- 5 Nisan 2016
- 8
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi berilkesgin
-
amin teşekkür ederim.Aynen de öyledemek ki bu konuda bir tek ben değilmişim böyle düşünen ne hayallerle gitmiştim ama o kadar iğrenç bir arkadaşlık anlayışı var ki üni de herkesten uzak dur Allah yardımcın olsun.
aynen arıyorum liseden arkadaşlarımı film izliyorum dizi izliyorum ama arada öyle bir geliyorlar ki bana oturuyorum hüngür hüngür ağlıyorum kendi yapıma uygun kafama göre insanlarla karşılaşmadım ya en çokta ona üzülüyorum yoksa oda arkadaşımdan ayrıldığım için bi gıdım pişmanlık yok bende..Ben de ünv. de ilk olarak 2 kişi kalıp sonra tek başıma bi odaya çıkmıştım. Aynı şekilde beraber yaşanamıycak birisiydi oda arkadaşım. Haber bile vermeden bıraktım gittim ben de. Bazen öyle yalnız hissediyosun ama bence bunun tadını çıkar. Şimdilerde öyle yalnız sakin ortamım hiç yok. O günlerimi özlüyorum. Kitap oku, internette gez, uyu uyan, film seyret, sevdiğin kişileri ara sohbet et telefonda uzun uzun, sevdiğin arkadaşlarını davet et odana kızlar gecesi yapın falan.. ne biliym boş boş oturmayı bile özledim ben.
Ve haklısın, üniversite öyle bi yer ama iş hayatı daha beter bi yer :) Kimseye güvenme kendinden başka. Çok bağlanmadan sohbetine muhabbetine eğlencene bak sen :) Daha tecrübe ediceğin çok şey var..
kendimi sorguladım ve hep iyi niyetli yaklaştığım için böyle oluyor farkındayım eskiden arkadaşlık konusunda çok darbeler yedim hayatımda ilk defa lisede olmadı ondada 1 yılımı insanların hepsinin kötü olmadığını düşünerek geçirdim çünkü öyle bir kendime kalkan örmüştüm ki yine arkadaş darbeleri yiyorum yine eskiye döndüm insanlar bana yaklaşırken art niyet düşünmeye başlıyorum.Sorunlar yaşanır, oda arkadaşlariyla kavga edilir. Bunlar normal şeyler.
Ama "insanlar kötü. İnsanlar çıkarcı" diye genellemek normal değil. Sağlıklı değil.
Bütün insanlar kötü değil. Eğer size hep kötüler denk geliyorsa, kendinizi sorgulayin.
Bir de yeni jenerasyon "şu an"ı hep "şuan" diye yazıyor. Kuzum size okulda bunun doğru yazımını öğretmiyorlar mı?
"Şuan" adeta bir japon bilim adamı ismi.
bu dönem böyle geçti aynen seneye kuluplere falan katılmayı düşünüyorum ingilizce kurslarına gitmeyi düşünüyorum .kötü insanlar malesefki sadece okul hayatında olmuyor.
başka aktivitelere katılsan bence arkadaş edinebilirsin şehirde. yurtta olmasa da olur. okuldaki gruplara katılsan felan?
artık kimseye cevap verecek gücüm kalmadı görmemezlikten gelmeye çalışıyorum bende .Ben de birinci sınıfım başlangıçta çok ağır gelmişti bana da ama şimdi alıştım. Biri bana 'sana kim nasıl davranırsa sen de o şekilde davranacaksın' dedi.Bakışlarımla ve sessizliğimle insanları cezalandırmayı öğrendim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?