- Konu Sahibi psychocandy
-
Sende istediğini belli etme..9 aydir kullaniyor. Ilk baslarda da biraz sikintiliydi zamanda birak dedi 1 hafta sonra duzelmisti. Simdi yine basa donduk
Evet o da tam olarak bunu soyledi. Ama iste kolay olmuyor ki... ustune dusmeyecekmisim. Ne hassas bir canlisiniz!Olabilir ama sana şunu söylemek istiyorum anormal bulduğunu bence fazla belli etme,izle gözlemle ama fazla üstüne düşme ,yani beklentiyi sıfırla,fazla odaklanma yoksa her şeyden bir anlam çıkarıp huzursuzluğunuz artacak,çünkü biz kadınlar buna meyilliyiz....Nasıl olsa çözüm arıyor zamana bırak....
Yok o konuyu cozduk. O surecte geldi yardim edicem diye inat edip bizde kaldi. Acayip sinir oluyorum ona da ama icime atiyorum tabi neyse ki sesi cikmiyor artik baska ilde.Kayinvalide hala sizinle mi?
Kesinlikle cok haklisiniz. Ozguvenimi oyle kaybettim ki ben bile benden hoslanmiyorum acil kendime gelmem gerekSeninde kafanda seyreklik var iyice tepen acildi deyin yada demeyin hepten dr un koltugundan kalkmaz
Kendi eksikliklerini sizin uzerinizde. Rahatlatiyor sanki takilmayin dengesiz ruh halinde hem isten ayril gezelim hem isin cekici geliyordu hem basenliyken al hem evlendikten sonra basenin var kendinize odaklanin spor sosyallesme vs onun sikintilarini dr halletsin yonlendirsin
Depresyonda olan o elbette es olarak bu surecte destek olacaksiniz ama kendinizi bir anda depresyonun kucaginda bulmamaya cok ozen gosterin
Bir laf var okumustum cok severim
Psikologlar derki
“Hiç bir zaman bize gerçek hastalar gelmez. Gerçek hastaların hasta
ettikleri gelir”
Disardan bakinca yazdimlarim bencilce gelebilir ama yuruyebilmesi icin birinizden birinizin saglikli olmasi lazim ikinizde ayni ruh haline girerseniz isler dahada sarpa sarar evet destek olun ama uzerinede dusmeyin oluruna birakin sakince tedavisini olsun o surecte kendinizi oyalayin sosyallesin spora baslayin hobi edinin yeni is bulur isede baslarsiniz cok beklentide olmayin ruh sagliginizi koruyun duzelir insallah duzelmezse en azindan saglikli bir karar verecek ruh haliniz olurKesinlikle cok haklisiniz. Ozguvenimi oyle kaybettim ki ben bile benden hoslanmiyorum acil kendime gelmem gerekbu psikolojiden cikmak da oyle zor ki sanirim ben de depresyona girdim
Cok tesekkurler en azindan icimdeki olumsuz sesi susturmami sagladiniz hepiniz. kendimi oyalayip odagimi degistirmeye calisacagim. hos o da oyle zor ki cunku insan uzaklasinca ilgi gorur zannediyor ama bir bakiyorsun sen kendi dunyandasin adam gormuyor bile.Disardan bakinca yazdimlarim bencilce gelebilir ama yuruyebilmesi icin birinizden birinizin saglikli olmasi lazim ikinizde ayni ruh haline girerseniz isler dahada sarpa sarar evet destek olun ama uzerinede dusmeyin oluruna birakin sakince tedavisini olsun o surecte kendinizi oyalayin sosyallesin spora baslayin hobi edinin yeni is bulur isede baslarsiniz cok beklentide olmayin ruh sagliginizi koruyun duzelir insallah duzelmezse en azindan saglikli bir karar verecek ruh haliniz olur
Insallah iyi bir gelisme olur evet...bence işe başla yine
biraz sama olacak ama amnesi nasil size karsi istenen bi gelinmiydinizIlk defa yaziyorum foruma, keske boyle bir nedenle olmasaydi. Sadede geleyim...
Esimle tanistiktan kisa bir sure sonra evlenmeye karar verdik. Tutku, güven ne ararsaniz bulduk gibi geldi iste. O 43 yasinda ben 35. Kararimizda evlilige hazir olmanin da etkisi var haliyle. Ikimizin de ilk evliligi.
Tanistigimiz gunden beri birlikte yasiyoruz. 1 aylik evliyiz. Evlilik hazirlik surecinde biraz harala gurele yasandi herkes gibi. KV geldi evlenmeden bize yerlesti vs. O ara epey tartistik. Bir de ustune isten ayrilmak zorunda kaldim tamamen politik sebeplerden oturu. Onun etkilendigi bir kariyerim vardi. Baslarda calisma bosver birlikte seyahat edelim dedi birkac teklif vardi degerlendirmemi istemedi. Maddi sorunumuz yok. O is nedeniyle cok seyahat ediyor gezelim yasimiz gecmeden bir 6 ay bari ara ver dedi.
Peki simdi sorun nerede?
Cinsel hayatimiz resmen yok. Ne gecelikler mum isiklari denedim. Yaklasmiyor o surecten beri. Beni cok sevdigini soyluyor ve beraberken ilgili. Ama haftanin 3 gunu ayriyiz. O arada asla aramiyor. Ben de sorun ediyorum haliyle. Dun aksam acik acik konustuk. Senin isindeki basarin beni cok etkilemis belli ki bu halini cekici bulmuyorum dedi satir arasindaben de bunu hissetmedim degil ama ha diyince is bulunmuyor ki. Büyük bir markada yonetici pozisyonundaydim kirk yilda bir cikiyor uygun profil. asiri moralim bozuk. daha bastan boyleyse birak gitsin mi demeliyim bu bir surec mi demeliyim karar veremiyorum. Biraz da popo bolgemde fazlaligim var onu da arada soyler. Begenmiyor mu beni kompleksine girdim. Psikologa gidiyor. Iliski sabote etme problemi oldugunu soyledi doktoru. Antidepressan da kullaniyor. Ne yapayim kizlar cikarin beni bu cukurdan babasiz buyudum kaybetme korkum da var huzurum kalmadi... sabah gitti yine giderken agladim aglama duzelecek destek ol bana dedi ama korkuyorum iste uzulmekten...
Evet itiraf edemiyor ama kendi durumundan oturu cok kompleks yapiyor sanirim ve bana yuklenip benim odagimi ona degil kendime dondurmemi istiyor. Aramayi dusunmuyorum bu 3 gun icerisinde hic. :/"agladim aglama duzelecek destek ol bana" dedi.
Demek ki düzelecekkk o ışık var bence...
Sizde biran önce iş bulun kendinize ve birazda diyet yapın
Ben dayanamazdım arardımEvet itiraf edemiyor ama kendi durumundan oturu cok kompleks yapiyor sanirim ve bana yuklenip benim odagimi ona degil kendime dondurmemi istiyor. Aramayi dusunmuyorum bu 3 gun icerisinde hic. :/
Esim cok kizla gorusmus son 2 yilda annesinin bulduklari da dahil. Istememis hicbirini. Beni ilk goruste istedi. Begenmesem nasil evlenirdim diyor surekli. Annesi cok destekledi cok mutlu oldu tabii ki oglunu evlendirdigi icin. Ama iste tipik KV. Evlendirene kadar dipleri duser evlenince de eyvah gitti oglum psikolojisi. Anlayacaginiz saygiliyim fakat mesafeliyim. Onun istedigi gibi micmic degiliz. Fakat esim acik acik annemle cok iyi anlasan onun beklentilerindeki kizla benim isim olmaz da dedi. Ama arka planda etkileniyor mu bilemedim. Kadin biraksan evin hanimi olmaya aday zira. Dominant karadeniz teyzesi :Sbiraz sama olacak ama amnesi nasil size karsi istenen bi gelinmiydiniz
Kesinlikle kendini de cok elestiriyorFazla mı mükemmeliyetçi acaba, her şey kusura olsun mu istiyor
Ben de yastigi filan isiricam sanirim kendimi tutmak icin. Evlenince bitmiyor muydu bunlar bu ne simdi:)))Ben dayanamazdım arardım
Yooo bana göre bitmiyorr..Ben de yastigi filan isiricam sanirim kendimi tutmak icin. Evlenince bitmiyor muydu bunlar bu ne simdi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?