Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

keşke doğru olmasaydı. keşke keşke. biizim burda ciğerimiz yandı onların anası babası ne haldedir Allah sabırlar versin.

Şehitler oluyor olacak diye açıklama yaptı canlı yayında acaba kendi oğlu olse böyle bir şey diyebilecekmiydi

Carpitilan nedir söyler misin?

Herkes salak bir siz akilisiniz..

Akp dememiste herhangi bir parti demiş..

Evet evet chp 400 mv alsa o başkanlık sistemi gelirdi.. Hı hı evet.

Yandas medya bile nasil aklayacagini sasirip once boyle bisey demedi deyip vu
Ideolarla ayyuka cikinca aslinda oyle demedi mansetleri atti.
Video olmasaydi oyle bisey demedi diyecekleri ama talihsizlik video heryerde.
Ama bu vahim soylem kadar bir diger felaket vardi ki "umarim bu sandiga yansir"diye ona henuz kilif bulamadilar.

Bak ama hemen çıkıp iftira diyorlar. Yaa guleceğim ama gulemiyorum. Icin kan ağrıyor, gulemiyorum artık onlara....

Izledim evet.

AKP demesine gerek var mı? Akp adını a madı diye iftira mi attık? Demedi mi 400 mv olsaydı böyle olmazdı diye, demedi mi?
tabiki akpden bahsediyor. salak mıyız biz ya parti adı vermedi yazıyorlar.
bu adam değil miydi başkanlık isteyen o yüzden 400 mv isteyen.
bu adam değil mi akp için oy isteyen, din istismarı yapıp kuranı kerim sallayan mitinglerde.

Tamamı ile izleyip o şekilde cevap veriyorsanız benim soylecek birseyim yok
Daha Fazla da uzatmaya gerek yok bence böyle bir durumda
Izledim izledim... Bugün bizim cigerimiz ya mis o Mültecilerden bahsedene kadar izledim.

Bencede konuşmaya gerek yok. Keşke tu. AKP liler belli olsa da su sitede hepsini toplu halde göz ardı etsem.

Çünkü artık midem bulanıyor.

Gerçekten izlediniz yani yayının tamamını, izlediniz ve şu cümleleri hala kurabiliyorsunuz. Pes!

"400 vekil verin bu iş huzur içinde çözülsün." cümlesinden ne anlamıştınız mesela?

Hangi iş? Huzur içinde çözülmezse nasıl çözülecekti, mesela şu anda olduğu gibi her güne en az 1 şehit sloganıyla mı? Ya da gerçekten çözülecek miydi yoksa sadece birilerinin çıkarına hizmet edecek şekilde sonuçlandırılacak mıydı?

Yani gerçekten ne anladınız o yayından? Ne olacaktı 400 milletvekili verilip akp nin istediği doğrultuda anayasa yapıldığında?

a. Çıkarlarına uygun davrandıkları için terör örgütüne ellerini sürmeyeceklerdi, operasyon yapmayacaklardı, "analar ağlamasın" goygoyunun altında terör örgütünün güç kazanmasına, mühimmat/adam toplamasına izin verilecekti. Taa ki cemaat meselesi gibi çıkarları çatışıncaya kadar. Bu gün olanlar yine yaşanacaktı yani, sadece zamanı ertelenmiş olacaktı.

b. Başkanlık ve eyalet sistemine geçecektik. Kürtlere de tam özerklik verecektik. Vaatlerini tutamadılar da ondan mı oldu tüm bunlar?

c. En büyük kozları istikrar olan bi partinin güç kaybeder kaybetmez kaosa oynamasına gerek kalamayacaktı.

Buyrun secin beğenin alın. Ya da bizi aydınlatın.

Samanyolu izleyin. .
Canlı yayında konuşuluyor. .
Şuanda terör konusunda. .

bu savaş amerika ve avrupa arasındadır aslında.sadece bu değil tüm ortadoğuda olanlar.kim bizi ne yapsın.atlar katırlar tepişir olan eşşeğe olur.

kurtuluş savaşında nasıl girmişlerdi osmanlı topraklarına her biri bir yandan.ama düşmanlarımız şimdi daha akıllandı.maşa kullanıyor.tüm örgütleri yaratan onlardır.avrupa -amerika kutbundaki örgütler.

AMAÇ oluşan karmaşa ve istikrarsızlık ortamında kolayca petrole ve paraya gitmek

hem bu arada müslüman ölüyor bir taşla iki kuş.

siz sanıyor musun ki bizim kürt,türk,alev,sünni v.s. olmamız onların umrunda....müslüma olsun ve kendi ırklarından olmasın tamamdır.

batılıların dini imanı enerji kaynaklarıdır,petrol-doğal gaz.........

akan kanların sebebi budur.

HRİSTİYANCA düşünmeyi öğrendiğimiz gün anlaycaz onların bize bakış açılarını.

cumhurbaşkanının konuşmasını bizde dinledik.kimse çarpıtmıyor
adam çıkıp meydanlarda da bağırmadımı 400 vekil gelmezse ..........diye
tabi ki siz yanlı düşündüğümü söyleyeceksiniz sizin söylemenize gerek yok BEN YANLI DÜŞÜNÜYORUM
kimse de beni aksine ikna edemez gözüm var görüyorum,kulağım var duyuyorum,beynim var algılıyorum ve ülkemin içine sokulduğu durumdan ve bu duruma ortak olanlardan iğreniyorum

ve tüm samimiyetimle soruyorum
bu adam parmağındaki yüzüğü gösterip başka bişeyim yok derken,yandaşları ve kendisinin bu kadar yolsuzlukta bu kadar olayda adı geçerken hala nasıl sorgulamıyorsunuz

Bu kisacasi "PKK o gencecik insanlari öldürmüyor, ben baskanlik icin öldürüyorum" demektir.

Ha ama simdi savunucular baslarlar "yalnis anladiniz, hdp'nin secilmesine laf atti,..." Kesin birsey bulurlar fakat ifadesi gercekten cok net.

Yine anneler,babalar, kardes, teyze dayilar huzursuz, aglayarak ilk gecelerini yasayacaklar ve hic bir gece bu aci bitmez. Bir süre sonra medya haber yapmaz artik ama o ailelerin hayati ömür boyu degismistir Baslari sagolsun. Sabir diliyorum hepsine

arkdaslar bakindim bulamadim bi turlu nette.
Kac sehit??.??

Çözüm süreci dedikleri "bırakalım güçlensinler,lazım olunca kullanırız" süreciymiş meğer...Daha kaç ocağı ateşe atacaklar amaçları için?Allah'ım sen kurtar bizi

Ya bu kin ne kadar da güçlü bu pkk da yani anlayamıyorum ya şehitlere mi yanarsın kalanlara mı vallaha şuan ortamı daha da karıştırmak için uğraşıyorlar bir de barış istiyorlar artık ipin ucu kaçtı nasıl barış olacak ya yazık yazık dostça yaşamak varken her şey düzelmişken kimse kimseye kürtsün türksün çerkezsin yok lazsın diye bu zülmü yapar mı hepimiz Müslüman insanlarız ya düzgün ve saygılı olduktan sonra birbirimize ne bu hiddet ben türküm eşim çerkez ama birbirimize ırk ayrımı mı yapacağız artık cahil insan kalmamalı her şey ortada parti parti saymak da istemiyorum ama herkes üzerine düşen görevi yapmalı bunun AKP MHP Sİ CHP Sİ olmaz birlik olmalılar ama herkes son zamanda AKP'nin kırılan oylarını nasıl kaparız derdinde tek derdimiz bu ya.....
ALLAH şehitlerimize rahmet eylesin hayırlısıyla şu seçim yapılıp tam bir hükümet kurulup daha kesin kararlar alınmalı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…