daha 1 aylik evliyiz

psychocandy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
102
61
98
İstanbul
Edit: olumlu gelismeler oldu 12. sayfada yazdim ayrintili. hayirlisi... :)

Ilk defa yaziyorum foruma, keske boyle bir nedenle olmasaydi. Sadede geleyim...

Esimle tanistiktan kisa bir sure sonra evlenmeye karar verdik. Tutku, güven ne ararsaniz bulduk gibi geldi iste. O 43 yasinda ben 35. Kararimizda evlilige hazir olmanin da etkisi var haliyle. Ikimizin de ilk evliligi.

Tanistigimiz gunden beri birlikte yasiyoruz. 1 aylik evliyiz. Evlilik hazirlik surecinde biraz harala gurele yasandi herkes gibi. KV geldi evlenmeden bize yerlesti vs. O ara epey tartistik. Bir de ustune isten ayrilmak zorunda kaldim tamamen politik sebeplerden oturu. Onun etkilendigi bir kariyerim vardi. Baslarda calisma bosver birlikte seyahat edelim dedi birkac teklif vardi degerlendirmemi istemedi. Maddi sorunumuz yok. O is nedeniyle cok seyahat ediyor gezelim yasimiz gecmeden bir 6 ay bari ara ver dedi.

Peki simdi sorun nerede?
Cinsel hayatimiz resmen yok. Ne gecelikler mum isiklari denedim. Yaklasmiyor o surecten beri. Beni cok sevdigini soyluyor ve beraberken ilgili. Ama haftanin 3 gunu ayriyiz. O arada asla aramiyor. Ben de sorun ediyorum haliyle. Dun aksam acik acik konustuk. Senin isindeki basarin beni cok etkilemis belli ki bu halini cekici bulmuyorum dedi satir arasinda ben de bunu hissetmedim degil ama ha diyince is bulunmuyor ki. Büyük bir markada yonetici pozisyonundaydim kirk yilda bir cikiyor uygun profil. asiri moralim bozuk. daha bastan boyleyse birak gitsin mi demeliyim bu bir surec mi demeliyim karar veremiyorum. Biraz da popo bolgemde fazlaligim var onu da arada soyler. Begenmiyor mu beni kompleksine girdim. Psikologa gidiyor. Iliski sabote etme problemi oldugunu soyledi doktoru. Antidepressan da kullaniyor. Ne yapayim kizlar cikarin beni bu cukurdan babasiz buyudum kaybetme korkum da var huzurum kalmadi... sabah gitti yine giderken agladim aglama duzelecek destek ol bana dedi ama korkuyorum iste uzulmekten...

Son düzenleme:
esinize cok kizdim.
ne demek isindeki kariyer beni etkiledi, bu halini cekici bulmuyorum?
Sizinle kariyeriniz icin mi evlenmis desem, kendi demis isten cik gezelim tozalim diye.
İnanilmaz tutarsiz.

Ayrica poponda fazlalik var da nedir.

Bence esin cozmeli dertlerini.

Senlik bir durum yok.

Yapabilecegin tek sey sabirla beklemek bide istersen spora git, ozguvenin yerine gelsin.

Belli ki düzelmeye niyetli. Ona destek olun. Çift terapistine katılın. İşiniz varken size ilgi duyup işten çıkınca duymaması çok kötü. Belli ki otorite ve güç seven biri. O yüzden çalışmıyorken bile kendi öz saygınız olduğunu hissettirin. Çalışmamanın sizden bir şey götürmediğini hissettirin. Siz yine aynı insansınız. Güçlü durdukca size ilgisi artacaktır. Ama kestirip atmadan önce bence biraz şans verin. Baktınız olmuyor düzelmiyor o zaman tek çare ayrılık.

Evet doktoru dozunu degistirdi etkisi oluyormus. Fakat taniatigimizda da kullaniyormis ondan mi bilmiyorum ki :/

İlaçlar da çeşit çeşit
Hepsinin yan etkisi ve etki düzeyi farklı olur
Bence en büyük etken antidepresan
Psikolojik etkenler de vardır mutlaka ama onlar için psikoloğa gidiyormuş zaten
Çözüme kavuşturulur yakın zamanda diye düşünüyorum

Elde edince havaya giriyorlar kesinlikle. Inadimdan evi terk edesim var annem yasli ve rahatsiz ona kiyamiyorum herkes cok mutlu bilmiyorlar ki icyuzunu
Paniklemişsiniz ama henüz 1 ay ve tedbiren doktora da gitmişsiniz,bence durum düzelir endişe etmeyin....Ama şu erk kadın modeli çok ilginç yani bunu sizde görmek istemesi......Bu erkekler ne kadar anlaşılması güç yaratıklar böyle.....

Kesinlikle tutarsiz spora basladim evet fazlaliklarimi vermistim zaten biraz daha sikilasayim bari. hale bak cocuk dogursam yuzume bakmayacak demek ki. istemeyi biliyor

Ilaclari ne zamandır kullaniyor?
Onlar yapabilir..
Onlardan kaynaklı değilse, nedenlerini kendisi belirtmiş..
Ayıp etmiş.
Hem çalışma deyip, hem böyle konuşmak..
Biraz zamana birak ..
Üstüne düşme.
Biliyorum zor ama imkansız değil...

Bir gun geliyor evde boyle duzen yemek vs gormek beni cok mutlu ediyor diyor diger gun baska bir sey. Cinsellikteki isteksizligini bahane edip bana yukleniyor gibi dusunuyorum artik...

Bir gun geliyor evde boyle duzen yemek vs gormek beni cok mutlu ediyor diyor diger gun baska bir sey. Cinsellikteki isteksizligini bahane edip bana yukleniyor gibi dusunuyorum artik...
Olabilir ama sana şunu söylemek istiyorum anormal bulduğunu bence fazla belli etme,izle gözlemle ama fazla üstüne düşme ,yani beklentiyi sıfırla,fazla odaklanma yoksa her şeyden bir anlam çıkarıp huzursuzluğunuz artacak,çünkü biz kadınlar buna meyilliyiz....Nasıl olsa çözüm arıyor zamana bırak....

9 aydir kullaniyor. Ilk baslarda da biraz sikintiliydi zamanda birak dedi 1 hafta sonra duzelmisti. Simdi yine basa donduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…