Daha 23 yasinda cok yoruldum artk kocamdan

Cevremdekiler de oyle diyo hep tesekkur ederm bi de disardan bakan hep kiz saniyo hani hic dogum yapms gibi gorunmuyorm esim de iyice deli oluyo kiskanclktan senin yuzunden hep olan bana oldu diyo ben nabtysam sanki.

Aman dikkat et 3.gelmesin....

Ailene anlatmadn mı? Polis yada asker mi eşin? Polise başvursan? Her türlü alnının akıyla çıkarsın ki bu işten... sadece biraz cesaret...
Aileler herseyi gordu zaten asker esim evet cesaret istiyo iste gercekten ama tam emin olmak istiyorm dogru olanin bu oldugundan ilerde cocuklarm en ufak suclarlarsa beni mahvolurum

Cevremdekiler de oyle diyo hep tesekkur ederm bi de disardan bakan hep kiz saniyo hani hic dogum yapms gibi gorunmuyorm esim de iyice deli oluyo kiskanclktan senin yuzunden hep olan bana oldu diyo ben nabtysam sanki.

O senden bosanmak istemio. Sec begen al hangi cocugu istiosan de kesin yan cizer tamam demez. Aptala bak. Gel azcik da sen itaat et bosanmazsak bu gidisle zehirleyivercem seni de. Ayının anladigi dilde konussana afedersin.

O senden bosanmak istemio. Sec begen al hangi cocugu istiosan de kesin yan cizer tamam demez. Aptala bak. Gel azcik da sen itaat et bosanmazsak bu gidisle zehirleyivercem seni de. Ayının anladigi dilde konussana afedersin.
dogru diyosun evet ama onun agzi cok bozuk iste buraya onun ifadesiyle yazamiyorm olaylari ben de hic o sekilde yetsmedm

Tehditleri yazılı olarak elinde varsa polise basvur uzakstirma kararı cikart gerekirse sığınma ve koruma talebinde bulun. Böyle psikopat babayla yetişeceğine hiç babasını görmese daha iyi...

Tehditleri yazılı olarak elinde varsa polise basvur uzakstirma kararı cikart gerekirse sığınma ve koruma talebinde bulun. Böyle psikopat babayla yetişeceğine hiç babasını görmese daha iyi...
Onu yaparsam gerceklestirmesnden korkuyorm cunki siddet uygulayan biri..

bu yasya koaya varırsan tabi bıkarsın ben 30 ken bıktım

Onu yaparsam gerceklestirmesnden korkuyorm cunki siddet uygulayan biri..

Darp raporu da al o zaman. Dağ başı ki burası ya? Sanki yapmazsan gerceklestirmeyecegi garanti mi? Çocuklarının ve kendinin hayatını riske atma kaç git gülüm

Aileler herseyi gordu zaten asker esim evet cesaret istiyo iste gercekten ama tam emin olmak istiyorm dogru olanin bu oldugundan ilerde cocuklarm en ufak suclarlarsa beni mahvolurum
doğru olan 4 çocuk yapıp cinnet anında hepinizi öldürmesi için beklemek.
ne senin ne çocuklarının canının kıymeti yok galiba.

parasını da isteme boşver. senden uzak olsun. siz her türlü doyarsınız.

Bu dingili çekeceğine beş kuruşunu almadan boşan. Manyak bi babaları olacağına olmasın daha iyi. işin de varmış. Böyle adamlar gerçekten vurur öldürür. Havlayan köpek ısırmaz diyemeyeceğim, zaten ülkecek sıyırmış durumdayız. Her yer cinayet, işkence haberleriyle dolu. Reklamın iyisi kötüsü olmuyor, adamların bilinçaltına empoze ediyorlar. Zaten ataerkil bir yönetimimiz var.

Böyle konulara yorum yapmak fikir vermek istiyorum ama 23 yaşında evlenir evlenmez pespese 2 çocuk yapıp sonucunda bu şikayetler akıl alır değil.
Bu adam zaten kendini belli etmedimi baştan. Hadi etmedi diyelim daha kucağında bebe varken 2. Çocuk Neden?
Biraz kendininize değer verin nolur ya.

23 yaş 2 çocuk 2 yıllık evlilik.
Eşiniz normal davransa da yorucu bir şey bu.
Malınızı bilirsiniz
Şayet öfke problemi olan biriyle savcılıktan koruma talep edin ya da başka bir yere gidin.
Ah be hanımlar daha anlamadan dinlemeden 2 çocuk niye.

Halt etmiş o kendini.
Memlekette hukuk yok zahir.
Eşek gibi ödeyecek çocuklarun nafakalarını. O ne demekmiş öyle.

Bazen uzulmemek elde degil egitiminiz nedir cocuklar sizde kalsa bakimini ustlenebilecek kendi ayaklarinizin uzerinde durabilecek misiniz ? Hem de pes pese iki evlat nereden baksan uzucu esinizin silah tasimasindan tedirgin olmaniz bile buyuk bir korku icinde oldugunuzu gosterir asla kucumseniyorum canim seni ama bu acele sonrasi aniden yipranan evlilikler cok kiside gorunuyor es mes dinleme cok tedirginsen siginma evlerine falan ulas adresleri bilinmiyor diye biliyorum kimse sizi aciga vermez bu ulkede neler goruyoruz. Artik tekrar deneyin vs gibi hic insiyatifli konusamiyorum.

Bu kadar küçük çocuklar anneden alınmıyo diye biliyorum ama

Universite mezunuyum mezun olur olmaz evlendm evlenr evlenmez hamile kaldm kendm etti. Kendm buldum ama o zaman gercekten boyle degildi ne zaman hamile kaldim o zaman hersey degisti bi da da duzelmedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…