slm .bende evleneli 2 buçuk ay oldu bnm kocam iiyi hoşta çok umursuz dünya yansa umrunda olmaz.nişanlılktada böledi.başta bu durum çok sinirimi bozuyordu ağlıodm bile beni umursamıyo dinlemiyo die.bişey anlatıorm mesela hee heee diip geçiştirio.bende alıştım artık aynısını bende ona yapıyorm dicem o ki fazla üstüne gitme değişmesini bekleme.o sana uymuosa sen uy ona.bizimde ailesile düğüne 1 ay kala ne tartışmalarımız oldu öle böle değil kıyametler koptu.ama noldu kocam ne benden ne ailesinden vazgeçebildi.seni sevdiki evlendi sennle ben öyle düşünüyorum.misal bi örnek daha.geçen 3 gun önce marmara depremi oldu ya.bnm adam ps3 oynuo dedimki ayanımı sallıosn dedim heee dedi (yine dinlemio her zamanki gibi

) aradan 10 dk geçti alt yazı geçio tv de marmarada deprem oldu die.güldüm kendi kendime sana sordm ayanamı sallıosn die dedim hee dedin dedim vala sordunu bile hatırlamıorm dedi.dedim allah cezanı vermesin

ölsek umrunda olmıcak ne rahat adamsn dedim.aman boşver ölcemiz varsa öleriz demezmi gelde sinirlenme ama beny e o kadar gevşedm ki alıştımki onun bu hallerine artk bende umursamıorm.böle geçinip gidiorz.biliorm ki beni çok sevio bunu tavırlarndanda anlıorm tabi ama bazen böle uçuk noktalarımız oluo.takma yanii boşver sabret bekle eminm herşey düzelecek.iyi mutlu sağlıklı günler dilerim:)
valla depremde ne oldu bende anlatayım yalnız bundan 1,5 yıl öncesi olsa ne yapardı bilmem ama şimdi 2 yıllık evlyiz
ben mutfakta yemek ısıtıyorum hiçbişey hissetmedim eşim koşarak yanıma geldi
korktunmu falan diyo noldu dedim deprem oldu dedi
hadi ya dedim hiç farketmedim dedim
nasıl anlamazsın ben baya sallandım hissettim dedi..
valla farketmedim ya dedim
çok korktum bişey olacak diye dedi..
bakın 2 yılda adamı yola getirmiş bulunmayım
blgisayarın dili olsada konuşsa 2 yıl öncesinde ne sıkıntılar çektiğimi burada paylaştım
evliliklerinizde uzun süreler geçmeden ilişkinizi düzeltmeye çalışın sonra 10 yıl 20 yıl sonra iş işten geçince düzeltmek için şansınız da olmayabilir
geçenlerde bir abla geldi foruma 10 yıllık evli iki oğlu var
severek evlenmişler başlarda alışmaya çalışmış alışmış
başlarda düzelir diye düşünmüş ama 10 yıl sonra
dokunmaya başlamış
10 yıl sonra evlilik rutine bağlar ve yaptığınız küçük değişiklikler bile erkekler tarafından büyük sorunlar olarak algılanır
hiçbirşeyi kabul etmezler
10 yıl boyunca evlilik yıldönümünüzü unutmasına izin verip 10 yıl sonra bunu kutlamasını isterseniz erkekde ne oluyor der..
az evlilik tazeyken admları azcık sarsın kendine getirin
evliliğin 2 kişilik oduğunu öğretin.. :hulya: