ben akp li değilim ben dindar da değilim deistim.
ama kör değilim şunu görebiliyorum ki.tüm ortadoğuya bakın sırayla....hep aynı oyun.gaddafi,saddam,mursi...
hepsinde aynı algı operasyonu,halkı ayaklandırma,iktidara ve devlete saldırı...
yani şu,ortdoğudaki diğer ülkeleri türkiyeye uyarlarsak eğer,erdoğanı aynen saddam ,gaddafi ve mursi gibi kamuoyuna lanse edip antidemokratik bir şekilde indirmek.
SONRA DA MEDYADA PKK LARI GÖSTEREREK BU MAZLUMLARA ZULMEDİYORDU,HALKINA ZULMEDİYORDU DEMEK.
yani petrole giden yolda istikrarlı bir devlet bırakmamak.
işin en acı tarafı da hep aynı oyunla yapmak bunu.oyunlarını bile değiştirme zahmetinde bulunmuyorlar.
Eyer hayir diyebilseydiler şimdi törkiye bu halegelmezdi evlatlari ölüyor ciyerleri yaniyor yeter analar aglamasin diyecegine vatan sagolsun diyorlar ozaman desinler elebaşlarin cani sagulsunülkenin cumhurbaşkanı ''400 mv olsaydı sorun çözülecekti'' diyor.....
bu savaş amerika ve avrupa arasındadır aslında.sadece bu değil tüm ortadoğuda olanlar.kim bizi ne yapsın.atlar katırlar tepişir olan eşşeğe olur.
kurtuluş savaşında nasıl girmişlerdi osmanlı topraklarına her biri bir yandan.ama düşmanlarımız şimdi daha akıllandı.maşa kullanıyor.tüm örgütleri yaratan onlardır.avrupa -amerika kutbundaki örgütler.
AMAÇ oluşan karmaşa ve istikrarsızlık ortamında kolayca petrole ve paraya gitmek
hem bu arada müslüman ölüyor bir taşla iki kuş.
siz sanıyor musun ki bizim kürt,türk,alev,sünni v.s. olmamız onların umrunda....müslüma olsun ve kendi ırklarından olmasın tamamdır.
batılıların dini imanı enerji kaynaklarıdır,petrol-doğal gaz.........
akan kanların sebebi budur.
HRİSTİYANCA düşünmeyi öğrendiğimiz gün anlaycaz onların bize bakış açılarını.
Akp vaadlerine bak sen..
Üniversite mezununa iş bulana kadar maaş verecekmiş ..
Şehitlere sözde uzulenlerin ortak gayesi Tayyib'e yardirmak 3 gün sonra topluca unuturuz dert etmeyin bu kadar..Olan ailesine oldu biz yine olduğumuz yerden üç beş üzülüp ertesi güne olmadı bir diğer güne daha farki uyanacagiz nasıl olsa şehit haberleriyle büyüdük biz değil mi (?!)
Demek ki 30 bin ölen insanın katili apo değildi o zamanki devletin basiydi bu mantikla
Vay be TAYYİP hakikaten adamların kafasına saksı düşse 400 milletvekili alamadığı için oldu diyecekler
Verseymis 4 yıldır bana..
2012 de 85.5 aldım
2014 de 87 aldım
Mülakatli alimlardan dolayi bir türlü atanamadik.
Versin geçmiş 4 yıllık parami da benim!!!
Şehitlere sözde uzulenlerin ortak gayesi Tayyib'e yardirmak 3 gün sonra topluca unuturuz dert etmeyin bu kadar..Olan ailelerine oldu biz yine olduğumuz yerden üç beş üzülüp ertesi güne olmadı bir diğer güne daha farkli uyanacagiz nasıl olsa şehit haberleriyle büyüdük biz değil mi (?!)
Demek ki 30 bin ölen insanın katili apo değildi o zamanki devletin basiydi bu mantikla
Vay be TAYYİP hakikaten adamların kafasına saksı düşse 400 milletvekili alamadığı için oldu diyecekler
Askerlerimize bomba yağdıran,haince pusu kuran,mayın döşeyen Pkk...Terorist leşlerinin tabutunu taşıyıp,şehidimizdir diyen Hdp...Ama başkan olamadığı için kan döken Akp ! ne güzel mantık yav.
Gelsin onlara oy verenler de yazsın çizsin nasılsa topik herkese açıkAynı anda yazmışız kontes,birde düne kadar hdp savunması yapanların gelip "başkan olmazsa daha çok kan akacak" beyanları yok mu evlere şenlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?