Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

ben akp li değilim ben dindar da değilim deistim.

ama kör değilim şunu görebiliyorum ki.tüm ortadoğuya bakın sırayla....hep aynı oyun.gaddafi,saddam,mursi...

hepsinde aynı algı operasyonu,halkı ayaklandırma,iktidara ve devlete saldırı...

yani şu,ortdoğudaki diğer ülkeleri türkiyeye uyarlarsak eğer,erdoğanı aynen saddam ,gaddafi ve mursi gibi kamuoyuna lanse edip antidemokratik bir şekilde indirmek.

SONRA DA MEDYADA PKK LARI GÖSTEREREK BU MAZLUMLARA ZULMEDİYORDU,HALKINA ZULMEDİYORDU DEMEK.

yani petrole giden yolda istikrarlı bir devlet bırakmamak.

işin en acı tarafı da hep aynı oyunla yapmak bunu.oyunlarını bile değiştirme zahmetinde bulunmuyorlar.

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde çok sayıda askerin (bazı kaynaklara göre 16 şehit) ve tabur komutanın şehit edildiği iddia ediliyor. Reuters'dan servis edilen bilgiye göre Hakkari Dağlıca'da gerçekleşen mayınlı saldırı sonucu 15 asker şehit oldu.

Olay, bu akşam Yüksekova'nın Dağlıca bölgesinde meydana geldi.
demiş haberaktüel

Akp vaadlerine bak sen..
Üniversite mezununa iş bulana kadar maaş verecekmiş ..

işte sıkıntıda burda değilmi birilerinin ülkemiz üzerinde oyun oynamaya çalışması ve bunlarında buna çanak tutması
bu oyunlara gelmeyecek olan başımızdakiler,kitleleri peşinden sürükleyen akla ve yetiye sahip olan onlar,msaya yumruğunu vurup kendisini kullandırtmayacak ki artık çokmu geç acaba umudumu kaybediyorum ben

geçenler de sevgili kazen bir video paylaşmıştı seyredince videoyu benim anladığım partinin kuruluş amacı zaten tam sizin mesajınızın karşılığına denk düşüyor
olan masum gençlere ülkeye oluyor

Ben amerika'nin asla masum oldugunu savunmam fakat arab ülkelerde, güya müslüman olanlarda sütten cikmis ak kasik degiller. En basit bu son dönemdeki süriyeliler, ilticacilar niye müslüman bir ülkeye degilde, sözde "gavur" olan bir ülkeye kaciyorlar? Niye atiyorum suudi-arabistan, katar gibi yerler kapilarini acip ve insan gibi, güzel kamplarda, bol yiyecek icecek,.. sunmuyorda o "gavurlar" yapiyorlar?

Bircok sey o müslüman ülkeler istedigi icin oluyor. Erdogan en basit amerika'nin yardimi ile simdi oldugu yerdedir. Kendisi hatta Irak savasinda amerikan askerleri icin dua ediyordu. Gülen bos yere Amerika'da kalmayi tercih etmedi mesela, tüm ülkelerden Amerikayi secmesi manidardir. Mekke'nin oldugu suudi-arabisten Amerika'nin en iyi dostudur.

Siyaset, hele dünya capinda cok kirli bir oyundur ve evet, buna sözde o müslüman ülkeler dahildir ama. Ki bu arada dikkatini cekerim, Türkiye müslüman bir ülke degildir. Laik bir devlettir.

Şehitlere sözde uzulenlerin ortak gayesi Tayyib'e yardirmak 3 gün sonra topluca unuturuz dert etmeyin bu kadar..Olan ailelerine oldu biz yine olduğumuz yerden üç beş üzülüp ertesi güne olmadı bir diğer güne daha farkli uyanacagiz nasıl olsa şehit haberleriyle büyüdük biz değil mi (?!)

Demek ki 30 bin ölen insanın katili apo değildi o zamanki devletin basiydi bu mantikla

Vay be TAYYİP hakikaten adamların kafasına saksı düşse 400 milletvekili alamadığı için oldu diyecekler

Artık haber izlemek istemiyorum
Her izlediğimde üzüntü sinir
Allah cezanızı verecek pkk

bu gece gel de uyu orada askeri olan aileleri hiç düşünemiyorum

Aynı anda yazmışız kontes,birde düne kadar hdp savunması yapanların gelip "başkan olmazsa daha çok kan akacak" beyanları yok mu evlere şenlik.

durum çok vahim,60 araçlik konvoya saldilmis deniliyor
400 kg patlayici yola dosenmis,250 kiislik teror grubu rokelerle saldirmis
rokete o araçlar dayanmiyor
su an hala çatisiyor mehmetçiklerimiz, yagmur siddetli yagiyor

siyaseti sonra ve ehrzaaman yapabiliriz
lutfen dua edelim ocaklar sonmesin sehitler olmasin o serefsizlerin soyu tukensin bi an once ..

Allah iki cihanda da gün yüzü göstermesin size. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Mekanları cennet zaten. Rabbim peygamber efendimize komşu yapsın onları.

Ya arkadaş biz aynı şeyi izlemiyor muyuz?

Adam kendi dedi kendi 400 mv diye.. sen hala millete laf saydir...

Askerlerimize bomba yağdıran,haince pusu kuran,mayın döşeyen Pkk...Terorist leşlerinin tabutunu taşıyıp,şehidimizdir diyen Hdp...Ama başkan olamadığı için kan döken Akp ! ne güzel mantık yav.

burda ki mantık zaten kontrol altına alınmaya başlamış bir örgütü çözüm süreci diyerek yeniden yapılandırmak,silahlanmasına güçlenmesine zemin hazırlamak
direk akp suçlu olamaz zaten ama görevi yerine getirmemek,bir ülkeyi milletin çıkarlarına göre değil kendi çıkarları uğruna yönetmek bir suçtur ve yetkilileri sorumlu kılar zannımca

elimizi değil gövdemizi veririz diyenler nerede kenarda köşede her şeye hayır demekten başka ama bir sor kesin ülkesini en seven onlardır

Bizler vatan saolsun dedikçe daha çok evlat alacaklar bizden..artık yeter EVLATLARIMIZ SAOLSUN.çünkü bizim vatanımz gayet huzur içindeydi bir zamanlar.birilerinin gözünü bürüdü KAN digerininkilerinin PARA..yeter bu toprak bu ülke herkeze yeter..kolaymı büyüyor bir EVLAT.HELEKİ FAKİR BİR ANA BABANIN EVLADI..hepimiz seviyoruz bu vatanı hepimiz veririz tabiki canımızı amaaa birilerinin kan,para,güç ve iktidarlık hırsı için vermeyelim EVLATLARİMİZİ. .bu ölümler vatan ugruna değil ÇIKARLARINIZ UĞRUNA. .çekin artık ellerinizi garip analarin yarı aç yarı tok büyüttüğü bu evlatlardan çekin artık başımız saolsun allah sabır versin diyen yalan cümlelerinizi..neden hep ölen gariban neden yok içinde oğlu şehit düşen zengin bir işadamı,bir kaymakam..içim yanıyor o analar kadar değil belki ama yüreğim diyarbakır yüreğim Şırnak yüreğimin her yeri ülkem çünkü ŞEHİT DÜŞTÜ ASKER CENNET KOKTU HER YER..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…