Daha 23 yasinda cok yoruldum artk kocamdan

Selinaeva

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2017
34
10
3
30
Kizlar 2bebegim var Allaha emanet .. biri 15aylik oteki 28gunluk, esim fazlasiyla anlayissiz kiskanc bencil biri 2senelik evliligimde yapmadigi kalmadi iyi de bi isim var cok sukur cogu insan olsa gerÇekten cekmezdi kac kez bosanmanin esigine geldm ama esim yalvardi duzelcm diye aileler de arkamda olmadi hep barstm cocuklarmn hatrina smdi esm diyo ki yine bosanmicam eger bosanrsan cocuklardan birini alirim ya da bosaninca hicbisey talep etmicksn omur boyu bu cocuklar da sen de benm dusmanm olcaksn o saatten sonra senin yetistirdigin cocuk da dusmanm olur diyo ya da beni oldurcekms sonra cocuklari en son da kendini isi geregi silah tasiyo esim. Hic normal bi ruh hali yok yani..

Yani bosanmayi 2sartla kabul ediyo ederse ya cocuklardan birini alcak ki asla vermicemi biliyo ya da omur boyu cocuklarla bi alakasi olmicak bi dakka bile gecirmick bes kurusu dahi gecmicek . Cocuklar babasiz buyumesn istiyosan bana itaat etmeye mecbursun diyo

Canım benim sorunun ilki şu; gencecik yaşında 2 bebek sahibi olman,kusura bakma ama hiç mi korunmak nedir bilmiyorsunuz. Bebek en güzel şeylerden,canından can kanından kan okey ama sen daha çocukken ne demek 2 bebek?? Tabii psikolojin kalmaz üzerine bir de evlilik sorumluluğu...
Ve karşında afedersin klasik bir angut var,ara polisi şikayet et neden bu çaresizlik bunu kendinize niye yapıyorsunuz bak inan hayatı kendine kendin zorlaştırıyorsun

Siz hele bir açın davayı o babayı alır...

23 yaşındasın. iki senelik evlisin. yapmadığı kalmadı. ama 2 çocuk. bu denklemde bi yanlışlık var yani.

boşanacaksan boşan çocuğunu birini istese bile alamaz. bişey talep etme demek de onun hakkı değil. iyi bi avukat bul, bağlasın güzel bi nafaka.

Boşanmak istiyorsanız;
1- Çocukların hiç birini alamaz. Hiç bir hakim o kadar ufak çocukları babaya vermez. Kuru gürültü. İnanma.

2- Ailen arkanda değilse devletten yardım iste. Silah taşıyor ruh sağlığı yerinde değil hayati tehlikemiz var dersen koruma da verirler.

3- Mahkeme bu çocuklara bakılacak derse paşa paşa yardım edecek. İtiraz etme hakkı yok.

Ülkemizde erkekler aşırı bir özgüvenle büyütülüyor. Aptal ucuz kahramanlık dizileri de bunlara zemin hazırlıyor. Kanun var nizam var. Kimse kendi kanunu geçerli sanmasın.. Aç davayı da gerçekleri görsün..

Terbiyesiz adam itaat et ne demek ya.
Çocuklar böyle bi afedersiniz ama odunla büyüyeceğine babasız büyüsün daha iyi.
Ama siz daha iyi bilirsiniz belki geçici bir durumdur.
Kararınızı verin yaşınız daha genç herşeyin üstesinden gelebilirsiniz.

Boşan, mahkeme çocukları sana verir. Asker veya polisse mecbur maaşından kesilir direkt sana gelir çocukların nafakası.

Böyle bir adama neden 2 çocuk
Üstelik yaş 23
Aç davanı desem devlet koruması bir halta yaramıyor
Bu işi ancak ailenle çözersin, arkanda durup yanına yanaştırmayacaklar, o arada da dava açılacak, kanuna göre alamaz çocukların birini sallıyor

Allah yardımcınız olsun.

Bence bir ara ruh hastalıkları ile ilgili bir doktorla görüşün eşinizin durumunu anlatın. Gerekirse polis bile tutar götürür onu hastahaneye.

Tehdit etmiş resmen . Çocuklardan birini bu adama verseniz mahfeder manyak herif. Sizde kaldo diye kendi öz çocuğuna düşman olacak adamdan baba olmaz.

Sizin ve çocuklarınızın can güvenliğini sağlayıp boşanın. Tek başınıza daha sağlıklı yetiştirirsiniz.

Ailelere yapacak birşey yok ne güzel işiniz varmış. Çocuklarınıza bakarsınız.

Allah sabır versin... daha 23ünde yoruldum demişsiniz, tercihler sizin tabii ki ama, daha 23ünde evlilik, bir çocuk üstüne bir çocuk daha.... daha 23...

Bak sen yaaa bide tehdit ediyo körlenesi
Yok öyle bi dünya. Çocukların ikisinide size verirler. Ayrıca öyle yapacaksın iki çocuğu hiç birşey vermiceksin! Yapma ya? Paşa paşa verecek çocuklara nafaka.
Haaa bu psikopat tavırları gerçekmi yoksa kuru gürültümü onu en iyi sen bilirsin. Yazık sana çocuklarına. Allah a emanet olun.

Ailenin önemi sanırım sahipsiz görmüş yükleniyor bir arkadaşım da bu şekilde boşandı şuan hem maddi hem manevi durumu iyi çok zorluk çekti ama çocukları için ayaklarının üzerinde sapasağlam durdu.

Evet babam hep onun tarafnda ondan cok destek aldi ama annem kesnlkle bosan diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…