daha 1 aylik evliyiz

9 aydir kullaniyor. Ilk baslarda da biraz sikintiliydi zamanda birak dedi 1 hafta sonra duzelmisti. Simdi yine basa donduk
Sende istediğini belli etme..
Kendisinde ki problemi , sende kusur bularak kapatmaya çalışıyor.
Biraz bekle baktın olmuyor .
Önce konusursun sonra kararını verirsin.

Evet o da tam olarak bunu soyledi. Ama iste kolay olmuyor ki... ustune dusmeyecekmisim. Ne hassas bir canlisiniz!

Seninde kafanda seyreklik var iyice tepen acildi deyin yada demeyin hepten dr un koltugundan kalkmaz
Kendi eksikliklerini sizin uzerinizde. Rahatlatiyor sanki takilmayin dengesiz ruh halinde hem isten ayril gezelim hem isin cekici geliyordu hem basenliyken al hem evlendikten sonra basenin var kendinize odaklanin spor sosyallesme vs onun sikintilarini dr halletsin yonlendirsin
Depresyonda olan o elbette es olarak bu surecte destek olacaksiniz ama kendinizi bir anda depresyonun kucaginda bulmamaya cok ozen gosterin
Bir laf var okumustum cok severim
Psikologlar derki
“Hiç bir zaman bize gerçek hastalar gelmez. Gerçek hastaların hasta
ettikleri gelir”

Kesinlikle cok haklisiniz. Ozguvenimi oyle kaybettim ki ben bile benden hoslanmiyorum acil kendime gelmem gerek bu psikolojiden cikmak da oyle zor ki sanirim ben de depresyona girdim

Kesinlikle cok haklisiniz. Ozguvenimi oyle kaybettim ki ben bile benden hoslanmiyorum acil kendime gelmem gerek bu psikolojiden cikmak da oyle zor ki sanirim ben de depresyona girdim
Disardan bakinca yazdimlarim bencilce gelebilir ama yuruyebilmesi icin birinizden birinizin saglikli olmasi lazim ikinizde ayni ruh haline girerseniz isler dahada sarpa sarar evet destek olun ama uzerinede dusmeyin oluruna birakin sakince tedavisini olsun o surecte kendinizi oyalayin sosyallesin spora baslayin hobi edinin yeni is bulur isede baslarsiniz cok beklentide olmayin ruh sagliginizi koruyun duzelir insallah duzelmezse en azindan saglikli bir karar verecek ruh haliniz olur

Cok tesekkurler en azindan icimdeki olumsuz sesi susturmami sagladiniz hepiniz. kendimi oyalayip odagimi degistirmeye calisacagim. hos o da oyle zor ki cunku insan uzaklasinca ilgi gorur zannediyor ama bir bakiyorsun sen kendi dunyandasin adam gormuyor bile.

"agladim aglama duzelecek destek ol bana" dedi.

Demek ki düzelecekkk o ışık var bence...
Sizde biran önce iş bulun kendinize ve birazda diyet yapın

biraz sama olacak ama amnesi nasil size karsi istenen bi gelinmiydiniz

"agladim aglama duzelecek destek ol bana" dedi.

Demek ki düzelecekkk o ışık var bence...
Sizde biran önce iş bulun kendinize ve birazda diyet yapın
Evet itiraf edemiyor ama kendi durumundan oturu cok kompleks yapiyor sanirim ve bana yuklenip benim odagimi ona degil kendime dondurmemi istiyor. Aramayi dusunmuyorum bu 3 gun icerisinde hic. :/

biraz sama olacak ama amnesi nasil size karsi istenen bi gelinmiydiniz
Esim cok kizla gorusmus son 2 yilda annesinin bulduklari da dahil. Istememis hicbirini. Beni ilk goruste istedi. Begenmesem nasil evlenirdim diyor surekli. Annesi cok destekledi cok mutlu oldu tabii ki oglunu evlendirdigi icin. Ama iste tipik KV. Evlendirene kadar dipleri duser evlenince de eyvah gitti oglum psikolojisi. Anlayacaginiz saygiliyim fakat mesafeliyim. Onun istedigi gibi micmic degiliz. Fakat esim acik acik annemle cok iyi anlasan onun beklentilerindeki kizla benim isim olmaz da dedi. Ama arka planda etkileniyor mu bilemedim. Kadin biraksan evin hanimi olmaya aday zira. Dominant karadeniz teyzesi :S

spora yazıl arkadaşlarınla dışarı çık kariyerini onun isteğiyle sonlandırdın bari sosyal hayatın renkli olsun buda dikkat çeker bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…