Ben de dedm ben bu zamana kadar bunca seyi bosa mi cektm tabiki cocuklarm hakki olani alacak dedm oldururm aile katliami yaptrtma bana diyo gel guzelce itaat et diyoBak sen yaaa bide tehdit ediyo körlenesi
Yok öyle bi dünya. Çocukların ikisinide size verirler. Ayrıca öyle yapacaksın iki çocuğu hiç birşey vermiceksin! Yapma ya? Paşa paşa verecek çocuklara nafaka.
Haaa bu psikopat tavırları gerçekmi yoksa kuru gürültümü onu en iyi sen bilirsin. Yazık sana çocuklarına. Allah a emanet olun.
Annen babanı yavaş yavaş ikna edebilir böyle çocuklara olur olan senden öte Allah yardımcın olsunEvet babam hep onun tarafnda ondan cok destek aldi ama annem kesnlkle bosan diyo
Babam 2cocukla nabcm diye dusunuyo ama esim duzelmiyo iste daha da beter oldu kendi de goruyo yine de bosanma diyo yaAileniz neden destek çıkmıyor ??
Ne guzel gercekten boyle ornekler ozguven veriyo insanaAilenin önemi sanırım sahipsiz görmüş yükleniyor bir arkadaşım da bu şekilde boşandı şuan hem maddi hem manevi durumu iyi çok zorluk çekti ama çocukları için ayaklarının üzerinde sapasağlam durdu.
Madem desteğin yok 2.çocuğu niye yaptın evladım ??Babam 2cocukla nabcm diye dusunuyo ama esim duzelmiyo iste daha da beter oldu kendi de goruyo yine de bosanma diyo ya
Ben de dedm nasi bi adamsn sen daha sabi onlar o saatten sonra senin yetstrcegn cocuk da sen de dusmansnz dedi hala onlara baktkca beni hatrlarms daha da kinlenrmsAllah yardımcınız olsun.
Bence bir ara ruh hastalıkları ile ilgili bir doktorla görüşün eşinizin durumunu anlatın. Gerekirse polis bile tutar götürür onu hastahaneye.
Tehdit etmiş resmen . Çocuklardan birini bu adama verseniz mahfeder manyak herif. Sizde kaldo diye kendi öz çocuğuna düşman olacak adamdan baba olmaz.
Sizin ve çocuklarınızın can güvenliğini sağlayıp boşanın. Tek başınıza daha sağlıklı yetiştirirsiniz.
Ailelere yapacak birşey yok ne güzel işiniz varmış. Çocuklarınıza bakarsınız.
Iste zaten sknti orda kanunla isim olmaz diyo cinnet gecittiriyosun bana bi cinnet herseyi halleder yapma diyoBoşanmak istiyorsanız;
1- Çocukların hiç birini alamaz. Hiç bir hakim o kadar ufak çocukları babaya vermez. Kuru gürültü. İnanma.
2- Ailen arkanda değilse devletten yardım iste. Silah taşıyor ruh sağlığı yerinde değil hayati tehlikemiz var dersen koruma da verirler.
3- Mahkeme bu çocuklara bakılacak derse paşa paşa yardım edecek. İtiraz etme hakkı yok.
Ülkemizde erkekler aşırı bir özgüvenle büyütülüyor. Aptal ucuz kahramanlık dizileri de bunlara zemin hazırlıyor. Kanun var nizam var. Kimse kendi kanunu geçerli sanmasın.. Aç davayı da gerçekleri görsün..
Psikiyatriste goturduk onceden 4tane ilac verdi hic dogru durust kullanmadi kac tane hocaya goturduler o da biseye yaramadidestek almayı önersen kabul edermi
Cinnet öyle lafla olmaz anlık olur. Havlayan it ısırmaz.Iste zaten sknti orda kanunla isim olmaz diyo cinnet gecittiriyosun bana bi cinnet herseyi halleder yapma diyo
Dogru soyluyosun ama iste cocuguma kiyamadm gercekten ilerde buyuynce baba eksikligi cekmesn diye belki bi umut duzelr daha yasimz kucuk dedm ama 2.ye hamile kaldktan sonra daha da kotu oldu2 hamilelik = 18 ay.
Biri 15 aylık biri 28 günlük nerdeyse 1 ay. Yaş ise 23. Acelen neydi ki... her sıkıntının bir level üstü vardır derim hep. Sizde level atlamışsınız boşanma kararından döne döne. İlkinde boşasaydın böyle olmazdı adam artk yalvarmak yerine tehdit leveline geçmiş. Her işi gereği silah taşıyan böyle tehditkâr olsa yandık, ne bu canım? Psikolojik durumu iyi değilse değil psikoloğa götürün Allah yardımcınız olsun.
Devletimize sığınKizlar 2bebegim var Allaha emanet .. biri 15aylik oteki 28gunluk, esim fazlasiyla anlayissiz kiskanc bencil biri 2senelik evliligimde yapmadigi kalmadi iyi de bi isim var cok sukur cogu insan olsa gerÇekten cekmezdi kac kez bosanmanin esigine geldm ama esim yalvardi duzelcm diye aileler de arkamda olmadi hep barstm cocuklarmn hatrina smdi esm diyo ki yine bosanmicam eger bosanrsan cocuklardan birini alirim ya da bosaninca hicbisey talep etmicksn omur boyu bu cocuklar da sen de benm dusmanm olcaksn o saatten sonra senin yetistirdigin cocuk da dusmanm olur diyo ya da beni oldurcekms sonra cocuklari en son da kendini isi geregi silah tasiyo esim. Hic normal bi ruh hali yok yani..
Böyle babanın varlığından ne olur ki eksikliği olsun. Hatta eksikliği daha hayrına olur..Dogru soyluyosun ama iste cocuguma kiyamadm gercekten ilerde buyuynce baba eksikligi cekmesn diye belki bi umut duzelr daha yasimz kucuk dedm ama 2.ye hamile kaldktan sonra daha da kotu oldu
Isteyerek olmadi zaten kizlar..23 yaşındasın. iki senelik evlisin. yapmadığı kalmadı. ama 2 çocuk. bu denklemde bi yanlışlık var yani.
boşanacaksan boşan çocuğunu birini istese bile alamaz. bişey talep etme demek de onun hakkı değil. iyi bi avukat bul, bağlasın güzel bi nafaka.
Aman dikkat et 3.gelmesin....Dogru soyluyosun ama iste cocuguma kiyamadm gercekten ilerde buyuynce baba eksikligi cekmesn diye belki bi umut duzelr daha yasimz kucuk dedm ama 2.ye hamile kaldktan sonra daha da kotu oldu
Isteyerek olmadi zaten kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?