Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

O0rtada farklı şeyler var,şehit oldu deniyor,yada intihar etti deniyor..
Otopsi istedimi acaba ailesi,kşmse ne olduğunu bilmiyor bu durumda..

Vallahi ben de anlayamıyorum. Keşke bu olayın üzerine biraz gidilse. Hiç mi haber yapacak bir kimse yok??

Daha önce anlatmıştım ,tekrar anlatayım.
Yakın bir tanıdığım 2007 yılında yapılan Güneş Operasyonuna katıldı.Kuzey Irak a gittiler.Daha oraya helikopterden indirildikleri anda pusuya düşürülmüşler ve 36 tane şehit vermişler.Sadece 1 pkk lı öldürebilmişler.Ama biz gazetelerde 5 şehit diye okuduk,epeycede terörist öldürüldüğü yazdı.Diğer ölen Mehmetçikleri sonraki günlerde veya ,sonraki olaylarda ölmüş gibi açıklamışlar 3 er,5 er.
Aileleri gitsede,arasada ulaşamaz.Operasyonda denir,vs.

Bu kadar kolay mı ama? Ben ihtimal vermek istemiyorum... Peki o yakınınız hiç mi şikayette bulunmadı, hiç mi duyurmadı? Allah Allahh..

Bu kadar kolay mı ama? Ben ihtimal vermek istemiyorum... Peki o yakınınız hiç mi şikayette bulunmadı, hiç mi duyurmadı? Allah Allahh..
Devlet sırrı oluyor sanırım bunlar.
Facebook ta arkadaşlarının öldüğünü paylaşan Mehmetcik boşuna mı öldü?
Konuştururlar mı adamı?

Aileye izin verilecek mi peki kakaom insanlar cenazelerinde bile acılarını doyasıya yaşayamıyorken.Bu işte bir iş kesinlikle var ama hep meçhul kalacak bence
anlamadımki canımm araştırıyorum nedir diye bişi bulamıyorum nett .. ama ne olursa olsunn ailesi ortaya çıkarmalı

Daha öncede daglicamiydi tam hatırlamıyorum karakola saldırı olmuştu 9 asker kacirilmisti hatta sonra yargilanmislardi falan askerin icinde de pkk li vardı. Tanıdık bi komutanın dediğine göre karakolda 2 asker sırtından vurulmuştu yani içlerinden biri yapmış. Geçende bir askerin paylaşımını gördüm ve not düşmüş mecburiyetten yapıyoruz bir emre bakar gibilerinden Allahım karmakarışık duygular içerisindeyim bilmiyorum kafamda deli sorular

zaten pkk gazetelerinde 53 şehit olduğu yazıyordu yarısı palavra olsa yinede 16 yapmaz yani..

Sözlüklerin birinde, öğretmenlerin yazdıkları beni çileden çıkartıyor. Sokaktaki insan terör yandaşı olsun ama bir öğretmen nasıl pkk sempatizanı olur ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…