daha 1 ay bile olmadı ama:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi bol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım evliliğin ilk ayları tabi ki zordur.
Eşlerin düşünceleri, dünya görüşleri, alışkanlıkları daha birçok şey...
farklı olur ve uyum sağlamak için zaman gerekir,
bu süreçte tartışmalar yaşanır, ancak anladığım kadarıyla sizin yaşadığınız, uyum sağlama sorunu değil.

Eşin ne demek istiyor acaba?
2 gündür yaptıklarının farkında değilsin diyerek, hangi davranışlarını kastediyor?
Eşini bu denli sinirlendirip, gözüne batacak hangi davranışların var acaba?
Senden eskisi gibi olmanı istiyormuş, eskiden nasıldın ve şimdi nasılsın eşine göre?

Canım bu soruların cevabını somut olarak eşinden aldın mı?
Hani neymiş onu bu kadar huzursuz eden sendeki değişim anla bakalım.
Eşin huzursuz belli ki, seni de huzursuz ediyor devamlı.

Ya neyse eşinin kafasına takılan açık açık şöyleyken böyle oldun,
öyleyken şöyle oldun ben bundan rahatsızım diye açıklasın canım sana.
Somut birşeyler dile getirmezse sen de yapıcı davranışlarda bulunamazsın ki haklı olarak,
nerde hatam var bilmiyorum diyosun,
davranış değişikliklerin neyse tek tek açıklasın sana, esrarengiz olmasın.

Canım ben de boğa burcuyumdur,
insanın elinde olmasa da o inat davranışları göstermesi ne demektir iyi bilirim.
Ben de hiç istemesem de, kendime engel olamam
ve eşimle inatlaşırım zaman zaman,alınganlık yaparım.
Güzellikle yaklaş canım, biraz sabırlı davranarak, eşini yumuşatarak onu konuşturmaya çalış,
Eşin sinirli olduğunda üstüne gidersen çıkmaza girer.
Eşinin derdi, kafasındaki neymiş anlayalım bi.

öğlen aradı konuştuk biraz eskisi gibi ol dediğinde ben eskiden her tartışmamızda haklı yada haksız yanına gider barışmaya çalışır,sarılır öperdim ama artık yapmıyorum önceden yapmaklada hata yaptımı anlıyorum şuan.bende ona bana sevgisini göstermediğini ve sürekli benim verip biyerden sonra bundan sıkıldımı söledim oda buna alındı ve sevgimin azaldını düşündünüğünü söyledi bunları iyce düşün akşam konuşalım dedi bakalım ne olacak akşam ama gerçekten çok zormuş hayat bunu anladım.

canım senin burcun ne peki
:) bende boğayım ve eşim terazi bu burç işi değil yetişme farklılıkları ve huy inat evet burcumuzun özelliği ama küs duramam kırarsam 2dakka sonra üzülür sarılırım isteklerimi söylerim anlasın diye beklemem ama biranda sinirlensemde eşim gelir sarılır haklısın der ben anında yumuşarım sonra kendi istediğini yaptırır akşam tartışsak yatar uyur ben sinir olur uyuyamam ama sabah unutup ilk sarılan ben olurum ve kendime deli olurum kocişede tanıdın beni kullan bakalım derim inan sakin olan kazanır ve eşim sakin olandır
sende eskisi gibi sarılmıyosun demiş aman sarıl nekaybedersin ama oda bunu hakediyorsa kendini kullandırtma ama eğilmeyide bil evlilik zor ve yapılanlar unutulmuyor ama inan ilahi adalet denilen şey var ve Rabbim herşeyi çıkartıyor tabiki biz üzüldüğümüzle kalıyoruz ama karşıdakiler bazı şeyleri anlayıp davranışları değişiyor boşan ayrıl desem ikinci çokmu iyi olacak onunda farklı burçta sevmediğin ne huyları olacak :3:

yok canım hani daha çok başındayız okadar badireler atlatıp evlendik ayrılmayı düşünmüyorum halledilmicek bişe yok tabiki ortada ama zaman gerektiriyo sanırım üzülüyorum tabiki benim burcum ikizler bende hiç dayanamıyorum küs kalmaya dün gece yatarken bana deydiğnde içimden allahım lütdfen sarılsında bitsin şu küslük diye içimden okadar söledimki ama yapmadı devamlıda ben yapmak istemiyorum işte bak yapa yapa alıştırmışım artık hep bekliyo ben kin tutan biri değilim senin dediğin gibi bi gelip sarılsa hiç uzatmam olayı unutur giderim ama gel görki hiç öyle huyları yok bakalım belki zamanla törpülenir bilmiyorum değşmez bunu çok ii biliyorum ama yumuşar,öğrenir belki adamakıllı konuşmam gerek bu akşam.

ayni seyleri bende yasiyorum, hatta sirf bu yuzden uye oldum biraz yazip rahatlayabilmek icin.
fazla uzerine dusme. konusmaya calis baktin olmuyo ayni onun yaptigini yap

ayni seyleri bende yasiyorum, hatta sirf bu yuzden uye oldum biraz yazip rahatlayabilmek icin.
fazla uzerine dusme. konusmaya calis baktin olmuyo ayni onun yaptigini yap

yaa ama konuşmadanda hiçbişe halledilemiyor.
sen ne kadar zamandır evlisin?

yaa ama konuşmadanda hiçbişe halledilemiyor.
sen ne kadar zamandır evlisin?

illa konuşmanız gerekmez ücut dilinizi ve zekanızı kullanın ;)
evet gece sen sarılsan sen barışırsın o sarılsa o barışır sorun çözülür ama kısa süreliğine çünkü
yarın başka bir sorunda yine patlak verecek ve adam herşeyi senden beklemeye devam edecek :)

illa konuşmanız gerekmez ücut dilinizi ve zekanızı kullanın ;)
evet gece sen sarılsan sen barışırsın o sarılsa o barışır sorun çözülür ama kısa süreliğine çünkü
yarın başka bir sorunda yine patlak verecek ve adam herşeyi senden beklemeye devam edecek :)

bende bunu istemediğim için yapmadım zaten.

evlenmeden önce ipleri elde tutmak gerekiyor.
erkekler evlenince zaten iyice yayıyorlar kendilerini.
kazanmış olmanın verdiği bir rahatlık oluyor.

zamanla düzelir inşaALLAH canım.

evlenmeden önce ipleri elde tutmak gerekiyor.
erkekler evlenince zaten iyice yayıyorlar kendilerini.
kazanmış olmanın verdiği bir rahatlık oluyor.

zamanla düzelir inşaALLAH canım.

saol cnm inşallah..

canım sen yinede konuş dene boğa burcu inatçıdır ama açıklanırve nedenleri söylenirse inanır ve en sadık burçtur erkeğide sağlam ve düşüncelidir bi arkadaşım vardı iyiydi valla zaten konuşmadan hiç bi sorun çözülmez bende eşime hep benden bekleme sarıl öp demiştim Allaha şükür ikimizde dokunmayı sarılmayı severiz ama eşler daha az yapıyo önemli olan yapması gereken zamanı bilmesi sen konuş ve hissettiklerini açıkça söyle anlamak ona kalmış

canım sen yinede konuş dene boğa burcu inatçıdır ama açıklanırve nedenleri söylenirse inanır ve en sadık burçtur erkeğide sağlam ve düşüncelidir bi arkadaşım vardı iyiydi valla zaten konuşmadan hiç bi sorun çözülmez bende eşime hep benden bekleme sarıl öp demiştim Allaha şükür ikimizde dokunmayı sarılmayı severiz ama eşler daha az yapıyo önemli olan yapması gereken zamanı bilmesi sen konuş ve hissettiklerini açıkça söyle anlamak ona kalmış

bakalım umarım anlar artık canım sabırsızlıkla bekliyorum akşamı.

günaydın kızlar,
konuştuk akşam pek orta yolu bulamadık aslında dediğim dedik bir insan olduğu ve eski konulardan vazgeçmediği için ama yinede barıştık işte umarım herşey zamanla daha ii olur yoluna girer ve mutlu olurum.

daha iyi olur canım inşallah canını sıkma ve eskiye dönme sen kaydirigubbakcemile
ilgili davran ve hep çok sev eğer buna layık olmassa ,
en azından sen ben elimden geleni yaptım diyebilirsin olumunekankayizsmile

daha iyi olur canım inşallah canını sıkma ve eskiye dönme sen kaydirigubbakcemile
ilgili davran ve hep çok sev eğer buna layık olmassa ,
en azından sen ben elimden geleni yaptım diyebilirsin olumunekankayizsmile

evt bakalım bundan sonra neler olacak umarım daha güzel şeyler yazıcam buraya.

moralim okadar bozukki anlatamam size.eşimle tartıştık hemde çok fena.
bilirsiniz nişanda geline bohça yapılıp götürülür bize düğüne yakın getirmişlerdi hatta biçok şeyide ben alıp koymuştum için çünkü eşimle beraber yaptık biz herşeyi tabi bunlardan annemlerin haberi yok.neyse bizde onlara(annesiyle-kardeşlerine)bohça yaptık ama düğünden sonra mevlütte verdik giderken neyse burda kalsın siz gelirken getirirsiniz ağırlık olmasın elimizde dediler ve kaldı sonra eşim odada gördü annesine gidecekti bunu göür bari dedim bu o eve gitmicek dedi bu kadar zaman sonra bohçamı gidernmiş ne saçmaymış neyse konu orda kaldı öle bende bohçayı aldım arabama koydum bırakırım diye işim çıkınca arabada kaldı dünde arkadaşlara gidiyoduk oturmaya onu gördü ve biz arabada kavgaya tutuştuk.sonra eve geldik nasıl bağırıyor nasıl sinirli anlatamam gitmicek dedi beni ve ailemi ezdirmem dedi ben de ne yaptım dedim ezecek tek bişey söyle tüm yaptıklarına rağmen susutum dedim benim kimseye ihtiyacım yok dedi sonra yatağa gittim oda geldi dönüp duruyodu dedim merak etme yarın gidiyorum rahat rahat yatarsın nereye gidiyosun dedi bana ihtiyacın yokmuş nasıl olsa dedim.ne o uyudu ne ben ve hala aramadı o kadar moralim bozukki ne yapacağımı bilemiyorum.:(

moralim okadar bozukki anlatamam size.eşimle tartıştık hemde çok fena.
bilirsiniz nişanda geline bohça yapılıp götürülür bize düğüne yakın getirmişlerdi hatta biçok şeyide ben alıp koymuştum için çünkü eşimle beraber yaptık biz herşeyi tabi bunlardan annemlerin haberi yok.neyse bizde onlara(annesiyle-kardeşlerine)bohça yaptık ama düğünden sonra mevlütte verdik giderken neyse burda kalsın siz gelirken getirirsiniz ağırlık olmasın elimizde dediler ve kaldı sonra eşim odada gördü annesine gidecekti bunu göür bari dedim bu o eve gitmicek dedi bu kadar zaman sonra bohçamı gidernmiş ne saçmaymış neyse konu orda kaldı öle bende bohçayı aldım arabama koydum bırakırım diye işim çıkınca arabada kaldı dünde arkadaşlara gidiyoduk oturmaya onu gördü ve biz arabada kavgaya tutuştuk.sonra eve geldik nasıl bağırıyor nasıl sinirli anlatamam gitmicek dedi beni ve ailemi ezdirmem dedi ben de ne yaptım dedim ezecek tek bişey söyle tüm yaptıklarına rağmen susutum dedim benim kimseye ihtiyacım yok dedi sonra yatağa gittim oda geldi dönüp duruyodu dedim merak etme yarın gidiyorum rahat rahat yatarsın nereye gidiyosun dedi bana ihtiyacın yokmuş nasıl olsa dedim.ne o uyudu ne ben ve hala aramadı o kadar moralim bozukki ne yapacağımı bilemiyorum.:(

ne kadar saçma yaa bir erkek böyle seylere takarmi hiç yok bohça bilmem ne
bosa dememişler her koca erkek olmaz diye

Pardon hiç birşey anlamadım, ne kadar oldu ki evleneli bohçayı şimdi mi veriyorsunuz?
Eşinizin niye böyle tepki verdiğini hiç anlamadım. Daha açık yazsanız.

eşim böyle saçma şeyleri büyütmeyi çok sever annesi ona tepki göstermiş sanıyorum oda buyüzden bana öle davrandı.

şimdi açtı özür diliyo ama hatasını kabul ertmiyor ailesi herşeye alınır bozulur hassastır ama biz taştan yapılmışız ya bize hiçbişe olmaz. nefret ediyorum hepsinden.

Back
X