• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha başlamadannn :(((:(

Bence de çok yanlış bir durum.. Fakat böyle şeyleri kaldıramaycağından ve ileride sorun çıkacağından eminsen ne çok fazla ümit bağla ne de ümit ver derim.. Çünkü ilerki zamanlarda daha çok üzülebilirsin. Bırak dağınık kalsın,çok fazla mesaj bekleyip de kendini yıpratma..:44:

ben erkek arkadaşlarıyla gidiyo sandım ne bileyimki.oda bilmiyomuş güyaa . cok moralim bozuldu yaa. bide onlara senden bahsettim dediği için acaba abartıyomuyum diye dşündüm.

Bu ortama seni çağırmadı mı bu? Yaptığı çok ayıp zaten.

haftada 2 defa bunu adet haline getirmiş.arkadaşlarıylaa cıkıyo yani haftanın 2 günü yokkk yokk olmaz bu işşşş :88::88::88::117:
haftanın ıkı gunu erkek arkadaslarıyla normal sohbet muhabbetse tabı kı hıc bı sorun yok ama kız arkadas da varsa ve ıckı varsa tehlıkelı bı durum bence de dogru karar vrmıs olursunuz
ya da madm arkadaslarıyla haftanın ıkı gunu egenıyor sızı de alsın yanınıza baska kız arkadasa ne gerek var kı ben de cok kızarım boyle sylre

haftada 2 defa bunu adet haline getirmiş.arkadaşlarıylaa cıkıyo yani haftanın 2 günü yokkk yokk olmaz bu işşşş :88::88::88::117:

Haftada iki defa arkadaşlarıyla çıksın. Kızlar da olsun ama seni de götürsün. İçine seni sokamayacağı kızlı erkekli bir ortamı varsa bu tuhaf olur. Zaten onun da böyle birliktelik istediğini sanmıyorum çok saçma ya.

gecenlerde boy meselesini yazmıştım benden 3 4 cm kısa demiştim.neyse biz birbirimizi tanıyalım diyerek başladık ama cok farklı oldugumuzu gördüm.mesela ben daha dingin bir insanım ama o azıcık vakti oldugunda arkadaşlarıyla içmeye gitti dün akşam.sorun etmedim sonucta cok calısıyor banada vakit ayrıyor arkadaşlarıyla kafa dagıtsn dedim ama bi gördümki arkadaşının face inde yanlarında iki bayan daha varr .bu bayanların biri nişanlı digeride nişanlı olanın kardeşi.besbelli bizimkiyle arasını yapmak icin getirmişler ortama.
bende bunu görünce söyledim ben böyle şeyleri kaldıramam dedim.sen ailemi tanıdıgın halde benimle oyunmu oynuyosun dedim.ne demek içki masasında bayanlarla sarhoş olmak .bu bana yaptıgın bi saygısızlık daha fazla görüşemem senle dedim. oda onlar benm kardeşim bilmemne filan .hem ben onlara senden bahsettim diyor.bende biz farklıyız ya dedim ondan sonra hiç konuşmadık... kaç saattir belki mesaj atar dedim ama atmadı.sizce abartmışmıyım .yaani benim hayatıma göre cok ters bu. yaptıgı.ki sürekli böyle olursa ilerde problem cıkacagını bildiğimden baştan tepkimi koydumm :(((((

Senin ki biraz dakka bir gol bir olmuş.Daha yeni bir ilişkide bu şekilde yargılaman hesap sorman,kendi düşünce kalıbına sokman yanlış.

Ne kadar kısa sürede sevgili moduna geçmişsiniz şaşırdım.
Yok deger veriyorsa falan durun yahu daha kaç gündür konuşuyorsunuz.
Kendini kaptırıyorsun hızlı bana öyle geliyor umarım üzülmezsin.

Ne kadar kısa sürede sevgili moduna geçmişsiniz şaşırdım.
Yok deger veriyorsa falan durun yahu daha kaç gündür konuşuyorsunuz.
Kendini kaptırıyorsun hızlı bana öyle geliyor umarım üzülmezsin.

canm kendisi uzun zamandır takip ediyor zaten beni ama daha yeni acıldı.bende görüşme kararı aldım.yani başladık gibi bişey . :) kaptırma yok yani :))

Senin ki biraz dakka bir gol bir olmuş.Daha yeni bir ilişkide bu şekilde yargılaman hesap sorman,kendi düşünce kalıbına sokman yanlış.

kendi düşünce kalıbıma sokmadım.birbirimize uygun yapıda degiliz farklıyız görüşmeyeli diyip bitirdim??? mesaj bekleme sebebimde öylesine.her kız kovalanmak ister ya onun gibi bişey yani . atmasada olur şu saatten sonra

canm kendisi uzun zamandır takip ediyor zaten beni ama daha yeni acıldı.bende görüşme kararı aldım.yani başladık gibi bişey . :) kaptırma yok yani :))

Valla bana kaptırmışsın gibime geldi ne bileyim.
Önceki konuda içki konusu olabilir demiştim ama hemen sorun etmen pek iyi sinyal vermedi bana.Umarım yanılırım.

gecenlerde boy meselesini yazmıştım benden 3 4 cm kısa demiştim.neyse biz birbirimizi tanıyalım diyerek başladık ama cok farklı oldugumuzu gördüm.mesela ben daha dingin bir insanım ama o azıcık vakti oldugunda arkadaşlarıyla içmeye gitti dün akşam.sorun etmedim sonucta cok calısıyor banada vakit ayrıyor arkadaşlarıyla kafa dagıtsn dedim ama bi gördümki arkadaşının face inde yanlarında iki bayan daha varr .bu bayanların biri nişanlı digeride nişanlı olanın kardeşi.besbelli bizimkiyle arasını yapmak icin getirmişler ortama.
bende bunu görünce söyledim ben böyle şeyleri kaldıramam dedim.sen ailemi tanıdıgın halde benimle oyunmu oynuyosun dedim.ne demek içki masasında bayanlarla sarhoş olmak .bu bana yaptıgın bi saygısızlık daha fazla görüşemem senle dedim. oda onlar benm kardeşim bilmemne filan .hem ben onlara senden bahsettim diyor.bende biz farklıyız ya dedim ondan sonra hiç konuşmadık... kaç saattir belki mesaj atar dedim ama atmadı.sizce abartmışmıyım .yaani benim hayatıma göre cok ters bu. yaptıgı.ki sürekli böyle olursa ilerde problem cıkacagını bildiğimden baştan tepkimi koydumm :(((((

Evet kesinlikle çok ters bir durum..2 kadın 2 erkek ve alkol..kimse kardeşlikten bahsetmesin allah aşkına ..ortada kardeşlik olsaydı sen o kadınları faceten resimden öğrenmezdin zaten..

Bu adamın mesaj atmasını bekleme atarsa da asla muhattap olma daha başlamadan bitirmezsen bu meseleyi..biçok insan gibi yıllarca emek verip içinde aşk ,sevgi,yaşanmışlık biriktirip aldatılıp vs bitirmek zorunda kalırsın sonradan şuankinin 17536354637 katı falan zor olur.allah sana hemen göstermiş sen gördüğün halde bu adamla devam edersen ilerde yaşayacakların için kaderi falan suçlama tek suçlusu sensin

Evet kesinlikle çok ters bir durum..2 kadın 2 erkek ve alkol..kimse kardeşlikten bahsetmesin allah aşkına ..ortada kardeşlik olsaydı sen o kadınları faceten resimden öğrenmezdin zaten..

Bu adamın mesaj atmasını bekleme atarsa da asla muhattap olma daha başlamadan bitirmezsen bu meseleyi..biçok insan gibi yıllarca emek verip içinde aşk ,sevgi,yaşanmışlık biriktirip aldatılıp vs bitirmek zorunda kalırsın sonradan şuankinin 17536354637 katı falan zor olur.allah sana hemen göstermiş sen gördüğün halde bu adamla devam edersen ilerde yaşayacakların için kaderi falan suçlama tek suçlusu sensin

evet canm haklısınn.bana sorsaydın söylerdim filan dedi. hem bende bilmiyodum gidince ögrendim.onların yanında senle mesajlaştım hatta seni anlattım ded ama bunlar benm sinirimin dinmesine yeterli olmadı.yapacak bişey yok galiba bundan sonra .

çağıramaz canım cünkü şu anda kimsenin haberi yok görüştügümüzden :):)

Bundan sonraki buluşmalarında siz de katılırsanız sorun olmaz gibime geliyor. Kızlı erkekli ortamlardan zarar gelmez siz olduğunuz sürece. Ben erkek erkeğe toplaşmalara sinir oluyorum esas. :)

ya birbirinizi tanımıyorsunuz tanışma sürecinde ters gelen şeyleri belirtebilirsiniz. bu konuy ökonuşmadıysanız belki çocuğa göre normal

Gerçekten çok doğru bi karar ya düşündüm de daha bile fazla tepki verebilirdim sana uymuyorsa zaten tepki koyarak en doğru olanı yapmışsın senden bahsettim lafını inşallah sen kızma diye soylememistir

Gerçekten çok doğru bi karar ya düşündüm de daha bile fazla tepki verebilirdim sana uymuyorsa zaten tepki koyarak en doğru olanı yapmışsın senden bahsettim lafını inşallah sen kızma diye soylememistir

yok zannetmiyorum da az once tatlıya bagladık zaten o konuyuu inşallah bidaha olmazzz :))))

Back
X