Daha acimi unutamadan.......

iman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
287
41
43
35
Gaziantep
Evet kizlar daha acimi unutamadim bugün tam bir ay önce bebegimi kaybettim. 12. haftada düsük yaptim. Ve kürtaj sonrasi cok sorunum oldu agrilar kanamalar bide simdi basima mantar cikti önümde birde bi düzü dr kontrollü var bu ikinci düsük oldugu icin dr ben ve esimde bi sorun mu var diye bakicaklar ve benim hormonlarima filan neyse ben bunlarla ugrasirken bide tekrardan is bulmaya calisiyorum hamileyken calismiyodum eeee parayada ihtiyacimiz var dedim tekrar bi ise girim hem bi faydam olur hem kafam dagilir biraz. bu arada ama kaynanam rahat birakmiyo. niye gelmiyosun niye gitmiyosun diye tavir yapiyo. zaten beni cok özlediginden böyle yapmiyo eskiden gider yardim ederdim temizlikti yemekti dr ben götürürdüm ama hamileligim bastan belli yok yorucu ve sorunlu oldugu icin gitmiyodum pek haliyle yardim da edemiyodum ve kaynanamda buna tavir yapiyo gecenlerde esimle tartistik konusmuyoduk kv geldi gördü konusmadigimizi hemen sucu benden buluyo yok birisi beni dolduruyomus ellin gelinleri neler neler yapiyomus falan filan hic umursamadim ama bayramda yine gittim iki gün ordaydim birlikte yemek pisirdik yardim ettim yani bugün gitmedim ve kendiside kizina gitmis orda kalmis dün gece bugün ariyo eeeeeeee yarin benim cok isim var diyo ve benden cevap bekliyo valla benimde isim var dedim yani üstü kapali gelmicem dedim hicccccc acima yasadigima saygisi yok daha gecen hafta geldi gece 11 bide disarida balkonda oturuyo gece 1 Kadar oturdu ondan degil ben misafiri severim ama resmen üsüdüm karnim agrimaya basladi hic düsünmüyo demiyo bu kiz daha gecenlerde kürtaj oldu soguk kapmasin diye Dogru dürüst Kiymet deger verdigi yok ama ben hep yardima gitmeliymisim bide arkadaslar ne yapsam hic yerine sayiliyo kiymeti yok yanlarinda benden üc Yas büyük görümcem evde ellini biseye sürmez ama ben salak gelin yapmak zorundayim biktim artik hepsinden sogudum hic gitmek istemiyorum oraya

Cok uzuldum cok gecmis olsun.umarim allah kucagina bir bebek almayi nasip eder bir an once.allah yardimcin olsun resmen dusuncesizlikler silsilesi ya.

canım çok çok geçmiş olsun.Umudunu yitirme,çok duyuyoruz üstüste düşük yapıp daha sonra boy boy çocuk doğuranları.Allah sağlıklı sıhhatli,hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.Ben de düşük yaptım 6 haftalıktı.Geçen sene de hamileyken bebeğimi kaybettim.Bu ay düşünmeye başladık,Rabbim hayırlısını versin.Kvni sorun etme,fazla yüzgöz olma,aradaki sınırı korumak lazım aslında.

Canım öncelikle bebeğin için çok uzuldum kv meselesine gelince gitmeyecegini toparlana madigini anlat ve ne düşündüklerini umursama en önemlisi sensin şuanda unutma

Cok uzuldum cok gecmis olsun.umarim allah kucagina bir bebek almayi nasip eder bir an once.allah yardimcin olsun resmen dusuncesizlikler silsilesi ya.

cok sagol canim mevlam kimseye göstermesin tüm isteyenler insallah saglikli bi sekilde evlatlarini kucaklarina allirlar aminnnn

Canım öncelikle bebeğin için çok uzuldum kv meselesine gelince gitmeyecegini topyarlana madigini anlat ve ne düşündüklerini umursama en önemlisi sensin şuanda unutma

cok sagol canim evet senin dedigin gibi toparlanmaya calisiyorum yani daha bebegimi gömemedim bile hastanede dr inceliyo neyi vardi diye be bu kadin sürekli kendisine gelinlik yapmami bekliyo acim daha cok taze ve Allah askina sana ve diyer evli arkadaslarada soruyorum gelinlik yapmak nedir??? yani ben mecburmuyum sürekli her gün veya her iki günde bir erken gidip evinin islerini yapmaya yok penceremi sil halimi sil bahar temizligi yapmam lazim yok canim dolma cekiyo gel dolma yapalim offfffffffffff biktim artik siz bi akil verin ben mi abartiyorum yoksa bu istekleri karsilamam mi lazim????

cok sagol canim senin icinde üzüldüm ama bi yandanda tekrar bebek düsündügün icin sevindim insallah mevlam saglikli nur topu gib bir evlat versin sana bana ve tüm isteyenlere biz birbirimizi hic tanimayan insanlariz ve bu Kadar dua ediyoruz birbirimize mevlam insallah dualarimizi Kabul eder ve muradimiza ereriz canim.

evet bende bunu siniri korumaya calisiyorum ama bu firsati vermiyo bana ben iki haftalik evliyken geldi bi odalik evimde benim yatagimda torunlariyla kaldi yani kv bu samimiyet durumunu istiyo ama ben ailemden böyle görmedim aliskin degilim buna

Gelinlik yapmak hizmetcilik yapmak saniyorlar ama alakasi yok hepimizin evi ocagi var isimiz basimizi asmis ha ufak tefek elinden gelen kadarini yap tabi ama gundelikci kadin degilsinki canim gorumcen niye yardim etmiyor hem ?? Kibarca reddet hayatim eşşek olursan sirtina semer vuran çok olur taviz verme alissinlar

evet valla haklisin annemde cok yumsak yüzlüsün ondan sana böyle yapiyorlar diyo ama artik cadi bi gelin olucam

gecmis olsun.bende 1ay once dusuk yaptim ve hayliyle agri sanci gerginlik psikoloji derken garip hallerdeyiz dogal olatak.ve tekrar bebek icn stres olmamasi gerek en basta.esiniz sizinleyse anliyorsa yani tavrinizi koyun konusun derdim bana yeter ugrasmayin diye..gitmek zorunda degilsiniz zaten ki buna esiniz bile zorlayamaz

5 haftalik hamileydim ilk bebegim dustugunde cok stres yasadim evdeydim calismiyordum da hergun aglar olur olmayacak herseye kafa takar, kendimi yarim bir kadin gibi hissederdim.
1 yil sonra yine hamile kaldim bu sefer de bebegimde bir suru problem cikti + down sendromu varmis alalim dediler yoksa ølu dogarmis arastirmalar kontroller sonucu 15 haftalikken ikinci bebegimi aldirdim. Ama bu sefer calisiyordum ve iznim bitmeden ise basladim sirf evde uzulmiyim diye. ise gitmek belli bi zaman sonra acimi hafifletti tabi bu arada yine uzuluyordum bi sebep yokken hep agliyordum.
Sukurler olsun ki 5 ay sonra yine hamile kaldim ve 21 haftalik hamileyim ve insallah kucagima almak kismet olur ...

Allah uygun gordugu zamani hayirlisiyla nasip ediyo. Sakin stres yapma kimsenin seni uzmesine yormasina musade etme. Ise baslayinca kafan dagilir kendini daha iyi hissedersin. Ise baslayincaya kadar da evde guzelce dinlen...

Aynen öyle Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.Sen sınırını çiz,bir zaman sonra o da duruma alışır. İnşallah..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun
Eşiinle konuş ben ne haldeyim beni çağrıyo annen bana yardıma geleceği yerde de
Söyle bından sonra çağırmasın kardeşin/ablan evde ondan istesin de
Birazda damardan gir eşin söyleyince daha bişey diyemez cadı kadın

Üzerinde zerre kadar hakkının olmadığı bir insandan ne hakla hizmet bekler bir insan ben anlamıyorum. Bir kayın validenin gelininden iş beklemesi bana çok cür'etkârca geliyor. Evine gider kalırsın o zaman kendine ait olan şeyleri derler toplarsın. Bu nasıl bir mantık ya? Neyse...

Bir arkadaşım iki kez düşük yapınca bir gen tanı merkezine gidip test yaptırmıştı. Sonuç olarak kromozomal bir rahatsızlığı olduğu ortaya çıktı. Bebeğin kordonunda kan pıhtılaşması oluyormuş. Aspirin kullanarak şimdiki bebeğini doğurdu. Belki sizde de böyle bir durum vardır, aklınızda bulunsun..

Allah en kısa zamanda evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

cok gecmis olsun arkadasim insallah sende yakin zamanda toparlanirsin bendede bir ay oldu cok zor günler hem fiziksel hem ruhsal ama allahin izniyle atlaticaz bu günleri insallah. esimle bu konuyu konustum önceden ama o bana hak vermiyo gidip yardim etmelisin diyo ama yapmadigim zamanda huzursuzluk cikartmiyo zaten bu aralar esimde toparlanma mi istiyo hatta ruhsal tedavi gör diyo insallah Cabuk gecer bu günler

güzel dileklerin icin sagol arkadasim senin adina cok sevindim insallah bebegini saglikli mutlu bi sekilde kucagina almayi mevlam nasip eder senin dedigin gibi bu durum tek ilaci is en kisa zamanda is bulup calisicam ki daha kolay atlatim diye bu Zamani. bugün yavrumu niye kaybetigimi ögrendim bebegin esi yani plasenta bebege yeterli oksijen takviyesi yapmamis o yüzden cocugum kendi basina agzindan nefes almaya calismis ve bu yüzden cigerlerine su dolmus yavrumun

valla canim Allah sahidim hic yardima gelmediler iki görümcem var ikiside hic teklif etmedi kaynanam zaten hic. inan ki cok agrim ve kanamam oldugu zamanlarda bile evi temizledim yemek yaptim hic biriside gelmedi yardima ama ben hep gitmem lazim benim zor günümde yanimda olmayana bundan sonra eyvallah demem artik eski Zaman degisti artik yapmicam kendime esime ve evime bakicam buda zaten yeterince is benimde canim var yani

Bende erken evlendim yasım küçük oldugu icin catılarım darmıs ve 1.5 aylıkken düsük yaptım evet cok üzüldüm ozaman ama kader verende alanda o herseyde var bi hayır gönlünü ferah tut Allahı gücendirme simdi iki tane kızım var binlerce sükürler olsun bunların hepsi bi sınav unutma buarada cok cok gecmis olsun kardesim

Seker kissss

insallah canim cok sagol benim de bi gen merkezine randevum var artik ne cikar bilmiyorum ama muhtemelen sorun plasentadan geliyor bebege yeterli sekilde oksijen takviyesi yapmamis o yüzden bebegimi kaybetim bu rahatsizlikta binde bir olurmus o da Döndü dolasti beni buldu yine hamd olsun mevlama daha kötü günlerden korusun ama yinede bütün tahlileri yaptiricam hormonlarima baktiricam ki icim rahat bi sekilde tekrar hamile kala bilim.

diyer konuya gelince evet haklisin canim ama bazi kv artik zamanin degistini anlamiyorlar sürekli birbirnin gelinlerini kiyasliyorlar buda herhalde egitim düzeyi düsük insanlarda cünkü ben Doktor veya avukat kv gördüm hic böyle bi düsünce veya konusma bile gecmiyo ama benim kv gibi Hayati yemek yapma ve cocuk dogurmayla gecmis kadinlar nedense bu derteler hep

Gelinler hizmetçi değil oğullarının eşidir bunu anlamıolar:18:
Kimseye bişey yapma yardım etme sana yapmıyorlarsa beklemicekler
Aradılar mı işim var de geç 3 çağıracak 5 çağıracak sonra vazgeçecekler
Yerinde olsam o işe yaramaz görümceyi arar çok kötüyüm gelde 2 işin ucundan tut derdim gelmiceği kesin eşinden bi şikayet oldu bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…