- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Bilmiyorum abla bana mı hissettirmiyor ama sabah emniyetten aradı konuştuk sesi çok iyi geliyordu biz çok iyiyiz merak etmeyin haftaya burası bitmiş olur döneriz inşallah dedi.Gelince adak adadım sağ salim kavusursam size diye dedi bende adadım dedim annemgille ablamgilde adamış dedi birbirimizden habersiz herkes adak adamış güldük öyle.4 yaralı var diye haber vardı onu sordum ufak tefek çizik dedi hepimiz çok iyiyiz sadece dua edin yeter diyor uyuyup dinlenmeye bile başladık dedi.sesi iyiydi çok şükür
Simdilik merkez sakin
Aynen ben de onu soruyor işte; nasıl ya?
Allah ayaklarına dolasın inşaAllah.
Hain köpekler
neymiş bu kadar alıp verrmedikleri. Bizden iyi durumdalar be.
Elektirikleri kaçak, devletten yardım alıyorlar, her türlü hizmet ayaklarına götürülüyor buna rağmen doktoru öğretmeni memuru barındırmıyorlar..
Ne nankör milletmiş pes yani
Peki sen nasılsın eşin nasıl? Bir sıkıntı var mı?
Sen nerden öğrendin o askerin şehit oldugunu? Aklım almıyor ya oyun gibi
Milliyet gazetesinden.
Mesleği ne canım inşallah güzel bir yer olurYeğenim atanacak canım benim de, az bir zaman sonra belli olacakmış yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz biz de Allah korusun hepsini
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.İyi olsunlar da ben bekleyim ayrı kalayım yeter kiAllah yardimcin olsun kardesim.
İnanmıyorum, daha dün facebook yazısını okuyup ağladım...Nolur gerçek olmasın nolur ya....Nasıl yani o mektubu paylaşan askerde mi şehit olmuş? Nasıl yaaa?
Polis canım inşallahMesleği ne canım inşallah güzel bir yer olur
ki
Birşey bulursanız haber edin arkadaşlar, inş gerçek değildir inş....Şahin Şimşek'in nasıl şehit olduğunu çok merak ediyorum ben mesela. İsmini verdiği arkadaşları listede yok ama şehit olduklarını söylüyor yazdığında. Sonra da şehit (!) oluyor. Saklanan bir şeyler mi var? Bunu öğrenemeyeceğiz yine.. Aynı Afyon mühimmat patlaması ve daha niceleri gibi.. Sır. O analar ağlıyor ya o askeri orada birçare bırakanlar kan kussun..
İnanmıyorum, daha dün facebook yazısını okuyup ağladım...Nolur gerçek olmasın nolur ya....
10 ayımız kaldı Allahın izniyle ama sevinemiyo insan, sevinmek bencillik gibi, başkaları gelecek çünkü
Batman merkez nispeten sakin
Birşey bulursanız haber edin arkadaşlar, inş gerçek değildir inş....
Rabbim güzel günler göstersin canım çok zor.Eşim gelince Tunceliye gideceğiz bizdePolis canım inşallah
Hayırlı olsun canım. Aa tunceli' de kalmıştık biz rahmetli babam da polisti orası son görev yeriydi sonra emekli oldu 90lı yıllar orası karışıktı ama yine de güzel anılarım var çocukluk anılarım.Rabbim güzel günler göstersin canım çok zor.Eşim gelince Tunceliye gideceğiz bizde
İnanamıyorum ya, o kadar üzüldüm ki şuan yemin ediyorum yatacak yerleri yok bunların!!!Ateş düştüğü yeri yakmış yine.
http://www.milliyet.com.tr/baskent-e-bir-sehit-atesi-daha-gundem-2114755/
İnanamıyorum ya, o kadar üzüldüm ki şuan yemin ediyorum yatacak yerleri yok bunların!!!
Bilmiyorum abla bana mı hissettirmiyor ama sabah emniyetten aradı konuştuk sesi çok iyi geliyordu biz çok iyiyiz merak etmeyin haftaya burası bitmiş olur döneriz inşallah dedi.Gelince adak adadım sağ salim kavusursam size diye dedi bende adadım dedim annemgille ablamgilde adamış dedi birbirimizden habersiz herkes adak adamış güldük öyle.4 yaralı var diye haber vardı onu sordum ufak tefek çizik dedi hepimiz çok iyiyiz sadece dua edin yeter diyor uyuyup dinlenmeye bile başladık dedi.sesi iyiydi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?