- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
keşke doğru olmasaydı. keşke keşke. biizim burda ciğerimiz yandı onların anası babası ne haldedir Allah sabırlar versin.Arkadaşım, artık ben de duygu karışıklığı yaşıyorum. Bir önceki mesajımda yazdım hatta eve gelmeden önce askerde olan oğullarıyla 3 günden beri görüşemeyen baba ve annenin çaresizliğini yaşamıştım. Gözümün önünden gitmiyor o halleri Yapacak bir şeyim yoktu evde eşimle bir maç izleyim dedik izledik mi hayır. ekran sessizde kaldı. haber doğrumu diye araştırmakla geçti. Sosyal medya bu haberle çalkalanıyordu.
Keşke yalan haber olsaydı.
keşke şuan o çocuklarımız hayatta olsaydı. İnanki ne yazacağımı bilemiyorum. İçim acıyor.
Carpitilan nedir söyler misin?
Herkes salak bir siz akilisiniz..
Akp dememiste herhangi bir parti demiş..
Evet evet chp 400 mv alsa o başkanlık sistemi gelirdi.. Hı hı evet.
Yandas medya bile nasil aklayacagini sasirip once boyle bisey demedi deyip vu
Ideolarla ayyuka cikinca aslinda oyle demedi mansetleri atti.
Video olmasaydi oyle bisey demedi diyecekleri ama talihsizlik video heryerde.
Ama bu vahim soylem kadar bir diger felaket vardi ki "umarim bu sandiga yansir"diye ona henuz kilif bulamadilar.
Siz izlediniz mi konuşmaları?Carpitilan nedir söyler misin?
Herkes salak bir siz akilisiniz..
Akp dememiste herhangi bir parti demiş..
Evet evet chp 400 mv alsa o başkanlık sistemi gelirdi.. Hı hı evet.
Izledim evet.Siz izlediniz mi konuşmaları?
tabiki akpden bahsediyor. salak mıyız biz ya parti adı vermedi yazıyorlar.Izledim evet.
AKP demesine gerek var mı? Akp adını a madı diye iftira mi attık? Demedi mi 400 mv olsaydı böyle olmazdı diye, demedi mi?
Tamamı ile izleyip o şekilde cevap veriyorsanız benim soylecek birseyim yokIzledim evet.
AKP demesine gerek var mı? Akp adını a madı diye iftira mi attık? Demedi mi 400 mv olsaydı böyle olmazdı diye, demedi mi?
Izledim izledim... Bugün bizim cigerimiz ya mis o Mültecilerden bahsedene kadar izledim.Tamamı ile izleyip o şekilde cevap veriyorsanız benim soylecek birseyim yok
Daha Fazla da uzatmaya gerek yok bence böyle bir durumda
Gerçekten izlediniz yani yayının tamamını, izlediniz ve şu cümleleri hala kurabiliyorsunuz. Pes!Cumhurbaşkanının konuşmasını tamamiyle dinledim su 400 mv sözleri nasılda carpitildi bir kez daha iftiraya şahit oldum. Şehitlerin üzerinden algı operasyonunu hemen devreye sokanlari Allaha havale ediyorum. Allah şehitlerimize rahmet mekanlarını cennet eylesin ailelerine de sabırlar versin. Hain pkk ve hdp yi de kahru perişan etsin insaallah.amin
Cumhurbaşkanının konuşmasını tamamiyle dinledim su 400 mv sözleri nasılda carpitildi bir kez daha iftiraya şahit oldum. Şehitlerin üzerinden algı operasyonunu hemen devreye sokanlari Allaha havale ediyorum. Allah şehitlerimize rahmet mekanlarını cennet eylesin ailelerine de sabırlar versin. Hain pkk ve hdp yi de kahru perişan etsin insaallah.amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?