- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
doğru diyorsun açık açık yazmamışlar...Allah bilir, allah rahmet eylesinKimin öldürdüğünü bilmiyoruz ama.. Nasıl öldüğünü? Grip olan bir insan bir gün sonra nasıl operasyona katıldı? Operasyon gerçekten oldu mu vs.. ..
Allah rahmet etsin diyebiliyoruz sadece..
Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar. İyiyim herhalde oğlum için iyi olmak zorundayım. Düne kadar haber alamıyorduk şebeke yoktu hala da yok emniyetin internetini kullanıyorlarmış sadece whatsapptan mesaj yazabiliyor. Dünden beri yazıyor daha iyiyim. Dün oğlum tvde çizgi film izliyordu bende kahvaltı hazırlıyordum ona çizgi film bitmiş daglica haberlerini göstermişler.Yanına geldim hüngür hüngür ağlıyor ne oldu oğlum dedim teröristler askerlerimizi öldürmüşler diye ağlıyor ama nasıl bir ağlama bu yaşına kadar böyle ağlamamıştı onu görünce bende dayanamadım çok dolmusum o var diye aglayamamaktan. Bugün ki yalan haberden önce eşim yazdı zaten haberlere daha düşmeden böyle böyle yalan haber inanmayın diye. Eşimden haber alamasam o haberi görsem ne olurdu bilmiyorum.İyi olduklarını söylüyor eşim çok şükür benim moralimi düzeltmeye çalışıyor bir de garibim.
Cizre karışık cizrede olay var ama merak etmeyin sizde arkadaşlar içinize su serpilsin diye söylüyorum hepsini toplasan 1 şehidim etmez ama intikamlari alınıyor çok şükür merak etmeyin
Bir de eşimin dediği burada bizi gerçekten Allah koruyor sizlerin duaları sayesinde bu dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
Rabbim yardımcınız olsun inşallah dualarımız sizlerle. Hepsinin ayaklarına dolansın gözyaşlarımızda boğulsunlar.Merak etmişsiniz beni de, duygulandım, sanada olsa bi yere ait olmak benimsenmek güzel...
Biz batmandayız kızlar, merkezde, şu an merkez nispeten sakin ama sızma çabaları var, geçen gün emniyete saldırı düzenlemek isteyen 4 kişiden birinin elinde bomba patlamış ve gebermis 3 kişiyi canlı ele gecirmisler, Allahım hep böyle ayaklarına dolasın inşallah
Eşi göreve giden yanında olmayan, Batmanda arkadaş varsa her açıdan destek oluruz
Başka kimler varDiğer arkadaşlardan haber var mı?
Abla ben bi msg38 i bir de adam olacak kızı biliyorumBaşka kimler varkadesa ?
Ben topikleri sürekli takip edemiyorum, gözden kaçırabilirim, haber alınamayan arkadaşları bana yazın özelden, mail atalım.
Mune, arkadaşların iyi haberlerini okuyunca çok sevindim. Oysa ben sadece onların yorumlarını okuyarak tanıyorum. Şöyle bir şey olsa sizlere isimlerini verseler, Kazen ve size. Yada ne bileyim telefon numaralarını. Haber alamadığımızda ulaşabilseniz. Bu mümkün mü?Başka kimler varkadesa ?
Ben topikleri sürekli takip edemiyorum, gözden kaçırabilirim, haber alınamayan arkadaşları bana yazın özelden, mail atalım.
Ben de bakim bi hay Allah yaa
nerde şehit olduğuda yazmıyor ben hiç bir şey anlamadım ne zman şehit olmuş siz bulabildiniz mi detay?
Yok malesef hiç bilgi yok. Sonradan bir operasyon da olmamış, catışmada. Kimdi unuttum da birisi intihar etmiş oldugunu dusunuyorum yazmıstı bir gazeteciydi herhalde.
Peki arkadaşlar, kamuoyuna açıklanan rakamlardan daha fazla şehit olduğunu düşünüyorsunuz ama isim isim açıklanmadı mı? Şehit daha fazla ise ailelerine haber verilmeyecek mi? O aileler sosyal medyadan bunu paylaşmayacak mı? Devlet bunu göze alır mı?
Bir de koalina, telsiz kapatma olayından bahsetmişsiniz. Ben o kısmı kaçırdım. Dün artık o kadar kötü oldum ki habire küfür edip durdum, baktım ben hafiften tırlatıyorum kapattım tüm haberleri... Nedir telsiz kapatma olayı??
Edit: Tmm şimdi okudum telsiz olayını. Asker emir komuta zinciri içinde hareket eder, kabul ediyorum ancak böyle bir durumda terörle mücadelede inisiyatif de alabilmelidir. Umarım emre itaatsizlik gibi saçma bişeyden yargılanmazlar.
yaralı demişlerdir, size haber vereceğiz demişlerdir.. daha haber alamadılarsa nereden haberleri olacak.. onu bir asker de twitter da yazmıştı bulursam paylaşırım..
açıkçası ben askerin vur emrini bile yeni almışken hiçbir askerin telsiz kapattığına falan inanmıyorum.. daha önce de dedim 12 kişi bilmem kaç kişiyi etkisiz hale getirebiliyorsa neden acemiler şehit oluyor o zaman mantığı ne? çok fazla haber kirliliği var, açıkçası hepsine inanmamak lazım..
oğlum çok üzülüyor acemilerin sürülmesine.bize 1 gün eğitim verdiler.biz ateş ederken titreye titreye,gözümüz kapalı ateş ettik,nasıl savaşsınlar diyor.yaralı demişlerdir, size haber vereceğiz demişlerdir.. daha haber alamadılarsa nereden haberleri olacak.. onu bir asker de twitter da yazmıştı bulursam paylaşırım..
açıkçası ben askerin vur emrini bile yeni almışken hiçbir askerin telsiz kapattığına falan inanmıyorum.. daha önce de dedim 12 kişi bilmem kaç kişiyi etkisiz hale getirebiliyorsa neden acemiler şehit oluyor o zaman mantığı ne? çok fazla haber kirliliği var, açıkçası hepsine inanmamak lazım..
bu da ne
bu da ne
Dediğinizi doğru kabul edersek, benim oğluma yaralı deseler, haber vereceğiz deseler ben kalkıp gitmez miyim? Eski günler değil ki, insan artık her an her yere kolayca gidebiliyor. Medyaya haber verilmez mi, sosyal paylaşımdan konu haber verilmez mi, hadi 3 gün yaralı 5 gün hastanede, sonrası???
Ben böyle olmadığını iddia etme derdinde değilim ama bana pek mantıklı gelmiyor.
Bilgi kirlilği olduğu konusunda haklısınız.
Dediğinizi doğru kabul edersek, benim oğluma yaralı deseler, haber vereceğiz deseler ben kalkıp gitmez miyim? Eski günler değil ki, insan artık her an her yere kolayca gidebiliyor. Medyaya haber verilmez mi, sosyal paylaşımdan konu haber verilmez mi, hadi 3 gün yaralı 5 gün hastanede, sonrası???
Ben böyle olmadığını iddia etme derdinde değilim ama bana pek mantıklı gelmiyor.
Bilgi kirlilği olduğu konusunda haklısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?