- Konu Sahibi psychocandy
-
Hayir evlilikle ilgili stresli doneme girene kadar son derece iyiydi. Evlilikten once de daha iyiydi. Evlendigimiz gunden beri korkuncyaaa evlenmeden önce birlikte yaşarken cinsellik var mıydı peki?
ya da tamamen onun psikolojisinden kaynaklı.. doktorla düzelir inşaAllah..
Evet doktoru dozunu degistirdi etkisi oluyormus. Fakat taniatigimizda da kullaniyormis ondan mi bilmiyorum ki :/Antidepresanlar cinsel isteği azaltıcı etki yaparlar.
Evet doktoru dozunu degistirdi etkisi oluyormus. Fakat taniatigimizda da kullaniyormis ondan mi bilmiyorum ki :/
Paniklemişsiniz ama henüz 1 ay ve tedbiren doktora da gitmişsiniz,bence durum düzelir endişe etmeyin....Ama şu erk kadın modeli çok ilginç yani bunu sizde görmek istemesi......Bu erkekler ne kadar anlaşılması güç yaratıklar böyle.....Elde edince havaya giriyorlar kesinlikle. Inadimdan evi terk edesim var annem yasli ve rahatsiz ona kiyamiyorum herkes cok mutlu bilmiyorlar ki icyuzunu
Kesinlikle tutarsizesinize cok kizdim.
ne demek isindeki kariyer beni etkiledi, bu halini cekici bulmuyorum?
Sizinle kariyeriniz icin mi evlenmis desem, kendi demis isten cik gezelim tozalim diye.
İnanilmaz tutarsiz.
Ayrica poponda fazlalik var da nedir.
Bence esin cozmeli dertlerini.
Senlik bir durum yok.
Yapabilecegin tek sey sabirla beklemek bide istersen spora git, ozguvenin yerine gelsin.
Bir gun geliyor evde boyle duzen yemek vs gormek beni cok mutlu ediyor diyor diger gun baska bir sey. Cinsellikteki isteksizligini bahane edip bana yukleniyor gibi dusunuyorum artik...Paniklemişsiniz ama henüz 1 ay ve tedbiren doktora da gitmişsiniz,bence durum düzelir endişe etmeyin....Ama şu erk kadın modeli çok ilginç yani bunu sizde görmek istemesi......Bu erkekler ne kadar anlaşılması güç yaratıklar böyle.....
Olabilir ama sana şunu söylemek istiyorum anormal bulduğunu bence fazla belli etme,izle gözlemle ama fazla üstüne düşme ,yani beklentiyi sıfırla,fazla odaklanma yoksa her şeyden bir anlam çıkarıp huzursuzluğunuz artacak,çünkü biz kadınlar buna meyilliyiz....Nasıl olsa çözüm arıyor zamana bırak....Bir gun geliyor evde boyle duzen yemek vs gormek beni cok mutlu ediyor diyor diger gun baska bir sey. Cinsellikteki isteksizligini bahane edip bana yukleniyor gibi dusunuyorum artik...
9 aydir kullaniyor. Ilk baslarda da biraz sikintiliydi zamanda birak dedi 1 hafta sonra duzelmisti. Simdi yine basa dondukIlaclari ne zamandır kullaniyor?
Onlar yapabilir..
Onlardan kaynaklı değilse, nedenlerini kendisi belirtmiş..
Ayıp etmiş.
Hem çalışma deyip, hem böyle konuşmak..
Biraz zamana birak ..
Üstüne düşme.
Biliyorum zor ama imkansız değil...
Popom aslinda cogu erkegin sevdigi cinsten. Aman ne bileyim iste. Bahane ediyor huzursuz mudur anlamiyorum ki. Aslinda cok da iyi bir adamEvlenirken sizi böyle gördü mu gördü.
Şimdi mi popon rahatsız etti.
O zaman bayilmistir ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?