklanıyor !

ve arkadaşlar kürt haber ajansları olayı 15:00 sularında açıklarken bizde 21:00 sularında açıklanıyor !

facede bu dönüyor sayın başbakanımızın maç programı için açıklama ertelenmiş
resmi açıklamadan önce ki yapıldıysa ,sosyal medyada patladı mani olamadılr

eve geldim. Milli maçın ilk yarısını izleyemedim diye maç yorumlarına bakmak için ekşi sözlüğe baktım.
orada konu açılmıştı. hatta konu 19.56`da açılmış, şimdi kontrol ettim. Ben internette doğrumu diye araştırırken maçın ikinci yarısı oynanıyordu. başbakan da hala maçta idi.

ah kardeşim ah..
şehit haberine rağmen eğlenmesi mi içleracısı yoksa şehitlerden 21:00 sularında haberi olan başbakan mı daha içleracısı bilemedim

Cumhurbaşkanının konuşmasını tamamiyle dinledim su 400 mv sözleri nasılda carpitildi bir kez daha iftiraya şahit oldum. Şehitlerin üzerinden algı operasyonunu hemen devreye sokanlari Allaha havale ediyorum. Allah şehitlerimize rahmet mekanlarını cennet eylesin ailelerine de sabırlar versin. Hain pkk ve hdp yi de kahru perişan etsin insaallah.amin

Sebeb olanların ,maddi manevi destek olanların bütün sempatizanlarının ve nerde ellerini oluşturanlarının kandan beslenen soysuzların Allah belasını versin.şerefsizler kendileri ölmeyecekler sanki.

ah kardeşim ah..
şehit haberine rağmen eğlenmesi mi içleracısı yoksa şehitlerden 21:00 sularında haberi olan başbakan mı daha içleracısı bilemedim
Hem de yanında bi başka şehidin el kadar çocuğuyla...

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi yazarını bulsak böyle bi anı yazamaz herhalde, en vurucu sahneleri yazan/yönetenleri bulsak böyle bi şeyi hayal edip de çekemezler.

Bi köşede kalleşçe öldürülen bi adamın çocuğunun elinden tutup gövde gösterisi yaparken birileri aynı anda başka bi köşede başka çocuklar babasız kalıyolar her şeyden habersiz.

o küçücük yavruyu da reklamlarına alet ettiler, çok güzel oynadılar.
konuşmasını sözde biz yanlış yere çekiyormuşuz bu akp yancılarını anlamak zor. kendisi dedi yahu ''400 mv alınsa böyle olunmazdı''. bu adam seçimlerden önce de 400 mv istiyorum demişti!
gözümüzün içine baka baka yangın yerine çevirdi ülkemizi. biz hırsız, katil deyince de dava açıyor suçlu oluyoruz

ah kardeşim ah..
Arkadaşım, artık ben de duygu karışıklığı yaşıyorum. Bir önceki mesajımda yazdım hatta eve gelmeden önce askerde olan oğullarıyla 3 günden beri görüşemeyen baba ve annenin çaresizliğini yaşamıştım. Gözümün önünden gitmiyor o halleri Yapacak bir şeyim yoktu evde eşimle bir maç izleyim dedik izledik mi hayır. ekran sessizde kaldı. haber doğrumu diye araştırmakla geçti. Sosyal medya bu haberle çalkalanıyordu.
Keşke yalan haber olsaydı.
keşke şuan o çocuklarımız hayatta olsaydı. İnanki ne yazacağımı bilemiyorum. İçim acıyor.

Carpitilan nedir söyler misin?

Herkes salak bir siz akilisiniz..

Akp dememiste herhangi bir parti demiş..

Evet evet chp 400 mv alsa o başkanlık sistemi gelirdi.. Hı hı evet.

Allahim Ailelere annelere babalara sabir versin. insanin bogazinda dugumleniyor bazi seyler. Allah belalarini versin bu teroristlerin bi huzur vermediler!
bolge de yasayan guya adlarina "savastiklari" kurt halkinin da canini almaktan baska hicbir b*ka yaradiklari yok. Allahim Ulkemdeki masum canlari Askerlerimizi korusun demekten baska elden birsey gelmiyor. en kotusu de boyle devir de asker ablasi olmak sanirim insanin kalbi agzinda atiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…