- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Allah razı olsun hepinizden.Dua edin arkadaşlar en çok ihtiyaç duydukları şey bu elimizden başka birşey gelmiyor
Ben de hep HANIM ablam gibi düşünüyorum.Bizler burada kahroluyoruz,onlar orada neler yaşıyor acaba.
Öp oğluşunu benim yerime annesi
mesela facebook da paylaşım yapan bir asker vardı, şehit olanların adlarını yazdı ama hiç birisi listede yoktu. 1 gün sonra o da şehit oldu dediler, bazıları intihar etti dediler ama facebook ve twitter adresleri de aniden kapandı çocuğun.. onun ailesinden de herhangi bir bilgi alınamadı.. bana bunlar çok şüpheli geliyor, belki konuşamıyorlar, yazmıyorlar.. valla ne yalan söyleyeyim ben artık her şeyi bekliyorum..
Ben de hep HANIM ablam gibi düşünüyorum.
Hep dua ediyorum.
Rabbim hepsini esirgesin, korusun inşallah.
Bu yaşananlar bana ''ayşe tatile çıktı'' dedirtiyor..[/
Neyse sildim ya çok saçma bir smileyler oldu
Abla ben smiley eklemiştim ama dediğim gibi saçma olunca sildim yeri ve zamanı değildi de ondanHangi smileler
Abla ben smiley eklemiştim ama dediğim gibi saçma olunca sildim yeri ve zamanı değildi de ondan
Topluca sapıttık.bu da ne
Aileye izin verilecek mi peki kakaom insanlar cenazelerinde bile acılarını doyasıya yaşayamıyorken.Bu işte bir iş kesinlikle var ama hep meçhul kalacak bencebu olayın üstüne ailesi gitmeli ve gerçekleri bildirmeleri lazımm..
Daha önce anlatmıştım ,tekrar anlatayım.Dediğinizi doğru kabul edersek, benim oğluma yaralı deseler, haber vereceğiz deseler ben kalkıp gitmez miyim? Eski günler değil ki, insan artık her an her yere kolayca gidebiliyor. Medyaya haber verilmez mi, sosyal paylaşımdan konu haber verilmez mi, hadi 3 gün yaralı 5 gün hastanede, sonrası???
Ben böyle olmadığını iddia etme derdinde değilim ama bana pek mantıklı gelmiyor.
Bilgi kirlilği olduğu konusunda haklısınız.
Daha önce anlatmıştım ,tekrar anlatayım.
Yakın bir tanıdığım 2007 yılında yapılan Güneş Operasyonuna katıldı.Kuzey Irak a gittiler.Daha oraya helikopterden indirildikleri anda pusuya düşürülmüşler ve 36 tane şehit vermişler.Sadece 1 pkk lı öldürebilmişler.Ama biz gazetelerde 5 şehit diye okuduk,epeycede terörist öldürüldüğü yazdı.Diğer ölen Mehmetçikleri sonraki günlerde veya ,sonraki olaylarda ölmüş gibi açıklamışlar 3 er,5 er.
Aileleri gitsede,arasada ulaşamaz.Operasyonda denir,vs.
Devlet sırrı oluyor sanırım bunlar.Bu kadar kolay mı ama?Ben ihtimal vermek istemiyorum... Peki o yakınınız hiç mi şikayette bulunmadı, hiç mi duyurmadı? Allah Allahh..
anlamadımki canımm araştırıyorum nedir diye bişi bulamıyorum nett .. ama ne olursa olsunn ailesi ortaya çıkarmalıAileye izin verilecek mi peki kakaom insanlar cenazelerinde bile acılarını doyasıya yaşayamıyorken.Bu işte bir iş kesinlikle var ama hep meçhul kalacak bence
Daha önce anlatmıştım ,tekrar anlatayım.
Yakın bir tanıdığım 2007 yılında yapılan Güneş Operasyonuna katıldı.Kuzey Irak a gittiler.Daha oraya helikopterden indirildikleri anda pusuya düşürülmüşler ve 36 tane şehit vermişler.Sadece 1 pkk lı öldürebilmişler.Ama biz gazetelerde 5 şehit diye okuduk,epeycede terörist öldürüldüğü yazdı.Diğer ölen Mehmetçikleri sonraki günlerde veya ,sonraki olaylarda ölmüş gibi açıklamışlar 3 er,5 er.
Aileleri gitsede,arasada ulaşamaz.Operasyonda denir,vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?