- Konu Sahibi psychocandy
-
Zaten onu soylemeyi atladim isi birakinca icime kapanmamdan etkilenmis pasam. Ev kurduk kendisi hep uzakta. Birinin evde tesisatci ikeaci mudocu beklemesi gerekiyordu. O kiyafetlerin yikanip utulenip dolabina kendiliginden yerlesmedi diyorum ama anlayan yok sanirim. Bundan sonra evi yardimciya teslim edip spor salonundan cikmiyim en iyisispora yazıl arkadaşlarınla dışarı çık kariyerini onun isteğiyle sonlandırdın bari sosyal hayatın renkli olsun buda dikkat çeker bence
Beni de goturuyor bazen hep ayni otellerde kalir herkesle de tanistirdi oralarda resepsiyonistinden isteki yardimcilarina kadar. Telefonu da aciktir arada kontrol ediyorum acikcasi bu mevzulardan oturu. Antropoz degildir umarim tam evlendik duzgun bir hayatimiz olsun derken olacak is degil evetAdam imzayi atmasinin akabinde antropoza girmis, sizinki de sans yani
Haftanin 3 gunu ayriyiz demissiniz o arada baska yerlerde baska bir hayati olabilir mi bu adamin? Imkansiz degil cunku de
Ayni seyi dusunuyorum. Cocuk istiyor baya. Kesin sut koktun bilmemne depresyona sokacak beni. Bu erkek milletinin neresini tutsan elde kaliyor tovbe yaYarin anne oldugundada seni fazlasiyla anac gorur bu kezde yuzune dahi bakmaz gibime geliyor.ne kadar ilginc.sen hep calisacakmisn sirf sana ilgisi olsun diye hep yoneticimi olacakmissin.bence aglamayi birak duygusal davranma kendini topla mantikli bir konusma yapmalisn onunla.kendine gelsin.
Isine odaklan da düs yakamdan diyor sanirim. Ben taktikca takan bir tipim bilir. Ona takmiyim ise takayim istiyor bir de. Kursa filan git dedi gidemedim nasıl gideyim tek basıma ev kurdum düğün detaylarıyla uğraştım gelinliğinden davetiyesine tek başımaYaş da cinsel istekte önemli bir faktör. 43 elbette ileri bir yaş değil ama bi 25 30 da değil yani. Daha 1 ay olmuş evleneli, alışma sürecidir belki, 43 senesini bekar gecirmis bir adam evlendi, ona zaman tanimalisiniz, elbette kendinize de. Bir anda kenetlenip sahane bir aile olamayabilirsiniz, bunlar hep surec gerektiren seyler.
Bir de, psikologa gitmesi, sizden destek olmanızı istemesi çok iyi niyetli yaklasimlar. Gerçekten destek olmalisiniz. Gelip geçici seyler oldugunu düşünüyorum. Belki ufaktan bir orta yaşa yaklaşma sendromudur :)
Kariyerinizdeki cekicilige de hic anlam veremedimkadınların üniforma aşkı gibi birsey herhalde
Evet benzer şeyler söyledi kendine gel diyor özetle uzun zamandır doktora gitmemi de istiyor bu konuyla ilgili oysa bana tavırlarını düzeltse doktorluk bir durumum yokBu işle çalışmakla ilgili değil sanıyorum sizin duruşunuz değişmiş.. Eskiden kendi ayakları üzerinde duran sosyal bağımsız güçlü bir kadınken şuan iş yüzünden mutsuz içine kapanık bir ev hanımı olmuşsunuz onun gözünde. E böyle olmaz duruşunuzu değiştirin kendinize şöyle bir iş edinin hergün spor ve kuaföre gidip akşama bir iki çeşit yemek ya da beraber dışarı çıkmak gibi, arkadaşlarınızla dışarı çıkın tüm dünyanız adam olmasın sosyal medya hesaplarınızı iyi kullanın gibi gibi. Ben de benzeri bir süreç yaşadım işi bıraktıktan sonra ufak çaplı bi depresyon bakımsızlık vb ile gelen eşimin ilgisizliği ama sonra hop çevirdim durumu biraz sosyal olup yüzünüzün gülmesi yeter. Bi de fantazi işine mi girseniz rol vs mi yapsanız nasıl olur?
iş aramayın maddi durumunuz iyiyse gerek yok, güçlü durun yeter mesela nugun akşam için bir arkadaşınızla sözleşin süslenin püslenin yemek hazır ben bir arkadaşımla görüşeceğim geç olmadan gelirim diyin ve gidin, arakadaşınızla güzel bir cafe olabilir bir iki resim instagrama atın eve dönerken de eşinize bir şey ister misin dışarıdan diyin. Bi de bunu deneyin bence gerçekten etkisi olacağına inanıyorum. Yalandan mutlu olmayın gerrçekten mutlu olun hayat çok güzel bizi üzen herşeye rağmen tadını çıkarmayı bilin. Mesela eşinizle bir tiyatro opera vb birşeye bilet alın yada bir yurt dışı turu planlayın yada bir yemek dersine yazılın artık hangisi ortak yönünüzse. Sizin farklı yönelimlerinizi de görsün sadece ev hanımı olmanızı küçük görüyorsa ev hanımlarının da çok yönlü bireyler olduğunu gösterin.Evet benzer şeyler söyledi kendine gel diyor özetle uzun zamandır doktora gitmemi de istiyor bu konuyla ilgili oysa bana tavırlarını düzeltse doktorluk bir durumum yokdediğiniz gibi yalandan da olsa mutlu yoğun insan profili çizicem anlaşılan. Fantezi mevzularında ise biraz çalışmam lazım galiba
sorun sadece cinsel hayatınız mı? evlenmeden evvel de aynı evde yasıyormuşsunuz bu sorunlar imzadan sonra mı ortaya çıktı?Ilk defa yaziyorum foruma, keske boyle bir nedenle olmasaydi. Sadede geleyim...
Esimle tanistiktan kisa bir sure sonra evlenmeye karar verdik. Tutku, güven ne ararsaniz bulduk gibi geldi iste. O 43 yasinda ben 35. Kararimizda evlilige hazir olmanin da etkisi var haliyle. Ikimizin de ilk evliligi.
Tanistigimiz gunden beri birlikte yasiyoruz. 1 aylik evliyiz. Evlilik hazirlik surecinde biraz harala gurele yasandi herkes gibi. KV geldi evlenmeden bize yerlesti vs. O ara epey tartistik. Bir de ustune isten ayrilmak zorunda kaldim tamamen politik sebeplerden oturu. Onun etkilendigi bir kariyerim vardi. Baslarda calisma bosver birlikte seyahat edelim dedi birkac teklif vardi degerlendirmemi istemedi. Maddi sorunumuz yok. O is nedeniyle cok seyahat ediyor gezelim yasimiz gecmeden bir 6 ay bari ara ver dedi.
Peki simdi sorun nerede?
Cinsel hayatimiz resmen yok. Ne gecelikler mum isiklari denedim. Yaklasmiyor o surecten beri. Beni cok sevdigini soyluyor ve beraberken ilgili. Ama haftanin 3 gunu ayriyiz. O arada asla aramiyor. Ben de sorun ediyorum haliyle. Dun aksam acik acik konustuk. Senin isindeki basarin beni cok etkilemis belli ki bu halini cekici bulmuyorum dedi satir arasindaben de bunu hissetmedim degil ama ha diyince is bulunmuyor ki. Büyük bir markada yonetici pozisyonundaydim kirk yilda bir cikiyor uygun profil. asiri moralim bozuk. daha bastan boyleyse birak gitsin mi demeliyim bu bir surec mi demeliyim karar veremiyorum. Biraz da popo bolgemde fazlaligim var onu da arada soyler. Begenmiyor mu beni kompleksine girdim. Psikologa gidiyor. Iliski sabote etme problemi oldugunu soyledi doktoru. Antidepressan da kullaniyor. Ne yapayim kizlar cikarin beni bu cukurdan babasiz buyudum kaybetme korkum da var huzurum kalmadi... sabah gitti yine giderken agladim aglama duzelecek destek ol bana dedi ama korkuyorum iste uzulmekten...
Evet tam olarak bunu istiyor ben de çalışmadığı zaman kendini oyalayamayan insanlardanım 12 yıl aralıksız çalıştım. Bakalım deneyeceğim çok teşekkür ederimiş aramayın maddi durumunuz iyiyse gerek yok, güçlü durun yeter mesela nugun akşam için bir arkadaşınızla sözleşin süslenin püslenin yemek hazır ben bir arkadaşımla görüşeceğim geç olmadan gelirim diyin ve gidin, arakadaşınızla güzel bir cafe olabilir bir iki resim instagrama atın eve dönerken de eşinize bir şey ister misin dışarıdan diyin. Bi de bunu deneyin bence gerçekten etkisi olacağına inanıyorum. Yalandan mutlu olmayın gerrçekten mutlu olun hayat çok güzel bizi üzen herşeye rağmen tadını çıkarmayı bilin. Mesela eşinizle bir tiyatro opera vb birşeye bilet alın yada bir yurt dışı turu planlayın yada bir yemek dersine yazılın artık hangisi ortak yönünüzse. Sizin farklı yönelimlerinizi de görsün sadece ev hanımı olmanızı küçük görüyorsa ev hanımlarının da çok yönlü bireyler olduğunu gösterin.
Ilk defa yaziyorum foruma, keske boyle bir nedenle olmasaydi. Sadede geleyim...
Esimle tanistiktan kisa bir sure sonra evlenmeye karar verdik. Tutku, güven ne ararsaniz bulduk gibi geldi iste. O 43 yasinda ben 35. Kararimizda evlilige hazir olmanin da etkisi var haliyle. Ikimizin de ilk evliligi.
Tanistigimiz gunden beri birlikte yasiyoruz. 1 aylik evliyiz. Evlilik hazirlik surecinde biraz harala gurele yasandi herkes gibi. KV geldi evlenmeden bize yerlesti vs. O ara epey tartistik. Bir de ustune isten ayrilmak zorunda kaldim tamamen politik sebeplerden oturu. Onun etkilendigi bir kariyerim vardi. Baslarda calisma bosver birlikte seyahat edelim dedi birkac teklif vardi degerlendirmemi istemedi. Maddi sorunumuz yok. O is nedeniyle cok seyahat ediyor gezelim yasimiz gecmeden bir 6 ay bari ara ver dedi.
Peki simdi sorun nerede?
Cinsel hayatimiz resmen yok. Ne gecelikler mum isiklari denedim. Yaklasmiyor o surecten beri. Beni cok sevdigini soyluyor ve beraberken ilgili. Ama haftanin 3 gunu ayriyiz. O arada asla aramiyor. Ben de sorun ediyorum haliyle. Dun aksam acik acik konustuk. Senin isindeki basarin beni cok etkilemis belli ki bu halini cekici bulmuyorum dedi satir arasindaben de bunu hissetmedim degil ama ha diyince is bulunmuyor ki. Büyük bir markada yonetici pozisyonundaydim kirk yilda bir cikiyor uygun profil. asiri moralim bozuk. daha bastan boyleyse birak gitsin mi demeliyim bu bir surec mi demeliyim karar veremiyorum. Biraz da popo bolgemde fazlaligim var onu da arada soyler. Begenmiyor mu beni kompleksine girdim. Psikologa gidiyor. Iliski sabote etme problemi oldugunu soyledi doktoru. Antidepressan da kullaniyor. Ne yapayim kizlar cikarin beni bu cukurdan babasiz buyudum kaybetme korkum da var huzurum kalmadi... sabah gitti yine giderken agladim aglama duzelecek destek ol bana dedi ama korkuyorum iste uzulmekten...
Aramıyor evet ben sitem mesajı atıyorum o zaman arıyor gülüyor gönlümü almaya çalışıyor. Eve gelmeden de aramıyor gün içinde. Alışkın değilim bunlara ben de alışmaya çalışıyorum diyor uğraşacakmış ama gelişme yok. Bana çok güveniyormuş yoklama gereği duymuyormuş. İyi de insan özler değil mi? Nadiren özledim cimcine diye arıyor. Beni sevmediğini düşünmüyorum ama bu konularda hiç iyi bir eş gibi değil maalesef. Ev işlerine de çok uzaktı biraz eğittim kirlisini filan kaldırıyorBen en çok 3 gün aramamasına takıldım. O 3 günde hiç "acaba" diyor musunuz?
Evet belki de benim kadar istekli değil sadeceEşiniz "evlendik artık hal bundan ibaret,bu hayata adapte ol, fazlasını isteme kendi kendini meşgul et" diyor sanırım.Antidepresan isteksizlik yapar.Birde bir erkek cinselliğe düşkünse hep düşkündür. Kadının sosyal durumu ,kalçasının büyümesi falan onu etkilemez.Cinselliğe düşkün değilse de kadınlar gibi sürekli bahaneler üretir.Kusuru kendinizde aramayın yani.
Ben de anlayamıyorum inanınNe? Senin iş hayatındaki başarından mı etkilenmiş? Bu halini çekici bulmuyor muymuş? Ya çok saçma bilmiyorum aşkla iş hayatının ne ilgisi var kendisi işsiz kaldı diye senin ona karşı ilgin azalsa buna ne denir????? İnsanlar ne acayip ya iş hayatından etkilendi diye aşk sanmış evlenmiş. İşten çıkaran kendi, işten çıkınca soğuyan kendi... Anlayamıyorum erkekleri.
Neden psikoloğa gidiyor peki temel sebep bu sorunlar mı yoksa başka sorunlardan dolayı mı gitmeye başlamıştı?Ben de anlayamıyorum inanınhiçbir derdimiz yok çok şükür ama yoktan dertler işte
Aşırı düşkün değildi hiçbir zaman. Detay veremiyorum ama çoğu erkeğin sevdiği birtakım şeyleri sevmez. Biraz eski kafalı... ama ilk günlerimiz böyle değildi tabii epey iyiydik sabah akşam oluyordu yakınlaşma ve devamısorun sadece cinsel hayatınız mı? evlenmeden evvel de aynı evde yasıyormuşsunuz bu sorunlar imzadan sonra mı ortaya çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?