Daha 23 yasinda cok yoruldum artk kocamdan

Ben de dedm ben bu zamana kadar bunca seyi bosa mi cektm tabiki cocuklarm hakki olani alacak dedm oldururm aile katliami yaptrtma bana diyo gel guzelce itaat et diyo

Ne guzel gercekten boyle ornekler ozguven veriyo insana

Babam 2cocukla nabcm diye dusunuyo ama esim duzelmiyo iste daha da beter oldu kendi de goruyo yine de bosanma diyo ya
Madem desteğin yok 2.çocuğu niye yaptın evladım ??
Bu adam itaat et diyen bi adam
Ne derdin vardı da erken yaşta evlendin ?

Ben de dedm nasi bi adamsn sen daha sabi onlar o saatten sonra senin yetstrcegn cocuk da sen de dusmansnz dedi hala onlara baktkca beni hatrlarms daha da kinlenrms

Iste zaten sknti orda kanunla isim olmaz diyo cinnet gecittiriyosun bana bi cinnet herseyi halleder yapma diyo

2 hamilelik = 18 ay.
Biri 15 aylık biri 28 günlük nerdeyse 1 ay. Yaş ise 23. Acelen neydi ki... her sıkıntının bir level üstü vardır derim hep. Sizde level atlamışsınız boşanma kararından döne döne. İlkinde boşasaydın böyle olmazdı adam artk yalvarmak yerine tehdit leveline geçmiş. Her işi gereği silah taşıyan böyle tehditkâr olsa yandık, ne bu canım? Psikolojik durumu iyi değilse değil psikoloğa götürün Allah yardımcınız olsun.

Dogru soyluyosun ama iste cocuguma kiyamadm gercekten ilerde buyuynce baba eksikligi cekmesn diye belki bi umut duzelr daha yasimz kucuk dedm ama 2.ye hamile kaldktan sonra daha da kotu oldu

Devletimize sığın

Dogru soyluyosun ama iste cocuguma kiyamadm gercekten ilerde buyuynce baba eksikligi cekmesn diye belki bi umut duzelr daha yasimz kucuk dedm ama 2.ye hamile kaldktan sonra daha da kotu oldu
Böyle babanın varlığından ne olur ki eksikliği olsun. Hatta eksikliği daha hayrına olur..

Isteyerek olmadi zaten kizlar..

Aman dikkat et 3.gelmesin....

Ailene anlatmadn mı? Polis yada asker mi eşin? Polise başvursan? Her türlü alnının akıyla çıkarsın ki bu işten... sadece biraz cesaret...

Al cocuklarini git madem
Birak tanimasin babalik yapmasin
Hepinizi öldürurüm diyen insanin babaligindan ne hayir gelir.
23 yasinda 2 yil evlilige 2 cocuk.bunu neden yaptin bilmem ama daha fazlasini yapma en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…