Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Mutlaka iyidir eşinde,allah korusun yinede hepsini.
İnşallah bir an önce biterde herkes sevdiklerine kavuşur özlem giderir..

10 ayımız kaldı Allahın izniyle ama sevinemiyo insan, sevinmek bencillik gibi, başkaları gelecek çünkü

Batman merkez nispeten sakin

Yeğenim atanacak canım benim de, az bir zaman sonra belli olacakmış yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz biz de Allah korusun hepsini
Mesleği ne canım inşallah güzel bir yer olur
Allah yardimcin olsun kardesim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.İyi olsunlar da ben bekleyim ayrı kalayım yeter ki

Birşey bulursanız haber edin arkadaşlar, inş gerçek değildir inş....

10 ayımız kaldı Allahın izniyle ama sevinemiyo insan, sevinmek bencillik gibi, başkaları gelecek çünkü

Batman merkez nispeten sakin

Birlik duygusu böyle bir şey işte senden sonra gelecekleri düşünüp sevinemiyorsun güzel yürekli kardeşim.

Allah hepinizin yardımcısı olsun dualarımız sizinle

Rabbim güzel günler göstersin canım çok zor.Eşim gelince Tunceliye gideceğiz bizde
Hayırlı olsun canım. Aa tunceli' de kalmıştık biz rahmetli babam da polisti orası son görev yeriydi sonra emekli oldu 90lı yıllar orası karışıktı ama yine de güzel anılarım var çocukluk anılarım.

İnanamıyorum ya, o kadar üzüldüm ki şuan yemin ediyorum yatacak yerleri yok bunların!!!

Kimin öldürdüğünü bilmiyoruz ama.. Nasıl öldüğünü? Grip olan bir insan bir gün sonra nasıl operasyona katıldı? Operasyon gerçekten oldu mu vs.. ..

Allah rahmet etsin diyebiliyoruz sadece..

Msg sen beni ağlatıyorsun kaç gündür
Allah yardımcınız olsun,kuzucuğunun yüzünü hep guldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…