- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi Liona Esposito
Saglık ocagına git tam kan sayımı iste doktor b12 dahil tüm degerlerine baksın tansiyon içinde olabilir benim kaynımın oğlu 4.5 yasında kalp ve tansiyonu var bu vücutla ilgili bir konu hergün ölçtürüp not al meselaBen en kucuk şeyleri bile kafama takıyorum. Bu huyumu sevmiyorum ama degistiremiyorum. Kucuk seyleri bile takarken ustune başka sorunlar da gelince hepten gidiyorum.
Sağlıklı beslendigimi söyleyemem malesef.
Pek yemiyorum ama emzirdigim icin haftada 2 3 kere demir hapı iciyorum bi de emziren anneler icin tum vitaminlerin oldugu bi hap var ondan. Ama şöyle ki onu da duzenli icmiyorum hergun icilmesi gerek ama ben aklima geldikçe iciyorum, boyle semptomlar olunca düzenli icmeye başlıyorum sadece.
Bu yasta tansiyon hastasi mi olacagim yani? Bu tansiyon nasil iyilesir
Gerçekten var ama
Yarin baktiricam kalbe de baktirmak istiyorum ama 1 sene önceki gittigim doktor ultrasondan bakmisti sadece icime sinmemisti onun muayenesi. Ben damarlarima falan da bakilsin istiyorum hani tikaniklik yağlanma vs var mi diye. Kiloluyum cunku olabilir de yani. Ama doktora soyleyince hos karşılamiyorlar herseye detaylı bakmalarini nasil sağlarım acaba