Daha başlamadan yalan söyledi..

4ever4get

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
388
1
0
İstanbul
kızlar kararsız kaldım bir türlü çıkış yolu bulamıyorum..
lisedeyken bana teklif eden ve beni gerçekten sevmiş olduğuna inandığım bir cocuk vardı.. ben teklifini reddettim ama asla vazgeçmedi aradan 3 sene geçti. tabi bu süre içinde boş durmadı başka bir kızla çıktı ve aralarında ciddi şeyler olduğunu duymuştum.. ama kızla çıkarken sürekli bana yazdı mesaj attı, aradı farklı yollardan kendisini belli etti. ben hep hayatında birisi olduğu için uzak durdum kendisinden.. dün buluştuk bana gerçekleri anlatmasını istedim ve "kızı sana mecbur edecek bişey yaptın mı" diye sordum, inkar etti hayır bişey olmadı seviyeliydik dedi..
face şifresini bildiğim için biraz karıştırdım ve bir arkadaşıyla mesajlaşmalarını okudum ve korkutuğm olmuştu kızı kendisine mecbur bırakmışş..
bana hala beni sevdiğini söylüyor o kızla çıkarkende söyledi..
ve ben yaklaşık 3 senedir kimseyle çıkmıyorm, kendimi her konuda emniyete alıyorum ve adım atamıyorum, yalnızlığa çok alıştım.. bugun ki mesajları okuyana kadar ona inanmıştım ama daha başlamadan bana yalan söyledi..
bu yalanlar üzerine ve bi kızın ahını aldığı için evet kararımdan vazgeçtim..
doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorum sizce ne yapmalıyım..
geçmişi beni ilgilendirmez diyemiyorum sonuçta bi kız mağdur durumda..
ne yapmalıyım bana bi fikir verin hiç bu kadar düşünmemiştim ona karşı boşta sayılmam ama delice de sevmiyorum tabi

Bu gün onu yarı yolda bırakan yarın seni bırakır.Böyle adamdan hayır gelmez sen en iyisini yapmışsın canım.

henüz kararımı bilmiyor..
benim için doğru kişi olduğuna inanmışken bu çok kötü oldu..
ayrıca onunla yaşadıkları şeylerin çoğunu benimle de yaşayamayacağını biliyor..
o kızı da bu sebepten elinde tutmaya çalışır mı acaba bu yapan bunu da yapar mı :S

bence uzak dur..sonuçta 3 yıl içinde başkasıyla birlikteyken sana aşk mesajları çekebiliyorsa kişiliğini_adamlığını anlamış olmanız lazım...

Arkadaşım ne yapayım diye soruyorsun bir de..

Başka bir kızla ilişkileri olmuş işte sana yapacak ne kalıyor ki başka?

Yol ver gitsin..

Allahın sevgili kuluymuşsun ki taa en baştan göstermiş sana çocuğun gerçek yüzünü..
ne zaman kaybetmişsin daha ne de aklını yormuşsun öyle mi böyle mi diye, ne güzel işte..
insanlar yıllarca bi arada oldukları eşlerinin açıklarını bile ta ne zaman farkediyor ve onca yıla rağmen herşeyi silip atabiliyorken seni bu varlığa bağlayacak olan ne ki??
zaten doğru dürüst sevmiyomuşsun da, seni kandırmasına izin vermeden resti çek gitsin.. düşünmene bile değmez..

bende arkadaslara yuzde yuz katiliyorum...pilini pirtisini toplasin gitsin...zmnla dogru karra verdigini anlicaksn cnm...bosu bosuna onla zmnini kaybetme...biliyorum kalbin ona git diyor mantigin gitme diyor...bence mantigini dinle...ne zmn mantiginla kalbin ayni fikirdeyseler o zmn demekki o dogru cocuk yani dogru eniste veya damat

ya bende sizin gibi düşünüyorum ama nedense kendimi geri çekemiyorum..
ona fırsatta verdim gerçeği söyle diye ama söylemedi hemde gözlerimin içine baka baka yalan söyledi..
şuan 1 kere içim sızlar ama ilerde bin kere gülerim bunlara

siz haklısınız ondan uzak durmalıyım

şaka mı yapıyorunuz? bunun cevabı çok açık, aynı şeyleri izin de başınıza getirir er ya da geç bundan emin olun.. He ama göz göre göre hata yapmak istiyorum diyorsanız hiç durmayın...

öncelikle seni tebrik etmek isterim.karsindaki adam seni seviyor,sendede ask olmasa bile bir hoslanti var.buna ragmen onun vijdansizliklarini dert edip ayrilmayi düsünüyorsun,sirf baskasina zarar verdigi icin.bunu herkes yapamaz,"gecmisi beni ilgilendirmez,hangi findigi kirdiysa kirdi" diyen yiginla kadin varken genc yasta (öyle tahmin ediyorum) bunlari düsünebilmen gercektende takdir edilesi bir durum.
sorununa gelince:sen daha iyilerine,hem "temiz" hemde yalan söylemeyen erkeklere layiksin.unutma,belki onun yaptiginin acisi ilerde bir sekilde senden veya kizinizdan cikacaktir,emin ol.yol yakinken vazgec derim ben,biz kadinlara sadece bizi seven degil ayni zamanda merhametli,sevkatli ve herseyden önce vijdanli bir erkek lazim,en azindan kendimi adima konusmak gerekirse bu böyle.

arkadaşım daha ne önerelim biz sana görünen köy kılavuz istemez.. ardına bakmadan kaç o çocuktan !!!!!!

Son düzenleme:
bence de uzak durmalısın..

birde şu konuda açıklık geitrelim kıza tecavüz mü etmiş?
tecavüz etmediyse mecbur bırakmış gibi bir şey olmaz..
kızın da aklı var fikri var..

Sakın bu hataya düşme
çünkü afedersinizde sereften yoksun bir insan belli.
kızla o haltı yıosun madem ciddi olman lazım bari evlenecegın kız olsun
olmamalı ama madem yedin ole bi halt bari evlenecegm dedğin kızla olsun
ama o kızın gunahına giripte sana mesaj atan bi mahluktan ne hayır beklıosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…