Siz hele bir açın davayı o babayı alır...Yani bosanmayi 2sartla kabul ediyo ederse ya cocuklardan birini alcak ki asla vermicemi biliyo ya da omur boyu cocuklarla bi alakasi olmicak bi dakka bile gecirmick bes kurusu dahi gecmicek . Cocuklar babasiz buyumesn istiyosan bana itaat etmeye mecbursun diyo
Bende bunu hiç bir zaman anlayamayacağım2senelik evliligimde yapmadigi kalmadi
Terbiyesiz adam itaat et ne demek ya.Yani bosanmayi 2sartla kabul ediyo ederse ya cocuklardan birini alcak ki asla vermicemi biliyo ya da omur boyu cocuklarla bi alakasi olmicak bi dakka bile gecirmick bes kurusu dahi gecmicek . Cocuklar babasiz buyumesn istiyosan bana itaat etmeye mecbursun diyo
Kizlar 2bebegim var Allaha emanet .. biri 15aylik oteki 28gunluk, esim fazlasiyla anlayissiz kiskanc bencil biri 2senelik evliligimde yapmadigi kalmadi iyi de bi isim var cok sukur cogu insan olsa gerÇekten cekmezdi kac kez bosanmanin esigine geldm ama esim yalvardi duzelcm diye aileler de arkamda olmadi hep barstm cocuklarmn hatrina smdi esm diyo ki yine bosanmicam eger bosanrsan cocuklardan birini alirim ya da bosaninca hicbisey talep etmicksn omur boyu bu cocuklar da sen de benm dusmanm olcaksn o saatten sonra senin yetistirdigin cocuk da dusmanm olur diyo ya da beni oldurcekms sonra cocuklari en son da kendini isi geregi silah tasiyo esim. Hic normal bi ruh hali yok yani..
Allah sabır versin... daha 23ünde yoruldum demişsiniz, tercihler sizin tabii ki ama, daha 23ünde evlilik, bir çocuk üstüne bir çocuk daha.... daha 23...Kizlar 2bebegim var Allaha emanet .. biri 15aylik oteki 28gunluk, esim fazlasiyla anlayissiz kiskanc bencil biri 2senelik evliligimde yapmadigi kalmadi iyi de bi isim var cok sukur cogu insan olsa gerÇekten cekmezdi kac kez bosanmanin esigine geldm ama esim yalvardi duzelcm diye aileler de arkamda olmadi hep barstm cocuklarmn hatrina smdi esm diyo ki yine bosanmicam eger bosanrsan cocuklardan birini alirim ya da bosaninca hicbisey talep etmicksn omur boyu bu cocuklar da sen de benm dusmanm olcaksn o saatten sonra senin yetistirdigin cocuk da dusmanm olur diyo ya da beni oldurcekms sonra cocuklari en son da kendini isi geregi silah tasiyo esim. Hic normal bi ruh hali yok yani..
Evet babam hep onun tarafnda ondan cok destek aldi ama annem kesnlkle bosan diyoAilenin önemi sanırım sahipsiz görmüş yükleniyor bir arkadaşım da bu şekilde boşandı şuan hem maddi hem manevi durumu iyi çok zorluk çekti ama çocukları için ayaklarının üzerinde sapasağlam durdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?