gecenlerde boy meselesini yazmıştım benden 3 4 cm kısa demiştim.neyse biz birbirimizi tanıyalım diyerek başladık ama cok farklı oldugumuzu gördüm.mesela ben daha dingin bir insanım ama o azıcık vakti oldugunda arkadaşlarıyla içmeye gitti dün akşam.sorun etmedim sonucta cok calısıyor banada vakit ayrıyor arkadaşlarıyla kafa dagıtsn dedim ama bi gördümki arkadaşının face inde yanlarında iki bayan daha varr .bu bayanların biri nişanlı digeride nişanlı olanın kardeşi.besbelli bizimkiyle arasını yapmak icin getirmişler ortama.
bende bunu görünce söyledim ben böyle şeyleri kaldıramam dedim.sen ailemi tanıdıgın halde benimle oyunmu oynuyosun dedim.ne demek içki masasında bayanlarla sarhoş olmak .bu bana yaptıgın bi saygısızlık daha fazla görüşemem senle dedim. oda onlar benm kardeşim bilmemne filan .hem ben onlara senden bahsettim diyor.bende biz farklıyız ya dedim ondan sonra hiç konuşmadık... kaç saattir belki mesaj atar dedim ama atmadı.sizce abartmışmıyım .yaani benim hayatıma göre cok ters bu. yaptıgı.ki sürekli böyle olursa ilerde problem cıkacagını bildiğimden baştan tepkimi koydumm

((((