• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha 15 yaşındalar ya:'(

spaniard

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
1.804
22
158
Diğer
denizli'de bu sabah okuduğum bi haberi paylaşmak istedim.birbirini çok seven 2 genç dün akşam saatlerinde çok sayıda hap içerek ve kalorifer borularına kendilerini asarak intihar etmişler.ben okuduğumda çok üzüldüm.acaba bu çocuklara başka çıkış yolu olmadığını gösterecek şey neydi diye düşündüm.çok acı bir olay,aşkın insanları ölüme bile götürebileceğini bir kez daha öğrenmiş oldum:çok üzgünüm:

off daha çok erken yaa nerdeydi bunların büyükleri neden onları ikna edicek şeyler söylemediler şimdi dahamı mutlular

değişik değişik haberler çıkıyor meğer kızın babası tekel işçisiymiş.nette aşk intiharı diye geçiyor,bilemedim bu işi benbilmiyorumkismile

Onlar aşktan falan değil çocukluktan,cehaletten ibaret.Gidene değil de geri kalanlara üzüldüm ben.Aşk için ölünmez aşk için,hayat için yaşanılır.Aşk kimseyi ölüme de götürmez.ınsanı yaşatan aklıdır...

cocukla kız sevgiliymis ayrılmıslar cocuk baska kızla cıkıyormus sonra kızla bulusup eve gitmisler heralde orda intihar etmisler bu yasta olucak ismi ya 15 yasında duygusal birliktelikler yasamaması lasım genclerin hem yıpranıyorlar hemde cok cahiller

Onlar aşktan falan değil çocukluktan,cehaletten ibaret.Gidene değil de geri kalanlara üzüldüm ben.Aşk için ölünmez aşk için,hayat için yaşanılır.Aşk kimseyi ölüme de götürmez.İnsanı yaşatan aklıdır...

bu söz çok doğru..aşk için ölünmez, aşk için yaşanılır, yaşama daha sıkı bağlanılır..
yazık cahilliklerinin kurbanı olmuşlar üzüldüm çok :((

Ölümü tek çare sanır insanoğlu ama bilmez ki ahirette heleki intiharın sonrası daha da azaptır.15 yaşında çocuk denilecek bu kardeşlerimiz bilgisizliklerinin,cahilliklerinin kurbanı olmuşlar.Derler ya olan ölene olur,kalanlar hayata devam edecekler ama onlar...düşünmek bile istemiyorum.Rabbim onları af eylesin

Back
X